Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

MSI X299 TOMAHAWK AC

Termékkatalógus
MSI X299 TOMAHAWK AC
5 3 értékelés
Alaplap - Intel 2066, Intel X299 lapkakészlet, 4× PCIe x16, 2× PCIe x1, 8× RAM slot, DDR4, 4500 MHz (OC), 8× SATA III, 2 db M.2, USB 3.1 Gen 2, USB-C, LAN, 7.1 hangkártya, ATX alaplap formátum
Kód:  AA393a5b Termékszám:  X299 TOMAHAWK AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X299 TOMAHAWK AC

Ha Ön egy olyan szenvedélyes játékos, aki rajong a számítógépes játékokért, és egy minőségi alaplapot keres, akkor nem hagyhatja figyelmen kívül az MSI X299 TOMAHAWK AC-t. Ez az alaplap olyan modern technológiákkal van ellátva, amelyek a legtöbbet hozzák ki a számítógépéből. Az intelligens hűtőrendszer minden helyzetben stabilan tartja a számítógépe teljesítményét és az integrált, modern hálózati kártyának köszönhetően pedig nem fog késedelmet szenvedni az online játékoknál. Az MSI alaplap egy újszerű, designos kiegészítő és ez a számtalan lehetőségű háttérvilágításnak köszönhető, amely egyszerűen szinkronizálható más komponensekkel és vezérelhető mobil alkalmazás segítségével. Természetesen teljes mértékben támogatja a virtuális valóságot és a modern BIOS-t, amely a játékosokra összpontosít.  

Az MSI X299 TOMAHAWK AC alaplap főbb jellemzői

  • Minőségi integrált hangkártya
  • Az MSI alaplap intelligens hűtéssel van ellátva
  • Számos funkció, amely a játékosokra összpontosít
  • Könnyen létrehozható a raid tömb
  • Kiváló hálózati kártya
  • Az alaplap számos modern busszal van ellátva

A játékosokra összpontosít

Az MSI alaplappal mindenféle játék komfort elérhető lesz. A billentyűparancsok egyszerű meghatározása lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással elindítsa és betöltse a játékot. A speciális, játékperifériás csatlakozónak köszönhetően garantált a legjobb kapcsolódás, amelyet kiegészít az egér testreszabásához használható alkalmazás. Az MSI Dragon Eye segítségével számítógépes játékot játszhat és ugyanakkor a sarokban egy YouTube videót nézhet. Természetesen több grafikus kártya is csatlakoztatható a legmagasabb FPS-hez.

Modern technológia a csúcsteljesítmény érdekében

A leggyorsabb SSD lemezek képesek lecsökkenteni a teljesítményüket felmelegedésnél. Az alaplap része az M.2 Shield FROZR, amely a legjobb hővédelmet nyújtja és felügyeli az SSD lemez maximális teljesítményének fenntartását. Egy másik fejlesztés a Turbo M.2, amely akár 32 Gb/s sebességű adatátvitelre is képes. Ennek köszönhetőn gyakorlatilag azonnal betöltődnek az alkalmazásai. Egy másik érdekes funkció a rádiós mező intuitív létrehozásának lehetősége.

Hang, amely magával ragad

Az MSI alaplappal még csukott szemekkel is megtalálja a játékos ellenségeit. A tökéletes hangzást a fizikailag izolált Audio Boost hangegység biztosítja. A térbeli hangzáshoz a Nahimic technológiát használja, amely a katonai projektekben vált híressé. A hatékony audio processzor a beépített erősítővel együtt stúdió hangminőséget biztosít, és ezt nemcsak a játékhoz, hanem a kedvenc zenéinek meghallgatásához is. 

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 2066 Kész!
Lapkakészlet
Intel X299 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Bluetooth, Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, Thunderbolt header, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
M.2 slotok
Kész!
Serial ATA III
Kész!

Sorozat

Sorozat
MSI Tomahawk Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X299 TOMAHAWK AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X299 TOMAHAWK AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X299 TOMAHAWK AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X299 TOMAHAWK AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X299 TOMAHAWK AC.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ