Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM

Termékkatalógus
Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM
4,2 16 értékelés
Mobiltelefon 5.2 "AMOLED WQHD 2560x1440 processzor Qualcomm Snapdragon 808 Hexa Core, RAM 3GB belső memóriája 32 GB-os microSDXC akár 200 gigabájt, kamera 20Mpx + 5 megapixeles, A-GPS / GLONASS, WiFi, Bluetooth, NFC, 3G / LTE, FM rádió, USB csatlakozó C típusú (USB-C), USB 3.1, Qi vezeték nélküli töltési, Dual SIM (2x Nano SIM), 3000mAh akkumulátor, a Windows 10, a 30 június 2016 + kaphat megjeleníteni Dock és iroda 365 FREE
Kód:  NOK5950e3b Termékszám:  A00026403 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
20 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
200 GB Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor frekvencia
1,4 GHz (1 400 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Windows 10 Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Lumia 950 fekete LTE Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Lumia 950 LTE černá Dual SIM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Microsoft Lumia 950 LTE čierna Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 LTE-Schwarz Dual-SIM-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Microsoft Lumia 950 LTE-Schwarz Dual-SIM-.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ