AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

MIO Slice Pulzusmérő hosszú pánttal - szürke

Termékkatalógus
MIO Slice Pulzusmérő hosszú pánttal - szürke
4,0 1 értékelés
Okoskarkötő - OLED kijelző, pulzusmérő, 3D gyorsulásmérő, Bluetooth 4.0, ANT+, akár 5 napos töltöttség, 30 méterig vízálló. 171,5-209,6 mm átmérőjű csuklóra tervezve.
Kód:  EAMI010v65 Termékszám:  MI-60P-STO-LRG Gyártó honlapja:

MIO Slice Pulzusmérő hosszú pánttal - szürke


Tevékenység- és alvásmonitorozás

Fizikai aktivitásod mérésére próbáld ki a Mio stílusos fitnesz karkötőjét, amely a pulzusmérőnek hála lehetővé teszi a 24 órás monitorozást. A nappali aktivitásmérés mellett alvási ciklusod megfigyelése révén éjszaka is jó szolgálatot tesz. A még jobb átláthatóság érdekében összekapcsolhatod a telefonoddal, így láthatod az egyes napjaid statisztikai adatait. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a karkötő egyetlen, másfél órányi töltéssel akár 5 napig is használható.


Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt és vízálló kialakítás
  • Aktivitásmérés a nap 24 órájában, alvási ciklus monitorozás
  • Rendkívül pontos pulzusmérés
  • Forradalmian új, személyreszabott aktivitási szükséglet kiszámítás (PAI – Personal Activity Intelligence)
  • PAI algoritmus számítás (Hunt, 25 évesek körében, 45 000 válaszadó, Norvégia)
  • Világos és olvasható OLED kijelző
  • Mio PAI mobilos alkalmazásokkal való együttműködés
  • Akár 7 napra elegendő belső memória kapacitás
  • 4-5 napos üzemidő
  • Értesítés a bejövő hívásokról és SMS-ekről
  • Bluetooth 4.0 és ANT+ támogatás
  • Rövid csuklópánt 139,7-171,5 mm-ig

A mérés folyamata

A Mio Slice átfogó képet ad az általad végzett tevékenységek paramétereiről: ellenőrizheted pulzusodat és alvási ciklusaidat, illetve nyomon követheted, hogy mennyi kalóriát égettél el és hány lépést tettél meg. A karkötő a tevékenységeid típusától függően négy különböző tartományban rögzíti és egyúttal el is tárolja a pulzusszámodat. A pulzusmérő bármikor elérhető, amikor előhívod a képernyőt, vagy megnyitsz egy alkalmazást.


    PAI - forradalmi újítás az egyéni tevékenységek mérésében

    A Mio SLICE nem csak egy újabb pulzusmérő, amely a mozgás intenzitásától, a fizikai megterheléstől és különösképpen a felhasználó személyes vonásaitól függetlenül vakon számolja a megtett lépéseket. A Mio újdonsága a PAI (Pesonal Activity Intelligene) index keretein belül figyelembe veszi a nemedet, a korodat, a magasságodat és a súlyodat is. 


    Idősen is fitten

    Ahhoz, hogy idősebb korodban is megtartsd aktivitásodat, a Mio Slice ügyel arra, hogy hetente legalább 100 pontot érj el a PAI indexen belül. Az alapérték általában minden felhasználó számára ugyanaz, de a kiszámítás már teljesen egyedi módon alakul. Egészséged megőrzése érdekében nem az a fontos, hogy hány lépés tettél meg, vagy hogy jobban szeretsz jógázni, mint súlyzós edzést végezni, hanem, hogy mennyi energiát fektetsz bele.  


    Az algoritmus komoly tudományos munkán alapul

    Az értékelési rendszer egy norvég tudományos és technológiai egyetem egészségügyi karán folytatott HUNT kutatás által összegyűjtött, aktív tevékenységekre vonatkozó adatok alapján lett felépítve. Ebben az egyedülálló kutatásban több mint 25 éven át 45. 000 embernél figyelték meg, hogy a fizikai aktivitás és más tényezők milyen pozitív hatással vannak az egészségre. Elképesztő mennyiségű információról van tehát szó, amelyet a Mio felhasznál a PAI index kiszámításának algoritmusához.



    A jobb alvásért

    Hagyd, hogy karkötőd felmérje alvási szokásaidat. A Mio Slice az alvást és annak fázisait a többi tevékenységhez hasonlóan érzékeli, a PAI 2-ben pedig meg is tekintheted az előző éjszakai alvási teljesítményedet. Ezáltal lehetőséged van rá, hogy átlásd és optimalizáld alvási szokásaidat a sokkal jobb minőségű és élvezhetőbb pihenőidő kialakítása érdekében.


    Elegáns és funkcionális stílus

    A Mio Slice karkötő visszafogott kialakításának köszönhetően nem zavar a mindennapos tevékenységek elvégzésében. Egyetlen gombnyomással előhívhatod a gyönyörű OLED képernyőt, s tovább görgethetsz a különböző funkciók eléréséhez. A képernyő a csuklód mozgatásával is aktiválható.


    Mio PAI 2 mobil applikációk

    A Mio PAI 2 teljes körű funkcionalitást és beállítási opciókat biztosít. Adataidat folyamatosan szinkronizálhatod, az alkalmazások pedig rögzítik tevékenységeid, alvásod, edzéseid adatait és a PAI indexedet. A biztonság érdekében a Mio SLICE csupán egyetlen telefonhoz csatlakoztatható, a kölcsönös kommunikációról pedig a Bluetooth 4.0 gondoskodik.

    Paraméterek

    Sporttevékenységek
    Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
    Max. akkumulátor üzemidő
    120 óra (5 nap) Kész!
    Tok színe
    Fekete Kész!
    Tömeg
    29 g Kész!
    Vezeték nélküli technológiák
    Bluetooth Kész!

    Kivitel és tartósság

    Tok színe
    Fekete Kész!
    Tömeg
    29 g Kész!

    Csatlakozás és érzékelők

    Vezeték nélküli technológiák
    Bluetooth Kész!

    Funkciók

    Sporttevékenységek
    Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Úszás Kész!
    Sportteljesítmény funkció
    Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
    Egészségügyi funkció
    Alvásfigyelés Kész!
    Pulzusmérés mellkasi övvel
    Nem Kész!

    Üzemidő és tárhely

    Max. akkumulátor üzemidő
    120 óra (5 nap) Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » További okoskarkötők"
    » Összes okosóra"

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: MIO Slice Pulzusmérő hosszú pánttal - szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO SLICE šedý - dlouhý pásek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MIO SLICE šedý - dlhý pásik. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO SLICE grau- langer Riemen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO SLICE grau- langer Riemen.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ