A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alzaeco-praci-prostredky-nahledovy.jpg

Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek

Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos tulajdonságaik? Erre a véleményezők tapasztalatai adnak választ. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/JAKU-gilette-styler-nahled.png

Kipróbáltuk: a Gillette Fusion ProGlide Styler borotva

A régi borotvám már a túl volt a fénykorán. Nem a legjobb munkáját végezte, és a borotválkozás egyre hosszabb lett. Szóval elkezdtem valami újat keresni. Egy Gillette Fusion ProGlide Styler borotva ragadta meg a figyelmemet. Mennyire voltam elégedett vele, és használni fogom-e a jövőben is? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/perwoll-care-and-condition-thumb.png

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Condition mosógél teszt

A Care & Condition úgy szerepel a Perwoll mosógél kínálatban, mint a bolyhosodás elleni hatékony fegyver. Azonban tesztünk során fény derült egy másik felhasználási területre is, ahol a Perwoll Care & Condition kimagaslót nyújt. Kíváncsi vagy, mi lehet az? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/renew-blossom-perwoll-mososzer - thumb.jpg

Kipróbáltuk: Perwoll Renew & Blossom mosógél teszt

A Perwoll Renew & Blossom egyszerre három fronton is szeretne maradandót alkotni. Egyik vonal a Perwoll folyékony mosószerek által garantált szálmegújítás, második a hatékony tisztítás, a harmadik pedig a hosszantartó kellemes virágillat. Tesztünkben megnéztük, mennyire képes ezt teljesíteni a Perwoll Renew & Blossom. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/perwoll-nahled.jpg

Kipróbáltuk: Perwoll Care & Refresh mosógél teszt

A Perwoll Care & Refresh ideális megoldásnak számít, ha különböző típusú anyagú és színű ruhadarabokat szeretnénk egyszerre mosni. Ezért nyúltam én is a Perwoll Care & Refresh mosógél után, esélyt adva neki, hogy megcsillogtassa azon erényeit, amelyek a Perwoll finommosószereket a kezdetektől jellemzik. Részletek itt »
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ