A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
(6)
(34)
(14)
(1)
Energiaosztály
A
(161)
B
(43)
C
(20)
D
(24)
E
(6)
F
(1)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(203)
Szárítóval
(50)
Típus
Elöltöltős
(230)
Felültöltős
(25)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(198)
Keskeny (max. 50 cm)
(57)

A megfelelő mosógép kiválasztását számos fontos paraméter befolyásolja. Figyelembe kell venni nemcsak a ruha betöltési módját vagy a dob térfogatát, de a víz- és áramfogyasztásra is érdemes odafigyelni, és nem utolsósorban a méretekre is. Ha biztosra szeretnél menni, olvass tovább, hogy segítségünkkel megtalálhasd a számodra ideális mosógépet.

Tovább

Miben tér el az elöltöltős és a felültöltős mosógép?

A különböző mosógépeknek több fontos jellemzője is lehet, de a ruha betöltésének módja az egyik legfontosabb. Lássuk, milyen esetekben érdemes elöltöltős mosógépet választanod és mikor éri meg jobban a felültöltős mosógép.

Elöltöltős mosógép

Keskeny mosógép

Felültöltős mosógép

Mini mosógép

Elöltöltős mosógépek

Az elöltöltős mosógépek általában több helyet foglalnak, mint a felültöltős változatok. Cserébe viszont nagyobb dobméret jár, amelybe nagy mennyiségű mosnivalót lehet tenni, illetve az elöltöltős mosógépek kínálata is nagyobb.

  • Elöltöltős mosógépből sokféle típus elérhető a piacon: a standard méretűeken és a keskeny kivitelű mosógépeken át egészen a gőzfunkciós, az okos és a beépíthető mosógépekig.
  • Az ilyen mosógépeket akár a fürdőszobai vagy a konyhabútorhoz is igazíthatod, de a tetejét pakolónak is használhatod, sőt, a megfelelő kerettel a szárítógépet is ráhelyezheted.
  • Az ilyen mosógép kialakítás lehetővé teszi a nagy dobméretet, amelybe akár 15 kg mosnivaló is elférhet.

i

A beépíthető mosógépek különleges elöltöltős modellek. Nem szabadon álló a konstrukciójuk, a konyha- vagy fürdőszoba bútorba történő beépítésre tervezték.

Felültöltős mosógépek

A felültöltős mosógép ideális megoldás főleg abban az esetben, ha minden négyzetcentiméter hellyel spórolnál. Ez a keskenyebb felépítés viszont kisebb dobméretet jelent. Ugyanakkor a felültöltős mosógépekből is sokféle típus elérhető: gőzfunkciós, energiatakarékos vagy okos mosógép. Akár márka szerint is kiválaszthatod új felültöltős mosógépedet.

  • Ha lejárt a mosás, nem kell annyit hajolgatnod a géphez. A mosógép fedelének kinyitása után kényelmesen kiveheted a tisztára mosott ruhaneműt.
  • A felültöltős mosógép kevesebb helyet foglal, mint egy hasonló paraméterekkel rendelkező elöltöltős modell.

Hogyan működik a gőzmosógép?

A gőzmosógép egy modern, és kíméletes mosást biztosító háztartási készülék, amely egyre több háztartásban jelenik meg. A gőznek köszönhetően az ilyen mosógépben mosott ruha kevésbé gyűrött, friss illatú és természetesen tökéletesen tiszta lesz. A gőzprogramok kíméletességüknek köszönhetően az olyan finom anyagokhoz is alkalmasak, mint például a selyem.

A gőzfunkciós mosógépek elül- és felültöltős kivitelben, valamint standard és mini méretben is megtalálhatók a piacon.

Mosó-szárítógépek – népszerű kettő az egyben készülékek

A mosó-szárítógépek két különálló eszköz, a mosógép és a szárítógép funkcióit egyesítik magukba. Többféle programot kínálnak a ruhák mosására és szárítására, ugyanakkor helyet takarítanak meg. A mosó-szárítógép kiválasztásakor figyelj a mosási és szárítási teljesítményre, a zajszintre és a víz-, ill. energiafogyasztásra.

i

Tekintsd meg mosógép-szárítógép szett és önálló szárítógép kínálatunkat is.

Mire képes egy okos mosógép?

Az okos mosógép a mosás legújabb technológiáit egyenesen az otthonodba repíti. Az ilyen készülékek funkciói közé tartozik az ütemezett mosás, a távvezérlés és nyomonkövetés okoseszközök használatával, a különlegesen hatékony mosási programok megléte és még egy sor egyéb lehetőség a felhasználók maximális kényelme érdekében.

Inverter motoros okos mosógép

Az okos mosógépek gyakran inverter motorosak. Ez a modern technológia nemcsak rendkívül csendes működést, hanem kiemelkedő megbízhatóságot is biztosít.

Ipari mosógépek – professzionális felhasználásra

Az ipari mosógépeket elsősorban szállodákban, mosodákban, kórházakban, illetve minden olyan helyen jól lehet hasznosítani, ahol maximális megbízhatóságra és nagy teljesítményre van szükség. Ezekben a mosógépekben általában nagy térfogatú dob kap helyet, amely akár több tucat kilogramm ruhanemű befogadására képesek. Sokféle mosási program és letisztult, áttekinthető kezelőfelület jellemzi őket.

A mosógépek különböző paraméterei – mire figyelj vásárlás előtt?

Milyen lehet számodra a legjobb mosógép? Kiválasztáskor vedd figyelembe a ruhabetöltés módja mellet a gép méreteit, a dob térfogatát, az energiaosztályt és a különböző elérhető funkciókat is. A mosógép márkája is segíthet a döntés meghozatalában.

Mosógépek méretek szerint

A mosógépeket méretük szerint standard, keskeny/slim és kisméretű modellekre osztják. A döntő adatok ebben az esetben a mélység és a szélesség. Kinek alkalmas a standard méretű mosógép és hol elég a mini változat?

  • A standard méretű mosógép mélysége min. 49 cm, és kiváló egy több tagú család számára.
  • A keskeny mosógépet akkor fogod értékelni, ha kevés helyed van a lakásba. Az ilyen készülékek mélysége max. 48 cm.
  • A mini mosógép kiváló a nyaralóba vagy az olyan háztartásokba, ahol keveset mosnak.

A dob kapacitása

A megfelelő töltetkapacitást az általában mosott ruhamennyiség alapján lehet meghatározni. Kínálatunkba elérhetők kisebb mosógépek 5 kg, 6 kg vagy 7 kg töltetkapacitással, de nagyobbak is, amelyek akár 8 kg, 9 kg vagy több, mint 10 kg ruhamennyiséggel is képesek megbirkózni.

A kategóriában, ahol a mosógépek gyártó szerint vannak feltüntetve az összes fontos márkát megtalálod, mint az AEG, a Bosch, a Whirlpool, az Electrolux, a Candy vagy az Indesit.

Milyen egyéb tulajdonságai, funkciói lehetnek egy mosógépnek?

A mosógép sokkal többre lehet képes, mint hagyományosan mosni és centrifugálni. Egyes modellek olyan modern technológiákkal is büszkélkedhetnek, mint az automatikus adagolás vagy a 6. érzék funkció, amelyek minden helyzetben biztosítják a kényelmes vezérlést.

  • A méhsejt mintázatú dobbal felszerelt mosógépek különleges felületi felépítésüknek köszönhetően nagyon kíméletesek bármilyen ruhaneműhöz.
  • Az inverter motoros mosógépek fokozatmentes sebességszabályozást, csendes működést és hosszú élettartamot kínálnak.
  • Az automata adagolásos mosógépek minden helyzetben gondoskodnak a megfelelő adag mosószerről.
  • A 6. érzékes mosógépek a töltöttségnek megfelelően automatikusan beállítják a vízmennyiséget, a szükséges energiafogyasztást és a mosási program hosszát.

i

Nem tudsz dönteni? Válassz akár szín szerint, vagy próbáld ki a díjnyertes mosógépeket.

A különböző mosógép tartozékokról se feledkezz meg

A mosógép tartozék kategóriába alkatrészek, különféle tömlők, tisztítószerek, stb. találhatók. A választás során ellenőrizd, hogy a kiválasztott tétel kompatibilis-e a mosógépeddel.

  • Szifonokat, csapokat és bilincseket az alkatrészek kategóriában találsz különféle mosógép márkákhoz és modellekhez.
  • Bekötőcsöveket, leeresztőcsöveket a tömlő kategóriában találsz.
  • A mosógép alátétek a rezgések, a mosással és centrifugálással járó zaj csökkentésére szolgálnak.
  • A centrifuga kiváló eszköz a víz kipréselésére a frissen mosott ruhából.
  • A mosógép és szárítógép összeépítő keretek a stabil és biztonságos egymásra helyezést biztosítják.
  • A különböző szekrényeket és állványokat mosó- és tisztítószerek tárolására használhatod.

Mosószer vagy textilöblítő nélkül nem érdemes mosni. Különböző kiszerelésű és illatú változataik a mosószer kategóriában elérhetők.

Ints búcsút a szennyeződéseknek és a vízkőnek

Mosógépedben lerakódott a vízkő, vagy megállt benne a szennyeződés? Megfelelő karbantartás nélkül a mosógép javítása nagyon költséges lehet, ezért érdemes fontolóra venni mosógép tisztító és vízlágyító szerek beszerzését.

i

Tényleg lehet ecettel tisztítani a mosógépet?

Ha épp nincs kéznél más vegyszered, a mosógépet ecettel is tisztíthatod. Az ecet kiváló fertőtlenítőszer és szódabikarbónával keverve még a penészt és az üledékeket is eltávolítja.

Megbízható, de olcsó mosógép? Az outletbeli termékekkel spórolhatsz

Ha olcsón vásárolnál mosógépet, akkor a legjobb helyen jársz. Az outletben különböző márkák felbontott, újszerű és használt modelljei közül válogathatsz. Bár ezek a mosógépek olcsóbbak, de a minőségükből és a funkcionalitásukból nem vesztettek, ezt garantáljuk.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
255 termék
4,7 41×
GORENJE WNEI84AS
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram és inverter motor, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR048
4,5 55×
HAIER HWD80-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, SteamCare, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
Szuper ár
236 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS04
4,7 55×
GORENJE WNHEI74SAS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 47 cm (Sz×Ma×Mé)
144 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR050
4,6 20×
GORENJE WNEI84AS/B SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé)
153 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR049
4,9 15×
SAMSUNG WW90T654DLH/S7
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, mobilos vezérlés és gyerekzár, Eco Bubble és AddWash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
240 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAWM028
4,1 11×
WHIRLPOOL WRBSS 6249 S EU
Keskeny mosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 43 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 42,5 cm (Sz×Ma×Mé)
138 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR124
5,0
BOSCH WGG244F0BY Serie 6
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, LED jelzőfények, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, Steam Refresh és i-DOS, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
289 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR077
BOSCH WNG254U0BY Serie 6 - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BOSCH WNG254U0BY Serie 6
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 364 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 79 l vízfogyasztás ciklusonként, gyerekzár, Aqua stop, 84,8 cm × 59,8 cm × 59 cm (ma×szé×mé),
Leárazás -12 %
391 390 Ft 445 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BOPS007
5,0
CANDY RO14146DWMCT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 56 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 56 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 67 cm (Sz×Ma×Mé)
188 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR145
4,0
GORENJE WNEI94BS SteamTech
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 50 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 49 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Fuzzy logic, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
164 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR039
5,0
BOSCH WGG244A9BY Serie 6
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,8 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
257 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPRIS043
4,0
WHIRLPOOL W6X W845WB EE Supreme Silence
Gőzmosógép - elöltöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 54 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása és gyerekzár, 6. érzék, SteamCare és FreshCare+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,9 × 84,5 × 60,7 cm (Sz×Ma×Mé)
182 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR095
4,9 12×
BOSCH WUU28T61BY Serie 6
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 46 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 48 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aquaoverflow, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,5 × 59,9 cm (Sz×Ma×Mé)
240 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BOPR045
5,0
CANDY CSTG 47TMV5/1-S
Mosógép - felültöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 45 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, Antioverflow, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 41 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
151 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR175
4,4 13×
Siguro WM-T711W Wash Master - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Mosógép - gőzölős, felültöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása (ECO program 40 - 60 °C) 7 kg, energiafogyasztás 44 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 45 l, AquaStop, Fuzzy Logic, SteamCare, inverteres motor, gyorsprogram, kijelző, LED kijelzők, gyermekzár, Soft Opening, 1200 rpm csavartatás, méretek 40 × 87,5 × 61 cm (Szé×Ma×Mé), súly 56 kg, 3 év garancia, 12 év garancia a motorra
154 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_T711W
4,7
CANDY RO 1284DWMT/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -10 %
120 990 Ft 134 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CANPR159
4,5 28×
Siguro SGR-WM-A911W Profi Steam - 12 év garancia a motorra + AquaStop
Gőzmosógép - elöltöltős, A energiaosztály, mosógép kapacitása 9 kg, fogyasztás 49 kWh/100 ciklus, vízfogyasztás ciklusonként 36 l, AquaStop, gőzfunkció, inverter motor (alacsony zajszint 75dB), súlyautomatika, gyors program, LED kijelző, automatikus adagolás (akár 20 mosás), LED-es kijelzők és gyermekzár, 1400 fordulat/perc fordulatszámú centrifugálás, fehér színű, fekete panellel és dobbal, 170 cm hosszú lefolyócső, 150 cm ellátócső, méretek 59,7 × 84,5 × 58,2 cm (Sz×Ma×Mé), súly 74 kg, 3 év garancia
Szuper ár
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_WM_F911W
5,0
HOOVER HWP4 47AMBC7/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 38 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
163 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HOOVPR053
3,8
GORENJE WDSI96A
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 89 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és ruhadarab hozzáadása, 84,5 cm × 59,5 cm × 61 cm (ma×szé×mé),
169 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPS001
4,9
GORENJE WNHPI72SCS SteamTech
Keskeny gőzmosógép - elöltöltős, C energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 59 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1200 ford/perc, mérete 59,5 × 84,5 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
125 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR051
4,6 16×
CANDY CSTG 26TME/1-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás és kijelző, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 41 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
129 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR149
4,3 46×
CANDY CSTG 47TME/1-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 52 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 42 l /1 ciklus, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 41 × 86 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
Szuper ár
134 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR105
4,4 19×
CANDY CSWS 4852DWE/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, E energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 326 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram és mobilos vezérlés, Aqua stop, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
188 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS028
4,4
WHIRLPOOL BI WMWG 71483E EU N
Beépíthető mosógép - elöltöltős, D energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 69 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és gyerekzár, 6. érzék, FreshCare+ és Clean+, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 81,5 × 54,5 cm (Sz×Ma×Mé), az ajtón lévő felső panel nem része a csomagnak
193 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WHPR101

Mosógépek

Mosógépek

A Mosógépek kategóriában összesen 255 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mosógépek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ