Akvizice ApF HU Shop roku

FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g

Termékkatalógus
FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g
4,8 24 értékelés
Környezetbarát tisztítószer -
2 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CIS201 Termékszám:  4001499939891 Gyártó honlapja:
FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g 2 290 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g

A FROSCH ÖKO 3in1 citrus illatú tisztítószer hármas hatással dolgozik. Hatékonyan tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket és vízkőlerakódásokat a mosógép belsejében a dobból, csövekről, fűtőszálakról és a nehezebben hozzáférhető helyekről. Megszünteti a kellemetlen szagokat és friss citrus illatot hagy maga után. A termék citromsavat tartalmaz. Természetes összetevőinek köszönhetően alapos tisztítóhatással rendelkezik, miközben környezetbarát, emberre és anyagokra nem káros. A termék csomagolása újrahasznosítható. Védd meg Te is mosógéped a vízkőlerakódásoktól és tartsd tisztán a FROSCH ÖKO 3in1 citrus illatú tisztítóval, mellyel igazán nagyszerű eredményeket érhetsz el.


Alkalmazás:
Öntsd a terméket az üres mosógép dobjába. Válassz ki egy 40 ° C-os mosóprogramot, majd kapcsold be a készüléket. A mosási ciklus végén a dob belsejében és a mosógép ajtaján felgyülemlett szennyeződéseket távolítsd el egy törlőrongy segítségével.

Összetétel:
<5% nemionos felületaktív anyagok, élelmiszer minőségű citromsav, almasav, borkősav

 

Összetétel

összetétel.
< 5% nem ionos felületaktív anyag, citromsav, almasav, borkősav élelmiszeripari minőségben.

Paraméterek

Konzisztencia alapján
Por Kész!

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján
Por Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

A mosógépek leggyakoribb meghibásodásai és azok elhárítása

A mosógép nem ereszti le a vizet, nem forog vagy kilazult a mosógép dob? Mielőtt szerelőhöz fordulnál, próbálj meg utánajárni, hogy nem csak egy egyszerű hibáról van-e szó, amelyet magad is helyrehozhatsz. Milyen mosógéppel kapcsolatos problémákat oldhatsz meg te is, és mikor jobb, ha inkább egy profi szervizre bízod a dolgot? A mosógépek leggyakoribb meghibásodásait és azok lehetséges megoldását alábbi cikkünkben találod.

Hogyan tisztítsuk ki a mosógépet (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A mosógép tisztítását nem érdemes elhanyagolni, ha azt akarjuk, hogy a mosógép megfelelően és hosszú ideig működjön, és hogy ruhaneműink mosás után valóban tiszták és illatosak legyenek. Cikkünkben azzal kapcsolatban adunk tanácsot, hogyan tisztítsuk meg a mosógépet a mosószer- és ruhamaradványoktól, különböző szennyeződéseitől, hogyan távolítsuk el a vízkövet a mosógépből, vagy hogyan távolítsuk el a mosógép kellemetlen szagát. És ha régi mosógéped elhasználódott, és azon gondolkodsz, melyik mosógépet válaszd, akkor ajánlatunk is van a számodra - hogyan és hol lehet megtudni, mire kell összpontosítanunk a választás során, és mely mosógépek a legmegbízhatóbbak.

Környezetbarát háztartás: hogyan lehetünk környezetbarátabbak (TIPPEK ÉS TRÜKKÖK)

A környezetbarát háztartásoknak egyre több támogatója van, akik személyesen is szeretnének hozzájárulni a környezet állapotának javításához. Vegyél részt ebben és ismerd meg a zöld háztartások előnyeit, a műanyag, papír, üveg és egyéb hulladékok szétválogatásának módját, valamint azt, hogy mennyire egyszerű öko-stílusban működni. Az öko-drogériák környezetbarát mosogatószerek, környezetbarát mosóporok és környezetbarát tisztítószerek széles választékát kínálják, így mindenki hozzájárulhat egy kicsit a környezet állapotának javításához.

Vélemények: FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g
Kiegészítők: FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FROSCH EKO Hygienický čistič pračky Citrón 250 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FROSCH EKO Hygienický čistič práčky Citrón 250 g.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ