30 dnů na vrácení MPLA321484

MiVia Essential 350 Lila

Termékkatalógus
MiVia Essential 350 Lila
3,5 2 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, kalóriaszámláló, kapcsolódás: Bluetooth, vízállóság: vízálló,
Kód:  PP325a Termékszám:  5262N5390009 Gyártó honlapja:

MiVia Essential 350 Lila

Szeretne egészségesebb életmódot élni a mai rohanó világban, de nem tudja, hogyan kezdjen neki? Ideális kezdés lenne, ha megvásárolná ezt a sport karórát, amelyet innovatív technológiákkal szereltek fel, hogy segítse az egészségesebb életvitelben. Nem számít, hogy a sportnak vagy az egészségesebb életmód útján szeretne elindulni. Ez a karóra mérni fogja minden tevékenységét, így megismerheti, hogy hogyan tud tenni érte. Ez az első olyan sport karóra, amely beépített EKG-érzékelővel és NASA EMD technológiával rendelkezik, amelynek segítségével pontosabban mutatja a szívverést, mint bármely optikai pulzusmérő.

Legfontosabb jellemzők

  • Fitnesz karkötő pulzusmérővel
  • Az EKG-érzékelő tájékoztatja Önt a tényleges biológiai koráról
  • Légzésgyakorlatokkal megtanulhat megfelelően és hatékonyan lélegezni
  • A karkötő elkezdi követni aktivitását legalább 10 másodpercnyi gyorsabb tempójú mozgás után
  • Nem fog lemaradni az alvás minőségéről szóló információkról
  • Nem fog lemaradni egyetlen üzenetről sem, ugyanis kompatibilis az olyan alkalmazásokkal, mint a WhatsApp, a Messenger, a Skype és a Twitter
  • IPX7 szabvány vízálló (30 percen át 1,5 m mélységig)

Megbízható és pontos EKG-érzékelő

Csatolja fel ezt könnyű és vékony karórát az egészséges életvitel fenntartásához! Az EKG-érzékelőt a karkötőbe építettük bele, amely annyira pontos, mint egy orvosi érzékelőeszköz, így mindig helyes információkat közvetít a szívveréséről. Ha ujját az EKG érzékelőre helyezi 30 másodperctől 2 percig, akkor megmondja Önnek a BMI indexét. Ez segítségére lesz a valós biológiai korának megismerésében. Egészségének javítása érdekében fontos, hogy a légzése is egészséges legyen. A különböző légzésigyakorlatok megtanítják, hogyan teheti ezt meg. A MiVia Essential háromféle légzési gyakorlattal rendelkezik annak érdekében, hogy növelje az energiaszintjét, csökkentse a stresszt és elősegítse az elalvást.

Mozogjon eleget és aludjon egészségesen

Amint 10 másodpercnél hosszabb időtartamú mozgást érzékel, a karóra azonnal elkezdi rögzíteni a tevékenységét. Az aktív testmozgás mindig is fontos szerepet játszott a stressz szint csökkentésében, ezért érdemes figyelemmel  kísérni és szükség esetén növelni napi mozgás mennyiségét. Az egészséges életmód fontos része a pihentető alvás. Erről is informálja a karóra és lehetőség szerint eltárolhatja a rögzített információkat a MiVia alvás naplójában. Telefonján tárolhatja az összes rögzített adatot a MiVia 5 Essential alkalmazás segítségével. De ezen kívül más alkalmazásokkal is kompatibilis, mint például a WhatsApp, a Facebook Messenger, a Skype és a Twitter, így soha nem fog lemaradni egyetlen új üzenetről vagy bejövő hívásról sem. Egy ingyenes pólót is adunk a karórához, annak érdekében, hogy a egyező stílussal sportolhasson.

 

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Számlap alakja
Szögletes Kész!
Kijelző mérete
0,5" Kész!
Tok anyaga
Műanyag Kész!

Kijelző

Számlap alakja
Szögletes Kész!
Kijelző mérete
0,5" Kész!

Kivitel és tartósság

Tok anyaga
Műanyag Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
25 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Sportteljesítmény funkció
Pulzusfrekvencia, Kalóriaszámítás Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MiVia Essential 350 Lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MiVia Essential 350 purple. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MiVia Essential 350 purple. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350 purple. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MiVia Essential 350 purple.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ