Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Marshall Stockwell

Termékkatalógus
Marshall Stockwell
5 3 értékelés
Hangszóró - a teljesítménye 27W, 3,5 jack, Bluetooth 4.0 + EDR, beépített akkumulátor - akár 25 órás lejátszási üzemidő, súlya: 1,2 kg
Kód:  MRS029m Termékszám:  04091451

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Marshall Stockwell

Ön is a zenekedvelők közé tartozik, aki egy napot sem tud elképzelni az életéből a kedvenc zenéinek meghallgatása nélkül? Olyan modern high-tech terméket szeretne vásárolni, amely biztosan a legjobb, és emellett vonzó retro stílusban tündököl? Ebben az esetben ez a Marshall termékcsaládba tartozó Stockwell hangszóró csak Önre vár! Az elegáns retro stílusú külső megjelenés nem sejteti a készülék belsejében található modern technológiát, ennek ellenére készen áll kedvenc dalainak tökéletes lejátszására. 

Legfontosabb jellemzői

  • Minőségi kidolgozás
  • Kifinomult ikonikus design a Marshall cég jóvoltából
  • Modern technológia
  • Használja az okostelefonnal, tablettel és a laptoppal a Bluetooth kapcsolaton keresztül
  • Magas szintű hang reprodukció
  • Testre szabható hangzás profilok 
  • Szabályozó gombok

A Marshall márka hangszórója

A termék dizájnját a gitárerősítő kinézete ihlette, így tökéletes kiegészítője lehet az elektromos gitárok kedvelőinek. Az egész modellet körbeveszi egy igazán nagyszerű és mutatós műbőr réteg. A külső rétege azonban nem csupán védelmi funkciókat szolgál, hanem egyúttal tökéletesen hangszóró állvány is. Ez gondoskodik arról, hogy a felhasználó beállíthassa a készülék hallgatása közben a számára megfelelő szöget. A legtöbb szabályozó gomb a modell tetején található. A hagyományos analóg gombok lehetővé teszik, hogy a felhasználó saját igényei alapján állítsa be a hangszórót. Ezen a részen talál még egy 3,5-ös jack csatlakozót és egy gombot is az analóg és a vezeték nélküli kapcsolódás közti váltás kivitelezésére. A fő előnye természetesen a Bluetooth-kapcsolat, amely korlátlan lehetőségeket rejt magában a zavaró kábelek nélküli élvezetes zenehallgatásért. Az elülső rész egy fedő ráccsal is fel van szerelve a cég logójának mintájával díszítve.

Kitűnő teljesítmény hosszú akkumulátor-élettartammal

A rendszer egy beépített újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Önnek csak annyi a dolga, hogy csatlakoztatja az USB kábelt a hangszóró alsó részéhez akár zenehallgatás közben is, így az feltöltődik. A magas minőségű lithium-ion akkumulátor egy hihetetlen, akár 25 órás zenelejátszási üzemidőre is képes egyetlen töltéssel. A rendkívüli audio teljesítményről a két 2.25" mA mélysugárzó és a kétcsatornás D-osztályú erősítő gondoskodik, amely révén erről a hangszóróról elmondható, hogy a leghangosabb a kategóriájában. Élvezze Ön is a kiegyensúlyozott hangzásvilágot, egyértelmű középhangzással, tiszta hangmagasságokkal és kitűnő hangminőséggel, jól hallható artikulációval kiegészítve. A hosszantartó, kifinomult hangminőség és a mindösszesen 1,2 kg-s súlya teszi ezt a terméket nemcsak tökéletes társává utazáshoz, hanem teljesen alkalmassá bárhova, ahová csak megy. 

 

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Akkumulátor-kapacitás
2 200 mAh Kész!
Lejátszási idő
25 óra Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
2 200 mAh Kész!
Lejátszási idő
25 óra Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Marshall Stockwell Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall STOCKWELL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Marshall Stockwell. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall STOCKWELL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall STOCKWELL.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ