Rapture Rapture

MSI Infinite 8RB-271EU

Termékkatalógus
MSI Infinite 8RB-271EU
Gamer PC - Intel Core i5 8400 Coffe Lake, RAM 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce GTX 1050Ti 4 GB GDDR5, SSD M.2 NVMe PCIe 256 GB + HDD 2 TB 7200 rpm, WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.2, USB 3.1 Gen 1, USB-C 3.1 Gen 1 , HDMI, DisplayPort, Windows 10 Home 64 bit
Kód:  TB243e Termékszám:  Infinite 8RB-271EU Gyártó honlapja:

MSI Infinite 8RB-271EU


MSI Infinite 8RB8 és legfontosabb jellemzői

  • A gamer számítógép az Intel Core processzorok 8. generációján fut
  • Kifinomult csendes Storm Cooling hűtés
  • Erős NVIDIA GeForce GTX 1050Ti grafikus kártya
  • Vezeték nélküli kapcsolat WiFi és Bluetooth interfészekkel
  • Prémium hangrendszer Nahimic 3D rendszerrel
  • Windows 10 Home (64 bites)

MSI Végtelen 8RB

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


8. generációs Intel processzorok

Az Intel Core i5 8400 Coffee Lake  processzor alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, és túlhajtási lehetőségeket kínál. Az Infintite számítógépeken csak a leghatékonyabb Intel Core i7 és i5 változatokat használják a napi legkorszerűbb játékok megfelelő teljesíményének biztosításához.  

MSI Végtelen A

MSI Infinite - játékgép a rajongóknak

Az Infintie számítógép magában foglalja az MSI által kifejlesztett számos játékot és játékszereplőt, amely hosszú távú tapasztalattal rendelkezik az alkatrészgyártásban. Az Infinite egyedülálló felépítéssel és egyszerű frissítéssel rendelkezik, szabványos méretekkel. Az Intel Core processzorral és az intelligens hűtőrendszerrel együtt maximális teljesítményt biztosít a kis méret és a kis súly fenntartása mellett.


MSI Végtelen A

Modern grafika NVIDIA GeForce GTX 10 sorozat

Játszd le a legújabb játékokat a teljes részletekkel. A kompakt ház az NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti termékkel van ellátva, amely egy sor kiváló és díjnyertes MSI játékgrafikából áll. A kártyákat a gyárban túlhúzzák, és nagy teljesítményt nyújtanak minimális zajjal.


MSI Végtelen 7RB-012EU

Egyszerű frissítés

Azok a játékosok, akiknek mindig naprakésznek kell lenniük, egyszerű frissítési lehetőségeket kapnak. Akár a tárolót, grafikus kártyát, processzort vagy memóriát akarod cserélni, az Infinite 8 RB   lehetővé teszi.


MSI Végtelen 7RB-012EU

Gyorsított készülék töltés

Fel kell töltenie az okostelefont, táblagépet, konzolvezérlőt vagy más mobileszközt a számítógépen végzett munka közben, és nem szeretnél várni? A kiválasztott USB 3.1 portokon az MSI Super töltő akár 10-szeres töltési áramot is kínál , és jelentősen csökkenti a töltési időt.

MSI Végtelen 7RB-012EU

Játékok betöltése egy pillanat alatt

Csatlakozz a játékhoz gyorsabban, mint mindenki más, a legújabb NVXe-alapú PCI-E Gen 3.0 x4 SSD-vel. Adj hozzá egy klasszikus szilárdtestalapú meghajtót a tárolóhoz, és teljes mértékben kihasználhatod a nagy sebességű lehetőségeket az operációs rendszer indításakor vagy a fájlok másolásakor .


MSI Végtelen A


Virtuális térhatású hang - Nahimic

A Nahimic specializálódott a 3D hangrendszerhez és annak fejlesztéséhez, beleértve a virtuális 7.1-es hangzást, akár normál fejhallgatók, akár professzionális fülhallgatóként a játékokban vagy beszélgetésekben, és segít a háttérhangok kiküszöbölésében.

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Tökéletes hang a fejhallgatóban

Az Audio Boost az MSI-t a fejhallgatók számára a legmagasabb hangminőséget nyújtja. A rendszer aranyozott csatlakozókat, különleges audio chip védelmet , izolált audio áramköröket és fejhallgató előerősítőt tartalmaz. Élvezd a kristálytiszta hangzást és uralkodj a csatatéren!

MSI Végtelen A


Minden késlekedést befejez

Az egyéni alkalmazások futtatásának elsődleges prioritású hálózata egy kellemetlen probléma volt korábban egyes alkalmazásokhoz. Válaszd ki a legfontosabb online játékokat, amelyek kihasználják a legszélesebb sávszélességet, és élvezheted a játékot lassulás vagy elmaradás nélkül.


MSI Végtelen A

Kényelmes rendszerkövetés

A Dragon Center teljes rendszerleíró képességeket biztosít . Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett valós idejű teljesítmény-felügyeletet, LED-effektus-beállítást, CPU-overclock-ot, rendszerprofil-beállításokat és gyors hibaelhárítást tesz lehetővé.

MSI Végtelen A

Maximális hűtés, minimális zaj

A hűtőrendszer kifinomult csendes Silent Storm hűtési cirkulációt foglal magában, amely a számítógép egészében a levegő áramlását biztosítja, hogy a teljes rendszer hűvös és csendes legyen, még a maximális terhelés mellett is.


Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 8400 Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 8400 Coffee Lake Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor gyorsítótár
9 MB Kész!
Core boost frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1050 Ti Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
4 GB Kész!

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková)
2 256 GB (2,26 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11ac Kész!

Tápegység

Tápegység
350 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
5 × Kész!
Grafika
DVI, HDMI, DisplayPort Kész!
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó nélkül Kész!

Szekrény

Szélesség
210 mm Kész!
Magasság
450 mm Kész!
Mélység
488 mm Kész!
Tömeg
13 kg Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Infinite 8RB-271EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Infinite 8RB-271EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Infinite 8RB-271EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Infinite 8RB-271EU.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ