AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

MIDEA MDRF632FGF28

Termékkatalógus
MIDEA MDRF632FGF28
5 1 értékelés
Side by side hűtő - négyajtós, energiaosztály F, klímaosztály N, ST és T, hűtőtér tárolókapacitása 305 l, fagyasztótér tárolókapacitása 169 l, 6 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, inox kivitel, no Frost, jégkocka készítő, kijelző, LED világítás, szuper hűtés, szuper fagyasztás, twin Cooling, szellőzés, Multi-AirFlow, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, méretek 177,5 × 83,3 × 65,3 cm (Ma×Sz×Mé)
Kód:  MIDCHLA008a Termékszám:  MDRF632FGF28 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MDRF632FGF28

MIDEA MDRF632FGF28

AMERIKAI HŰTŐSZEKRÉNY

Amerikai hűtőszekrényt keresel, amely nemcsak teljesítményével, energiatakarékosságával, hanem gyönyörű megjelenésével is lenyűgöz? A modern rozsdamentes acél kialakítású MIDEA MDRF632FGF28 rengeteg helyet kínál az élelmiszerek tárolására. Tágasságának köszönhetően a modell különösen népszerű a nagycsaládosok körében. A MIDEA MDRF631FGE02B 474 literes hasznos térfogattal rendelkezik, mégis nagyon gazdaságos, és előnyei közé tartozik a nagyon alacsony zajszint, az egyszerű vezérlés vagy könnyű hozzáférés a dobozokhoz, amelyeket még akkor is kényelmesen kihúzhatsz, ha az ajtó mindössze a 90°-os szögben van nyitva.

MIDEA MDRF632FGF28

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

MIDEA MDRF632FGF28

Intelligens érzékelők

MIDEA MDRF632FGF28

quattro inverter

MIDEA MDRF632FGF28

vario box

MIDEA MDRF632FGF28

platinum fresh

MIDEA MDRF632FGF28

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Minden részletében kifinomultan kidolgozott amerikai hűtő

A MIDEA MDRF632FGF28 négyajtós hűtőszekrényt még a legigényesebb felhasználók is szeretni fogják - ugyanis semmilyen tekintetben nem hagy cserben. Az élelmiszereknek szánt rengeteg hely mellett a fejlett technológiák sem hiányoznak, mint pl. a MIDEA szabadalmaztatott hőmérsékletszabályozó rendszere intelligens érzékelőkkel, a Quattro inverter és Vario Box rekesszel a különböző típusú élelmiszerek optimális hőmérsékletének eléréséhez. Természetesen nem hiányzik a fejlett 360°-os Air Colling szellőzőrendszer az élelmiszerek hosszabb frissen tartásához, vagy a No Frost, amely azt jelenti, hogy a MIDEA MDRF632FGF28 hűtő karbantartása csak percekbe telik.

A MIDEA MDRF632FGF28 fejlett technológiát használ

Több hőmérséklet-érzékelő figyeli nemcsak a belső hőmérsékletet, hanem a környezeti hőmérsékletet is 0,5 °C-os pontossággal és hihetetlen, akár 0,1 s-os sebességgel. Ez a technológia lehetővé teszi a kívánt stabil és pontos hőmérséklet elérését. Az inverteres kompresszor és a ventilátor kombinációja optimális hűtést biztosít a hűtőszekrény minden sarkában, emellett alacsony energiafogyasztást, csendes működést és a frissen behelyezett élelmiszerek gyors lehűtését. A bal oldali rekeszben - Vario Box - a hőmérsékletet 6 °C-ra, 2 °C-ra vagy -1 °C-ra állíthatod be közvetlenül az ajtón lévő kezelőpanelen. Az egyedülálló Platinum Fresh technológia természetes ionokat szabadít fel, hogy csíramentes és egészséges környezetet teremtsen a MIDEA MDRF632FGF28 hűtőszekrényben.

MIDEA MDRF632FGF28
MIDEA MDRF632FGF28

A MIDEA MDRF632FGF28 amerikai hűtőszekrény variálható és jégkocka készítővel rendelkezik

A MIDEA MDRF632FGF28 jégkocka készítővel van felszerelve, amely könnyen elhelyezhető a mélyhűtőben, teljesen vízcsatlakozás nélkül. A jégkocka készítőt főleg nyáron fogod értékelni, vagy amikor jeges italra vágysz. A mélyhűtő első sorában található fiókok úgy rendezhetők el, hogy nagy teret biztosítsanak a terjedelmes élelmiszerek tárolására. A MIDEA MDRF632FGF28 hűtőszekrény ajtajának alsó rekeszeit úgy tervezték, hogy megakadályozzák a nagy palackok kiesését az ajtó nyitásakor és zárásakor.

A MIDEA MDRF632FGF28 érintésvezérléssel rendelkezik, amelyet bárki használhat

Felejtsd el a bonyolult vezérlőpaneleket rengeteg gombbal. A MIDEA MDRF632FGF28 hűtőszekrényt egyszerű vezérlés jellemzi, a hőmérséklet beállítása néhány érintéssel elvégezhető. Természetesen egymástól függetlenül vezérelhető a hűtő és a mélyhűtő rész, és a szuperhűtés és szuper-mélyhűtés, valamint a biztonsági gyermekzár sem hiányzik. Energiatakarékos LED belső világítás is van. A MIDEA MDRF632FGF2 amerikai hűtőszekrény edzett üvegpolcokkal rendelkezik, amelyek maximális terhelhetősége 36 kg.

MIDEA MDRF632FGF28

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A MIDEA MDRF632FGF28 amerikai hűtőszekrény fő jellemzői

  • F energiaosztály
  • Vario Box állítható hőmérséklettel
  • No Frost rendszer
  • Szuper hűtés és mélyhűtés
  • Edzett üvegből készült polcok
  • Teljes térfogata 474 liter
  • LED világítás
  • Twist jégkocka készítő
  • Könnyű hozzáférés a rekeszekhez
  • Platinum Fresh technológia
  • Intuitív érintésvezérlés
  • Változtatható rekeszek a mélyhűtőben

Paraméterek

Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
474 l Kész!
Design
Klasszikus Kész!
Hűtőszekrény energiaosztálya
F Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
368 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Design

Design
Klasszikus Kész!

Hűtőszekrény energetikai paraméterei

Hűtőszekrény energiaosztálya
F Kész!
Hűtőszekrény éves energiafogyasztása
368 kWh/annum Kész!
Hűtőszekrény légköri zajkibocsátási osztálya
C Kész!

Hűtőszekrény típusa

Hűtőszekrény típusa
Amerikai hűtő - 4 ajtós Kész!
Hűtőszekrény modell típusa
Szabadon álló modell Kész!

Hűtőszekrény funkciói

Hűtőszekrény belső elrendezése

Hűtőszekrénypolcok száma
6db Kész!
Hűtőszekrény fagyasztórekeszeinek száma
6db Kész!
Hűtőszekrény hűtőköreinek száma
2 × Kész!
Hűtőszekrény teljes hasznos térfogata
474 l Kész!
Hűtő fagyasztási kapacitása 24 óra alatt
13 kg Kész!

Hűtőszekrény színe

Hűtőszekrény színe
Ezüst Kész!

Hűtőszekrény méretei

Hűtőszekrény magassága
178 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes kiválasztott termékek két energiacímkével együtt érkezhetnek, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Egyes kiválasztott termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
» Böngészd végig teljes hűtőszekrény kínálatunkat, melyek között kombinált hűtő, alulfagyasztós és felülfagyasztós hűtőszekrény is megtaláható. Sőt, akár többajtós side by side hűtő modellek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

T. Cím Érdeklődők az altalanos garanciarol, ill.az inverteres motorra vonatkozik e a10 év.

Kérdések és válaszok: MIDEA MDRF632FGF28
Kiegészítők: MIDEA MDRF632FGF28 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MDRF632FGF28. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIDEA MDRF632FGF28.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ