A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Termékkatalógus
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/valentin-darek-2024.jpg

Valentin-napi ajándék ötletek nőknek

A Valentin-nap, a szerelmesek ünnepe kihívást jelent a férfiak számára, sokan gondolkodnak ilyenkor azon, hogy mit adjanak a kedvesüknek. Sokak számára ez egy komoly feladat, és már hónapokkal előre azt kutatják, hogy milyen Valentin-napi ajándék lenne az igazi. Pedig általában a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-naucit-dite-smrkat-nahled.jpg

Hogyan tanítsuk meg a gyereket orrot fújni?

Nehezen boldogulsz az orrszívókkal? Talán itt az ideje, hogy a gyerek megtanuljon orrot fújni. Ebben a cikkben tanácsokat találsz arra vonatkozóan, hogy mikor kezdd el és hogyan folytasd a helyes orrfújásra való tanítást, hogy az szórakoztató legyen. A befektetett erőfeszítés eredményeként a gyermek bármikor, amikor megfázik, magától ki tudja majd fújni az orrát. Egy hároméves gyereket orrfújásra tanítani már szinte felesleges, a baba már sokkal korábban is megtanulhatja ezt a képességet. Hogyan tanítsuk meg a gyereket a helyes orrfújásra? Cikkünből megtudhatod.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/coccolino-clanek.jpg

Coccolino - a népszerű maci sokféle terméket kínál, nemcsak illatos öblítőket

A Coccolino maci 1993-ban érkezett meg Magyarországra, ekkor találkozhattunk először a boltokban a hihetetlenül finom illatú öblítőivel. A márka története a világon azonban 1983-ig nyúlik vissza, a kínálata pedig azóta is folyamatosan bővül. A bevált klasszikusok mellett hatékony és különleges mosógéleket és kapszulákat, illatosító kendőt, szekrényillatosítót és vasalóvizet is kínál. Cikkünk segít eligazodni a Coccolino termékek színes világában. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci--prirodni-peeling-nahled.jpg

Hogyan készíthető bőrradír házilag? Házi bőrradír arcra, testre, kézre és ajkakra

Pattanásoktól szenvedsz, esetleg fakó bőrtől, pigmentfoltoktól vagy egyenetlen bőrtónustól? Bőrödnek minden bizonnyal hámlasztásra van szüksége. Szeretnéd tudni, hogyan készíthetsz házi arcradírt kávéból, kókuszolajos ajakradírt, házi bőrradírt pattanások ellen vagy házi cukorradírt? Cikkünkben 6 természetes és házi készítésű bőrradír receptet mutatunk be, emellett azt is megtudhatod, mi a különbséget a boltban vásárolt és a házi testradír, illetve arcradír között. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-509629634_nahled.jpg

Bőrápolási rutin – a helyes arcápolás lépései a bőrtípusodnak megfelelően

Ahhoz, hogy a bőr rugalmas, fiatalos, szép és friss maradjon, nemcsak minőségi, hanem rendszeres ápolásban kell részesíteni. Állj hozzá úgy, hogy a bőrápolási rutin egy hasznos és élvezetes dolog legyen. Nemcsak azzal, hogy a megfelelő krémeket, arclemosókat és arcmaszkokat választod az alapos tisztításhoz és a mélyhidratáláshoz, hanem azzal is, hogy minden nap használod is őket, és nem hagyod, hogy a bőröd szomjazzon és túlhajszolja magát. Kényeztesd magad a bőrtípusodnak megfelelő ápolással, egy kellemes arcmasszázzsal, arcradírral és finom illatú esszenciával. Cikkünkben megismerkedhetsz a tudatos arcápolás első lépéseivel. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/latkove-pleny-setrne_1.jpg

A textilpelenka mosása és gondozása

A textilpelenka, tehát mosható pelenka használata manapság könnyebb, mint valaha. Régebben a szövetpelenkákat kézzel kellett mosni, kifőzni, fehéríteni, szárítani, majd alaposan kivasalni. Ma már összehasonlíthatatlanul könnyebb a mosásuk és gondozásuk - a textilpelenka mosása alig kerül erőfeszítésbe, hiszen a mosógép elbánik a baktériumokkal és a foltokkal, és a textilpelenkák vasalására sincs már szükség. Cikkünkben sorra vesszük a pelenkaápolás lépéseit, tanácsot adunk, hogyan tárold a használt textilpelenkákat, és megnézzük, mikor fontos a mosható pelenka fertőtlenítése. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prebalovani-miminka.jpg

A baba pelenkázása (tippek és trükkök)

Nemrég vitted haza pici újszülöttedet a kórházból? Akkor gondolom, ki se látszol a kakis pelenkákból. Nemcsak a baba kényelme, hanem a fertőzések megelőzése érdekében is a lehető leggyakrabban tisztába kell tenni egy újszülöttet. Olvashatsz arról, hogyan kell pelenkázni a babát, meddig kell éjszaka pelenkázni, mi mindenre van szükség a pelenkázáshoz, a bugyipelenka mikortól lehet hasznos és milyen sajátosságokkal jár a kisfiúk pelenkázása. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/domaci-vlhcene-ubrousky – nahledovy.jpg

Nedves törlőkendő házilag (ÚTMUTATÓ)

A nedves törlőkendők nagyszerű eszköznek bizonyulnak a gyermekgondozásban, otthon, útközben vagy gyors segítségként, ha piszkos lettél, amikor nincs épp víz a közelben. Nedves törlőkendő házilag- cikkünkben útmutatást adunk, hogyan készítheted el Te is otthon, egyszerűen, felesleges vegyszerek nélkül és mindössze néhány fillérért. Házi sminklemosó kendő, nedves törlőkendő házilag, pospitörlő házilag és nedves törlőkendők a takarításhoz - minderre rávilágítunk a következő cikkünkben. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pamp2-nahled.jpg

Anyukák által tesztelve: új Pampers Premium Care pelenkák

Három anyuka tesztelte a Pampers Premium Care pelenkákat. Kettő közülük klasszikus, ragasztószalaggal ellátott pelenkát, egy pedig Pampers Premium Care Pants bugyipelenkát tesztelt. Mennyire voltak elégedettek a pelenkákkal? Tényleg olyan nagyszerűek, mint amilyennek a gyártó ígéri őket? Olvasd el az értékelésünkben.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vyrobit-plenkovy-dort-5.jpg

Hogyan készítsünk pelenkatortát

Nem könnyű megfelelő és egyben hasznos ajándékot találni egy újszülött kisbaba számára. Minden édesanya biztosan jobban örül egy olyan ajándéknak, amelyet szeretettel készítettél a gyermekének, mint egy vásárolt ajándéknak. Éppen egy ilyen ajándék lehet egy pelenkatorta házilag elkészítve. Ebben a cikkünkben leírjuk, hogy hogyan is lehetséges a pelenkatorta készítése, beleértve a szükséges összetevőket és magát az eljárást. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepší plenky.jpg

A legjobb pelenkák tesztek alapján

Pelenkatesztünk eredménye alapján könnyedén megtudhatod, hogy melyik a legjobb pelenka a kisbabád számára. Cikkünkben a baba súlya szerint külön kategóriákat találsz, így könnyen megtudhatod, akár azt is, hogy melyik a legjobb pelenka újszülötteknek, valamint azt, hogy melyik a legjobb pelenka egy már járni tudó baba számára. Mivel ez a teszt az eldobható pelenkákról szól, ezért a legjobb textilpelenkákat ezúttal nem említjük. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/omezeni-plastu.jpg

Hogyan járulhatsz hozzá a műanyag csomagolóanyagok csökkentéséhez a drogériákban?

Bárki hozzájárulhat bolygónk védelméhez vagy inkább megmentéséhez, ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy megváltoztatjuk néhány berögződött szokásunkat és a környezettudatosság útjára lépünk. A környezettudatos vásárlás egy szuper kezdet, mely során az ember jobban odafigyel például a környezetbarát csomagolóanyagok kínálatára és a háztartásba vásárolt különféle termékek általános összetételére. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jogurt-miska-lzice.jpg

Mik azok a probiotikumok és miért van rájuk szüksége a szervezetünknek?

A probiotikumok vagy egészséges baktériumok megerősítik az immunrendszer funkcióit, serkentik az emésztést és hozzájárulnak a súlyvesztéshez. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejdulezitejsi-vitaminy-mineraly_nahledovy.jpg

Az egészségünk szempontjából legfontosabb vitaminok és ásványi anyagok

Minden esetben jobb, ha folyamatosan gondoskodsz arról, hogy elegendő vitaminhoz és ásványi anyaghoz jusson a szervezeted, mintha akkor kellene ezzel elkezdened foglalkozni, amikor a hiányuk miatt már egészségügyi problémák alakulnak ki. Időben fel kell ismerni, hogy nélkülük egyszerűen nem megy. Nézzük tehát, milyen vitaminok és ásványi anyagok befolyásolják az egészségünket, melyek a legfontosabbak, és milyen élelmiszerekben találjuk meg őket? Hogyan lehet erősíteni a szervezet ellenállóképességét, és milyen vitaminokat érdemes szedni az immunitás növeléséhez? Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zimavlasy.jpg

5 tipp, hogyan ápoljuk a hajunkat télen

Hidd el, hogy a hajápolás télen valóban sokkal igényesebb, mint nyáron. A fagy, a hó és a gyakori hőmérséklet-változások mind-mind megviselik hajunk kinézetét.  Ezért van néhány tippünk arra, hogyan tartsd Te is egészségesen és ápoltan a hajad a téli időszakban. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-vousy.jpg

Hogyan ápoljuk szakállunkat és hogyan növesszünk szakállat, kecskeszakállat vagy bajuszt?

Nem tudod, hogyan kell ápolni a szakállat, a bajuszt, a kecskeszakállat vagy esetleg a többnapos borostát, és hogy milyen szakállstílus mellett dönts? Miután elolvastad ezt a cikket, világos lesz. Most megtudhatod, hogy mire figyelj, amikor választasz, és milyen szépségápolási termékekkel varázsolhatod a szelídítetlen szakálladat olyan engedelmesen ápolt szakállá, amely a mindennapi megjelenésed részévé válik. Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eko domácnost.jpg

Környezetbarát háztartás: hogyan lehetünk környezetbarátabbak (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A környezetbarát háztartásoknak egyre több támogatója van, akik személyesen is szeretnének hozzájárulni a környezet állapotának javításához. Vegyél részt ebben és ismerd meg a zöld háztartások előnyeit, a műanyag, papír, üveg és egyéb hulladékok szétválogatásának módját, valamint azt, hogy mennyire egyszerű öko-stílusban működni. Az öko-drogériák környezetbarát mosogatószerek, környezetbarát mosóporok és környezetbarát tisztítószerek széles választékát kínálják, így mindenki hozzájárulhat egy kicsit a környezet állapotának javításához.

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvodnibio.jpg

ECO, BIO és egyéb rövidítések. Mit jelentenek valójában?

Talán hallottad már valahol, hogy bio-élelmiszereket kell fogyasztanod, természetes kozmetikumokat kell használnod, és ECO-termékekkel kell takarítanod a háztartásodat. Nem tudod, mit gondolj ezekről a kifejezésekről? Akkor olvasd el a cikkünket, hogy megtudd.  Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Alzaeco-praci-prostredky-nahledovy.jpg

Kipróbáltuk a számodra: AlzaEco környezetbarát mosószerek

Többen is tesztelték az új AlzaEco mosó- és öblítőszereket. Hogyan teljesítettek a termékek a teszten? Fel tudják-e venni a versenyt ezek a környezetbarát mosószerek a hagyományos vegyi mosószerekkel? Milyen a mosóerejük, illatuk, oldhatóságuk és egyéb fontos tulajdonságaik? Erre a véleményezők tapasztalatai adnak választ. 

Részletek itt »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cesty.jpg

Utazás kisbabával - mikor kezdheted és miről ne feledkezz el?

Ha új családtaggal bővül a család, talán talán elgondolkodsz azon, hogy jó ötlet-e hosszabb távra elutazni egy kisbabával, vagy ha már eldöntötted, hogy elmész, hogyan birkózz meg az utazással. Mikortól lehet aggódás nélkül utazni kisbabákkal, és ami a legfontosabb - hogyan lehet gyorsan becsomagolni az utazáshoz? Részletek itt »
123
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ