Termékkatalógus

Motorola Edge 30 Ultra bemutató

Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ):
megállja a helyét a zászlóshajók világában

A Motorola Edge 30 Ultra okostelefon formatervezése első pillantásra magával ragad, árcédulája pedig rendkívül vonzóvá teszi. Hogyan teljesített a kamera a teszt során és mi egyebet tud még nyújtani a Motorola új zászlóshajója? Bemutatónkban mindenre fény derül.Teszt

Szerző: Matěj Toul

Motorola Edge 30 Ultra (BEMUTATÓ) – TARTALOM

 1. A Motorola Edge 30 Ultra egyszerű, újrahasznosított dobozban érkezik
 2. Az alumínium és az üveg fergeteges kombinációja, Motorola módra
 3. A Motorola Edge 30 Ultra újra játékba hozza az ívelt kijelzőt
 4. A Motorola Edge 30 Ultra szíve a legújabb Snapdragon chip
 5. A Samsung 200 Mpx-es HP1 szenzora: fotográfiai forradalom vagy reklámfogás?
 6. A Motorola Edge 30 Ultra 20 perces töltési idővel örvendeztet meg
 7. Nagyszerű funkcionális felület és hosszú távú támogatás - végre
 8. A Motorola Edge 30 Ultra egyéb változatai
 9. Motorola Edge 30 Ultra - összegző értékelés
 10. Amit korábban a Motorola Edge 30 Ultra készülékről írtunk

A Motorola Edge 30 Ultra egyszerű, újrahasznosított dobozban érkezik

Bár a Motorola nem tesz komolyabb lépéseket a környezettudatosság irányába, főként a versenytársakhoz viszonyított alacsonyabb költségvetése miatt, mégis úgy vélekedik, hogy még az apró lépések is számítanak. Ezért a Motorola Edge 30 Ultra csomagolása teljes egészében újrahasznosított papírból készült és ez a minimalista dizájn valójában nagyon jól néz ki.

De ami ennél sokkal érdekesebb, az a doboz tartalma. A telefonon kívül egy USB-C kábel és egy gyorstöltő adapter is található a csomagban. Ez utóbbi teste elég megtévesztő, ugyanis kompakt mérete és könnyű súlya ellenére akár a 125 W-os gyorstöltést is támogatja. Összehasonlításképpen felidézem a 120 W-os Xiaomi 12 Pro adapterét egy korábbi bemutatóból, amely hatalmas és kétszer olyan nehéz, mint maga a telefon.

Motorola Edge 30 Ultra - a doboz tartalma Motorola Edge 30 Ultra - csomagolás
A Motorola Edge 30 Ultra dobozában található villámgyors 125 W-os töltőadapter biztosan elnyeri majd a tetszésed.

Az alumínium és az üveg fergeteges kombinációja, Motorola módra

Ami a formatervezést illeti, a sorozat nagyot lépett előre az előző Motorola Edge 20 Pro óta. Az ünneplésre az alumínium keret és a textúrázott Gorilla Glass 5 edzett üvegből készült hátlap ad okot. Az alumínium szélek azonban kissé élesebbek és az oldalakon kúposabbak a korábbi, a sorozat első telefonján is megfigyelhető ívelt kijelző miatt.

Természetesen a dizájn is alkalmazkodott az új 200MP-es szenzorhoz, a készülék hátlapján található lencsét egyszerűen nem lehet nem észrevenni. Összességében véve a telefon meglehetősen modern, ugyanakkor elegáns benyomást kelt, szerény véleményem szerint a Motorola bizonyos korábbi modelljei esetében nehézségekkel küzdött ezen a területen.

Motorola Edge 30 Ultra - csatlakozók Motorola Edge 30 Ultra - dizájn
Az egyébként üvegszerkezetű Edge 30 Ultra készüléknek kimondottan jól állnak a fémes szélek.

A masszív megjelenésű kialakítás és a tisztességes anyagok ellenére a Motorola Edge 30 Ultra nem rendelkezik vízállósági tanúsítvánnyal, ami a Motorola legdrágább, bár még így is meglehetősen olcsó készülékétől elvárható lenne.

A Motorola Edge 30 Ultra újra játékba hozza az ívelt kijelzőt

Mint már említettem, a Motorola úgy döntött, hogy egy rövid szünet után az Edge 20 mintájára ismét előveszi az ívelt kijelzőt. Egy 6,67 hüvelykes P-OLED panelről van szó, 144 Hz-es megnövelt képfrissítési frekvenciával és nagyon vékony keretekkel, melyek az ívnek köszönhetően csak a panel felső és alsó részén láthatók. Az előlapi kamera az értesítési sáv közepén található és egy kivágás formájában került kialakításra.

Motorola Edge 30 Ultra - kijelző Motorola Edge 30 Ultra - hátlap
Az ívelt kijelző jólesik a szemnek, még közvetlen napfényben is nagyszerű olvashatóságot biztosít.

Álljunk meg egy pillanatra a fényerőnél. A Motorola Edge 30 Ultra kijelzője a specifikációk szerint akár 1250 nites fényerőt is kínál, amit ugyan bizonyos versenytársai simán lehagynak, a telefon meglepően jól olvasható. Még közvetlen napfényben is minden fontos dolog szem előtt van.

A Motorola Edge 30 Ultra szíve a legújabb Snapdragon chip

A teljesítmény 2022 végére nagyjából normalizálódott a zászlóshajók, különösen a kínai gyártók készülékei esetében, így az Edge 30 Ultra sem fog túl nagy meglepetést okozni. Ez alatt természetesen azt értem, hogy lényegében a lehető legjobb specifikációkat tudja felmutatni. A telefon a legújabb Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkakészlettel lett felszerelve, emellett legfeljebb 12 GB RAM-mal dolgozik. Így az Edge 30 Ultra a legigényesebb játékokat és a multitaskingot is képes kezelni anélkül, hogy egy pillanatra is megakadna. Az adatok tárolására 256 GB tárhely áll rendelkezésre.

i iPhone 14 (BEMUTATÓ): decens újdonságok a már megszokott köntösben

A Samsung 200 Mpx-es HP1 szenzora: fotográfiai forradalom vagy reklámfogás?

Természetesen a kamera az, amivel a gyártó az új Edge 30 Ultra készülékre irányítja a figyelmet. A dél-koreai Samsung műhelyéből származó 200 Mpx-es HP1 szenzor f/1.9-es objektívvel és optikai stabilizátorral most először lát napvilágot. A főobjektív mellett két másik objektív is helyet kapott a fotómodulban - egy nagylátószögű objektív (50 Mpx, f/2,2) és egy teleobjektív (12 Mpx, f/1,6, 2x optikai zoom). De hogyan teljesít a telefon fotófelszerelése?

Motorola Edge 30 Ultra - fotómodul Motorola Edge 30 Ultra - oldalnézet
A Motorola Edge 30 Ultra főkamerájának objektívjét nem lehet nem észrevenni.

A főkamerát egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az 1/1,22"-es formátummal ez az egyik legnagyobb kamera, amivel manapság egy mobiltelefonban találkozhatsz, de milyenek maguk a fényképek? Alapértelmezés szerint az érzékelő 200 megapixelét 12,5 megapixeles kimeneti felbontásba tömöríti és minden kimeneti pixel 16 fizikai pixelből áll. Jó fényviszonyok mellett ez nagyon szépen is működik. A fényképek részletesek, csak akkor figyelhető meg némi zaj, ha nagyítasz. Az egyetlen kritikám itt az, hogy a képek kontrasztja néha túl nagy. A színtér ennek következtében még bekapcsolt HDR-rel is romlik.

Motorola Edge 30 Ultra - főkamera Motorola Edge 30 Ultra - széleslátó Motorola Edge 30 Ultra - teleobjektív
A kamera nem igazán kivételes, de a telefon árához képest tisztességes eredményeket produkál.

Az Edge 30 Ultra teljes 200 megapixeles felbontásával is lehet fényképezni, de sajnos nem tudom teljes mértékben ajánlani. Először is, nem hiszem, hogy az átlagos felhasználónak szüksége van egy 16K felbontású kimeneti fotóra, amely 70MB tárhelyet igényel. Másodsorban, a kép alacsony minősége (a fizikai képpontok mindössze 0,64 µm-esek) még a felhasználók azon töredékének is gátat szab, akik a nagy formátumot hasznosnak találhatják. Ha tehát például nagy méretben szeretnéd kinyomtatni az alkotásaidat, nem lesz túl boldog.

i

A Motorola Edge 30 Ultra nagy számai nem állnak meg a hátlapi kamera szentháromságánál. Az f/2.2-es objektívvel ellátott 60 megapixeles előlapi érzékelő biztosan tetszeni fog a szelfik és a baráti videohívások rajongóinak.

A másik két érzékelő felbontásban különbözik egymástól, de valójában eléggé hasonlóan fényképeznek. A 12Mpx-es teleobjektív kétszeres optikai zoommal jól megőrzi a képek minőségét és színét. A kontraszt még egy kicsit természetesebbnek is tűnik, mint a főérzékelő esetében.

A nagylátószögű kamerával 12 Mpx-es módban vagy teljes 50 Mpx-es felbontásban készíthetsz felvételeket. Itt is inkább a kisebb felbontást ajánlanám, de az érzékelő kimondottan tisztességesen teljesít és minden igényt kielégít a nagy tájképek fotózásához. Az 50 Mpx-es módban elég sok a zaj és a színek elmosódottak.

Motorola Edge 30 Ultra - éjjel, főkamera Motorola Edge 30 Ultra - éjjel, széleslátó Motorola Edge 30 Ultra - éjjel, teleobjektív
A Motorola Edge 30 Ultra éjszakai felvételei nem túl egységesek, de a telefon többnyire jó munkát végez.

Gyenge fényviszonyok mellett készült fényképek esetén azt javaslom, hogy bízd a munkát a telefon szoftverére. Éjszakai üzemmód nélkül csak a főérzékelő teljesít stabilan, de még ezzel együtt is sokkal jobban néznek ki a finomított fotók. Az éjszakai üzemmód három beállítással rendelkezik: kikapcsolva, bekapcsolva és automatikus üzemmóddal, amely csak akkor indítja el a szoftveres beállítást, amikor arra szükség van. Így ha például éjjel fotózol egy jól megvilágított utcát, a Motorola Edge 30 Ultra nem nyúl az éjszakai üzemmódhoz.

i Ezeket és még több képet teljes minőségben a Google Drive-on találod.

Végezetül egy kicsit a videófelvételekről. Az Edge 30 Ultra esetében ez zökkenőmentes, az optikai stabilizátor megbízhatóan gondoskodik arról, hogy a felvételek használhatóak legyenek események rögzítéséhez, a közösségi médiához és amatőr projektekhez. Ami azonban egy kicsit furcsa, az a felvételek felbontása. Ha 8K-ban és 4K-ban is szeretnél felvételeket készíteni, akkor a főérzékelőre korlátozódsz - az optikai zoom és a nagylátószögű érzékelővel való nagyítás, amelynek mindenképpen el kellene érnie ezt a felbontást, nem áll rendelkezésre. Ugyanakkor némi lehetőség azért van a zoomolásra, a telefon lehetővé teszi az 1-1,9x közötti digitális nagyítást, de ez nem túl lenyűgöző.

A Motorola Edge 30 Ultra 20 perces töltési idővel örvendeztet meg

Végül néhány szó a töltésről. A már említett 125 W-os töltő, amely a csomagban található, biztosan nem fogja az idődet vesztegetni. A Motorola Edge 30 Ultra (maximális töltési sebesség bekapcsolásával) mindössze 20 perc alatt nulláról 100-ra gyorsul, ami nagyon jól jön, ha például egy fontos eseményre sietsz, de elfelejtetted a telefonodat a töltőre tenni. Bár az adapter és a telefon nem melegszik fel jelentősen töltés közben, a normál töltéshez mégis a kissé konzervatívabb töltési módot ajánlom, ami alig több mint fél órát vesz igénybe. A telefon támogatja az 50 W-os vezeték nélküli töltést is.

i Érdekes módon a Motorola Edge 30 Ultra a klasszikus USB Power Delivery szabványt használja a töltéshez. Így néhány versenytárssal ellentétben, akik a szabadalmaztatottabb szabványokat választják, nincs szükség speciális tartozékokra a maximális töltési sebességhez.

A telefon akkumulátorának üzemideje nem rossz, de nem is kiemelkedő. A Motorola Edge 30 Ultra akkumulátora a 4610 mAh-s kapacitásával átlagosnak tekinthető, így aktív használat mellett körülbelül másfél napos üzemidőre lehet számítani. Meglepő módon a tényleges értékek nem függnek különösebben a panel frissítési frekvenciájától sem. Ha tehát az automatikus módot választod, amely a megtekintett tartalomtól függően 60, 90, 120 és 144 Hz között mozog, nem fogsz rosszul járni.

Nagyszerű funkcionális felület és hosszú távú támogatás - végre

Az Edge 30 Ultra szoftveres feldolgozása valóban elsőrangú. A telefon egy szinte tiszta Android 12 operációs rendszermaggal fut. Mit jelent ez? Képzelj el egy a tiszta Androidot bővítmények nélkül, mint például a Google Pixel telefonok, és adj hozzá csupán néhány Motorola alkalmazást, de csak a leghasznosabbakat. Az olyan alapvető eszközöket, mint a naptár, a galéria, a böngésző stb. a gyártó a Google-ra bízza - végül is miért változtatnák meg ezeket, miért pazarolnának időt a fejlesztésre?

A Motorola készülékeinek túlnyomó többsége a Moto alkalmazáson keresztül érhető el. Nem tetszik a felület kinézete? A testreszabási menü szinte mindenre kiterjedő hozzáférést biztosít. A kezdőképernyő elrendezése és kialakítása, a betűtípusok, a színek és még sok minden más, mind egy helyen található a Motorola Edge 30 Ultra készülékben. A gesztusok menüből továbbá be- vagy kikapcsolhatsz néhány előre beállított gesztust, vagy létrehozhatsz sajátot.

A Moto ökoszisztéma másik kiegészítője a Ready For alkalmazás. Ez lehetővé teszi, hogy telefonodat bármilyen monitorhoz vagy kijelzőhöz csatlakoztasd. Így nagy formátumban streamelhetsz videókat, csatlakoztathatsz néhány kontrollert, és máris van egy zsebméretű játékkonzolod, vagy használhatod a telefonodat laptop touchpadként is. A többi alkalmazás, mint például a Dolby Atmos és a Motorola bejelentések fóruma, önmagukért beszélnek. A gyártó a kameraalkalmazást is testre szabta.

Végül, de nem utolsósorban nem szabad megfeledkezni a Motorola ígéretéről sem, amire már oly régóta várunk. A szoftveres támogatásról van szó. A Motorola Edge 30 Ultra legalább három évig élvezheti a főbb Android-frissítéseket, és még egy évvel tovább, azaz 4 évig rendszeres biztonsági frissítéseket kap. Így a Motorola végre egy elegáns és funkcionális felülettel, valamint hosszú távú támogatással rendelkezik. Örömteli.

A Motorola Edge 30 Ultra egyéb változatai

A Motorola Edge 30 Ultra egyféle memóriaváltozatban kerül forgalomba, 12 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel. Nekem személy szerint ez elég, de elképzelhetőnek tartom, hogy a nagyobb tárolási kapacitás hiánya egyesek számára gondot jelenthet, ráadásul a telefonban nincs memóriakártya foglalat. A szürke és fehér változatok közül választhatsz.

Motorola Edge 30 Ultra - összegző értékelés

Motorola Edge 30 Ultra - összegzés

Motorola Edge 30 Ultra

Mobiltelefonok

A jelek szerint a Motorola Edge 30 Ultra nem tekinthető forradalmi újításnak a fényképészet területén. Bár a mobiltelefon fotófelszereltsége egyáltalán nem rossz, a 200Mpx-es érzékelőt a feldolgozás minőségét tekintve könnyen felülmúlják a versenytársak. De az Edge 30 Ultra még így is egy kiváló zászlóshajó modell, maximális teljesítménnyel, villámgyors töltéssel és gyönyörű, letisztult Android felülettel. A régóta áhított, kibővített szoftvertámogatás szintén az újdonság malmára hajtja a vizet.

Előnyök

 • Nagyszerű üveg és alumínium kialakítás
 • 144 Hz-es ívelt kijelző kiváló olvashatósággal
 • Snapdragon 8+ Gen 1 chip és 12 GB RAM
 • Összességében véve remek kamerarendszer
 • A 125 W-os töltőadapter megtalálható a dobozban
 • Letisztult operációs rendszer
 • Gördülékeny és elegáns, a telefonhoz igazított rendszer
 • Legalább 3 évnyi szoftvertámogatás
 • Megfizethető ár

Hátrányok

 • Az érzékelő natív felbontásával nem érdemes fényképeket készíteni
 • A nagy látószögű kamera és a teleobjektív nem képes kezelni a 4K-t
 • A készülék nem vízálló

Amit korábban a Motorola Edge 30 Ultra készülékről írtunk

Manapság csak úgy jönnek-mennek a jobbnál jobb zászlóshajó modellek, szinte már fel sem kapjuk a fejünket egy újabb bejelentés hallatán. Kevés telefon van azonban olyan jó helyzetben, mint az új Motorola Edge 30 Ultra. A telefon a legújabb Snapdragon lapkakészlettel, nagyszerű kijelzővel és villámgyors töltéssel (beleértve a vezeték nélküli töltést is) büszkélkedhet. Azonban a készüléken ezúttal egy 200 megapixeles szenzor is helyet kapott. Mindezt ugyanolyan árcédulával, mint amilyennel a zászlóshajó modellek általában érkezni szoktak. Mik is pontosan az Edge 30 Ultra specifikációi? Olvass tovább és megtudhatod.

Motorola Edge 30 Ultra - főkamera

Motorola Edge 30 Ultra – TARTALOM

 1. A Motorola Edge 30 Ultra a hagyományos dizájnra épít
 2. A Motorola Edge 30 Ultra előlapját egy nagy, ívelt kijelző uralja
 3. A 200MP-es főérzékelő nem minden, amit az Edge 30 Ultra nyújtani tud
 4. A Motorola Edge 30 Ultra szívében a legerősebb Snapdragon dolgozik
 5. Szupergyors USB-C töltés és vezeték nélküli töltés
 6. Motorola Edge 30 Ultra vs. Edge 30 Fusion vs. Edge 30 Neo - specifikációk összehasonlítása
 7. Motorola Edge 30 Ultra - elérhetőség

A Motorola Edge 30 Ultra a hagyományos dizájnra épít

Ha már egy ideje figyelemmel követed a Motorola telefonjait, az Edge 30 Ultra nem fog túlságosan meglepni a dizájnjával. A telefon hátlapja üveg, középen a cég logója, alul pedig a Motorola márkanév látható. Az ujjlenyomat-olvasó nem a logóban kapott helyet, mint korábban, hanem természetesen a kijelzőben, ahogy az egy zászlóshajóhoz illik. Talán a legjelentősebb változás a hármas fotómodul, amelyet a hatalmas érzékelőknek megfelelően kellett kialakítani.

Motorola Edge 30 Ultra - dizájn
Ami a dizájnt illeti, ez egy klasszikus Motorola, új fotómodulos kialakítással és hajlított kijelzővel.

A Motorola Edge 30 Ultra előlapját egy nagy, ívelt kijelző uralja

A sorozat korábbi modelljeihez képest a Motorola Edge 30 Ultra ívelt panellel rendelkezik. Ez egy 6,67 hüvelykes pOLED kijelző 144 Hz-es frissítési frekvenciával, ami biztosan elnyeri a játékrajongók tetszését. Az ívelt oldalú, keret nélküli kialakítás elsősorban a megfelelő kényelemérzetet szolgálja, bármit is csinálj a telefonon. A továbbfejlesztett Dolby Atmos-kompatibilis hangszórók valódi élményt nyújtanak, például filmnézés közben.

Motorola Edge 30 Ultra - kijelző
A Motorola Edge 30 Ultra kijelzőjének mindene megvan ahhoz, hogy a filmrajongók és a mobiljátékosok kedvében tudjon járni.

A 200MP-es főérzékelő nem minden, amit az Edge 30 Ultra nyújtani tud

Természetesen a főkamera az Edge 30 Ultra legnagyobb vonzereje. A Samsung 200Mpx-es HP1 érzékelőjéről van szó, melyet az Edge 30 Ultra kapott meg elsőként. Az érzékelő fizikailag elég nagynak számít, ami már a telefon hátoldalán lévő lencséből is jól látható. Ez utóbbi f/1,9-es rekeszértékkel és optikai stabilizátorral rendelkezik.

i

A pixel binning egy speciális technika, amelyet szinte minden 16 megapixelnél nagyobb felbontású fényképezőgépben alkalmaznak. Az alacsonyabb felbontásért cserébe nagyobb pixeleket, jobb képminőséget és jobb eredményeket kínál gyenge fényviszonyok mellett. A 200Mpx-es érzékelőnek köszönhetően azonban még 16x-os binninggel is nagy felbontású fényképeket készíthetsz.

Felmerülhet a kérdés, hogy vajon mire is jó ez. A telefon 16,384×12,288px natív felbontással fényképez, aminek (hacsak nem közvetlenül nagy formátumokra fényképezel) a gyakorlatban nem sok hasznát veszed. Sokkal valószínűbb, hogy alapbeállításban és 16:1 pixel binning üzemmódban fogsz fényképezni. Az eredményül kapott fotók 4K felbontásúak lesznek, a kép minden egyes pixelét 16 fizikai pixelből állítja össze a szoftver. A 0,64 µm-es eredeti pixelméretből kb. 2,56 µm-es effektív értéket kapunk.

Motorola Edge 30 Ultra - kamera
A hátlapon található 200Mpx-es fotocella mellett a Motorola Edge 30 Ultra egy remek képességekkel megáldott előlapi kamerát is magáénak tudhat.

A főkamera azonban nem minden. A készülék egy 50 megapixeles (f/2.2) széles látószögű kamerával is rendelkezik, négy pixel binninggel. Az akár 114°-os látószögű felvételek készítése mellett makrófotózásra is képes. A triót egy 12Mpx-es, kétszeres optikai zoommal és f/1,6 rekeszértékkel rendelkező teleobjektív teszi teljessé, amely portré kameraként is szolgálhat. A mobiltelefon minden bizonnyal szelfikészítés közben is jó szolgálatot teljesít. Az előlapi érzékelő 60 Mpx-es, f/2,2 rekeszértékű lencsével rendelkezik.

A Motorola Edge 30 Ultra szívében a legerősebb Snapdragon dolgozik

A Motorola Edge 30 Ultra a teljesítmény tekintetében sem okoz csalódást. A telefon középpontjában a Qualcomm Snadpragon 8+ Gen 1 chipset áll, amely jelenleg a valaha volt egy legerősebb lapkakészlet. A 12 GB RAM-mal és a kijelző 144 Hz-es frissítési frekvenciájával kombinálva az Edge 30 Ultra biztosan nem fog csalódást okozni a mobiljátékosoknak, akik egy valamivel sokoldalúbb készüléket keresnek, mint a szokásos gamer telefonok.

Motorola Edge 30 Ultra - Snapdragon 8+ Gen 1
A Motorola Edge 30 Ultra a piac egyik legerősebb lapkakészletével rendelkezik.

Szupergyors USB-C töltés és vezeték nélküli töltés

A gyártó kiemelt hangsúly fektet a Motorola Edge 30 Ultra üzemidejére is. A 4610 mAh kapacitású akkumulátorral a telefon több mint egy napig bírja, de akkor sincs miért aggódni, ha lemerül. A mobilhoz egy 125 W-os gyorstöltő tartozik, amely állítólag mindössze 7 perc alatt 12 órányi használatra tölti fel a telefont. Az Edge 30 Ultra készülékből nem hiányzik az 50 W-os vezeték nélküli töltés és a 10 W-os fordított töltés támogatása sem.

Motorola Edge 30 Ultra vs. Edge 30 Fusion vs. Edge 30 Neo - specifikációk összehasonlítása

Az új Motorola Edge 30 Ultra mellett két alacsonyabb kategóriájú modell, a Fusion és a Neo is bemutatkozott. Az alábbi táblázatban az új termékek legfontosabb jellemzőit hasonlítjuk össze.

Paraméterek/Modell Motorola Edge 30 Ultra Motorola Edge 30 Fusion Motorola Edge 30 Neo
Kijelző 6,67" (20 : 9) 6,55" (20 : 9) 6,28" (20 : 9)
2 400 × 1 080 px, 395 ppi 2 400 × 1 080 px, 402 ppi 2 400 × 1 080 px, 419 ppi
pOLED, 144 Hz pOLED, 144 Hz pOLED, 120 Hz
Hátlapi kamera fő: 200 Mpx, f/1,9, 8K video, 30 fps, optikai stabilizátor
fő: 50 Mpx, f/1,8, 4K video, 30 fps, optikai stabilizátor
fő: 64 Mpx, f/1,8, Full HD video, 60 fps, optikai stabilizátor
széleslátó: 50 Mpx, f/2,2, 114°
széleslátó: 13 Mpx, f/2,2, 120°
széleslátó: 13 Mpx, f/2,2, 120°
teleobjektív: 12 Mpx, f/1,6, 2× optikai zoom mélységérzékelő: 2 Mpx, f/2,4
Előlapi kamera 60 Mpx, f/2,2, 4K video, 30 fps
32 Mpx, f/2,45, 4K video, 30 fps
32 Mpx, f/2,4, FullHD video, 60 fps
Lapkakészlet Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Qualcomm Snapdragon 888+ 5G Qualcomm Snapdragon 695 5G
RAM memória 12 GB 8 GB 8 GB
Belső tárhely 256 GB 128 GB 128 GB
5G támogatás
Akkumulátor 4 610 mAh 4 400 mAh 4 020 mAh
gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 125 W / 50 W gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 68 W / – gyorstöltés / vezeték nélküli töltés: 68 W / 5 W
IP védettség IP52 IP52 IP52
Hangzás sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos sztereó, Dolby Atmos
Méret 161,8 × 73,5 × 8,4 mm 158,5 × 72,0 × 7,5 mm 152,9 × 71,2 × 7,8 mm
Súly 198,5 g 175 g 155 g

Motorola Edge 30 Ultra - elérhetőség

Míg a Fusion és a Neo változatok már korábban is megvásárolhatók voltak, a csúcsmodell Motorola Edge 30 Ultra 2022. szeptember 22-én került forgalomba. Szokatlan módon a Motorola Edge 30 Ultra 12/256 GB-os modell az egyetlen itt elérhető modell.

i Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

A Motorola Edge 30 Ultra a 200 megapixeles kamerájával piacvezetőnek számít. Ez az érték azonban inkább a médiafelhajtást szolgálja, mintsem a tényleges használatot, de ha maga a kamera nem is nyűgőzne le különösebben, a készülék számos egyéb nagyszerű funkciót kínál, amelyeknek köszönhetően bátran odaállhat a nagy telefongyártók zászlóshajói mellé.

4,5 71×
Motorola EDGE 30 Ultra 12GB/256GB szürke
Mobiltelefon - 6,7"-es P-OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (144Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,9) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 60Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 125W, vezeték nélküli töltés, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
199 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SMTR514b1
4,7 155×
Nothing Phone (1) 8 + 256 GB fekete
Mobiltelefon - 6,55"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,88) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, vezeték nélküli töltés, 4500 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
161 100 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NOTHa03C2
Nyomtatás
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ