30 dnů na vrácení Shop roku

MIDEA MDRF632FGF22

Termékkatalógus
MIDEA MDRF632FGF22
4,8 10 értékelés
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály F, klímaosztály N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 305 l, fagyasztótér tárolókapacitása 169 l, 6 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, fekete kivitel, no Frost, jégkocka készítő, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,5 × 83,3 × 65,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  MIDCHLA008b Termékszám:  MDRF632FGF22 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MDRF632FGF22

MIDEA MDRF632FGF22

AMERIKAI HŰTŐSZEKRÉNY

Amerikai hűtőszekrényt keresel, amely nemcsak teljesítményével, energiatakarékosságával, hanem gyönyörű megjelenésével is lenyűgöz? A exkluzív fekete kialakítású MIDEA MDRF632FGF22 rengeteg helyet kínál az élelmiszerek tárolására. Tágasságának köszönhetően a modell különösen népszerű a nagycsaládosok körében. A MIDEA MDRF632FGF22 474 literes hasznos térfogattal rendelkezik, mégis nagyon gazdaságos, és előnyei közé tartozik a nagyon alacsony zajszint, az egyszerű vezérlés vagy könnyű hozzáférés a dobozokhoz, amelyeket még akkor is kényelmesen kihúzhatsz, ha az ajtó mindössze a 90°-os szögben van nyitva.

MIDEA MDRF632FGF22
MIDEA MDRF632FGF22

Intelligens érzékelők

MIDEA MDRF632FGF22

quattro inverter

MIDEA MDRF632FGF22

vario box

MIDEA MDRF632FGF22

platinum fresh

MIDEA MDRF632FGF22

Minden részletében kifinomultan kidolgozott amerikai hűtő

A MIDEA MDRF632FGF22 négyajtós hűtőszekrényt még a legigényesebb felhasználók is szeretni fogják - ugyanis semmilyen tekintetben nem hagy cserben. Az élelmiszereknek szánt rengeteg hely mellett a fejlett technológiák sem hiányoznak, mint pl. a MIDEA szabadalmaztatott hőmérsékletszabályozó rendszere az intelligens érzékelőkkel, a Quattro inverter és Vario Box rekesszel a különböző típusú élelmiszerek optimális hőmérsékletének eléréséhez. Természetesen nem hiányzik a fejlett 360°-os Air Colling szellőzőrendszer az élelmiszerek hosszabb frissen tartásához, vagy a No Frost, amely azt jelenti, hogy a MIDEA MDRF632FGF22 hűtő karbantartása csak percekbe telik. 

A MIDEA MDRF632FGF22 fejlett technológiát használ

Több hőmérséklet-érzékelő figyeli nemcsak a belső hőmérsékletet, hanem a környezeti hőmérsékletet is 0,5 °C-os pontossággal és hihetetlen, akár 0,1 s-os sebességgel. Ez a technológia lehetővé teszi a kívánt stabil és pontos hőmérséklet elérését. Az inverteres kompresszor és a ventilátor kombinációja optimális hűtést biztosít a hűtőszekrény minden sarkában, emellett alacsony energiafogyasztást, csendes működést és a frissen behelyezett élelmiszerek gyors lehűtését. A bal oldali rekeszben - Vario Box - a hőmérsékletet 6 °C-ra, 2 °C-ra vagy -1 °C-ra állíthatod be közvetlenül az ajtón lévő kezelőpanelen. Az egyedülálló Platinum Fresh technológia természetes ionokat szabadít fel, hogy csíramentes és egészséges környezetet teremtsen a MIDEA MDRF632FGF22 hűtőszekrényben.

MIDEA MDRF632FGF22
MIDEA MDRF632FGF22

A MIDEA MDRF632FGF22 amerikai hűtőszekrény variálható és jégkocka készítővel rendelkezik

A MIDEA MDRF632FGF22 jégkocka készítővel van felszerelve, amely könnyen elhelyezhető a mélyhűtőben, teljesen vízcsatlakozás nélkül. A jégkocka készítőt főleg nyáron fogod értékelni, vagy amikor jeges italra vágysz. A mélyhűtő első sorában található fiókok úgy rendezhetők el, hogy nagy teret biztosítsanak a terjedelmes élelmiszerek tárolására. A MIDEA MDRF632FGF22 hűtőszekrény ajtajának alsó rekeszeit úgy tervezték, hogy megakadályozzák a nagy palackok kiesését az ajtó nyitásakor és zárásakor.

A MIDEA MDRF632FGF22 érintésvezérléssel rendelkezik, amelyet bárki használhat

Felejtsd el a bonyolult vezérlőpaneleket rengeteg gombbal. A MIDEA MDRF632FGF22 hűtőszekrényt egyszerű vezérlés jellemzi, a hőmérséklet beállítása néhány érintéssel elvégezhető. Természetesen a hűtő és a mélyhűtő rész egymástól függetlenül vezérelhető, és a szuperhűtés és szuper-mélyhűtés, valamint a biztonsági gyermekzár sem hiányzik. Energiatakarékos LED belső világítás is van. A MIDEA MDRF632FGF22 amerikai hűtőszekrény edzett üvegpolcokkal rendelkezik, amelyek maximális terhelhetősége 36 kg.

MIDEA MDRF632FGF22

A MIDEA MDRF632FGF22 amerikai hűtőszekrény fő jellemzői

  • F energiaosztály
  • Vario Box állítható hőmérséklettel
  • No Frost rendszer
  • Szuper hűtés és mélyhűtés
  • Edzett üvegből készült polcok
  • Teljes térfogata 474 liter
  • LED világítás
  • Twist jégkocka készítő
  • Könnyű hozzáférés a rekeszekhez
  • Platinum Fresh technológia
  • Intuitív érintésvezérlés
  • Változtatható rekeszek a mélyhűtőben

Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
474 l Kész!
Klímaosztály
N, ST, T Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Szín
Fekete Kész!
Design
Klasszikus Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Méretek

Magasság
177,5 cm Kész!
Szélesség
83,3 cm Kész!
Mélység
65,3 cm Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
F Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
368 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Amerikai hűtő - 4 ajtós Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
6db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
6db Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
2 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
474 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
13 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Fekete Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
178 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MIDEA MDRF632FGF22 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MDRF632FGF22. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDEA MDRF632FGF22.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ