Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

Termékkatalógus
MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM
5 1 értékelés
Alaplap - AMD X370, DDR4 3200MHz (OC), M.2, U.2, 6x SATA 6 Gb/s, GLAN, USB-C 3.1, HDMI, DisplayPort, ATX, RYZEN, AM4
Kód:  AA685d1 Termékszám:  X370 XPOWER GAMING TITANIUM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM

i Raven Ridge BIOS frissítés A Raven Ridge sorozatú processzorok támogatásának biztosításához a 100% kompatibilitás érdekében ajánljuk az alaplap (Update BIOS) szolgáltatását.

Ez a csúcsmodell a tekintélyes MSI gyártótól a legigényesebb felhasználók számára ajánlott. A képességeivel ideális választás az extrémül nagy teljesítményű játék PC-khez, használható a legújabb játékokat játszására, vagy az igényes multimédiás tartalmakkal való munkához. Az ATX formátumú alaplap X370 lapkakészlettel, AM4 foglalattal a legújabb 14nm-es AMD Ryzen processzorral van ellátva, miközben nem hiányozhat négy csatlakozó sem a DDR4 memóriamodulokhoz. Ezek 3200 MHz-es  alapfrekvencián dolgoznak.

Legfontosabb jellemzők

  • Csúcsminőségű alaplapi X370 lapkakészlet
  • A legújabb AMD Ryzen processzorokhoz tervezték
  • Minőségi Military Class 5 komponensek
  • Kényelmes tuningolás gombok segítségével
  • Gyors Intel hálózati kártya online játékkalandokhoz
  • Lehetőség a legújabb videokártyák csatlakoztatásához CrossFireX vagy SLI módban
  • Beállítható Mystic Light RGB háttérvilágítás
  • Csúcsminőségű hangkártya Audio Boost technológiával
  • Hatásos dizájnú kialakítás

Felszerelés kompromisszumok nélkül

A tuningolás ezzel az alaplappal példátlanul egyszerű. Segít ebben a PCB átgondolt megtervezése, valamint a méltán értékelt Click BIOS 5, dedikált tuningoló eszközök és gombok, beleértve az azonnali teljesítményszabályozó potenciométert. Jelentős fontosságú a minőségi passzív hűtőrendszer is, amely készen áll a vízhűtés csatlakoztatására. Ez az alaplap lehetővé teszi, hogy a tuningolás határait feszegesse, ami mellett gondol az eredeti beállítások visszaállítására is, ha ettől eltérne.

Tuningolásra született

Ez az alaplap épít az MSI tuningolási alaplapjai  gazdag történelmére, és a tuningolásra tervezett PCB-nek és a  kiváló minőségű Military Class alkatrészeknek köszönhetően rekordot dönthet tuningolás tekintetében.  Az ütem modern generátora lehetővé teszi a frekvenciaváltozást több tizednyi Hz-cel, ami növeli a stabilitást extrém helyzetekben. Az OC Dashboardnak hála akkor is könnyen irányítható fél kézzel, ha pl. a másik kezével folyékony nitrogént önt. Egy sor Easy Button 3 gombbal könnyen növelheti a frekvenciát, a feszültséget, vagy kicserélheti a sokszorozót. Természetes összetevő az értesítési kijelző és gombok a BIOS törlésére vagy bekapcsolására. Bónuszként kimeneteket is találhatunk az egyes alkatrészek feszültségének mérésére.

Extrém teljesítmény

Két PCI Express 3.0 foglalatba beeilleszthetők a legújabb videokártyák CrossFireX vagy SLI módban. Ily módon kiélvezheti a kedvenc játékait az utolsó pixelig. Az egyes foglalatok kidolgozása ráaadásul a kemény acélváznak és a megnövelt mennyiségű forrasztott kötésnek köszönhetően rendkívül tartós. Nem kell aggódnia, hogy amikor a PC-ét LAN partira viszi, megsérülhet, és még a legnehezebb videokártyák esetében sem. A legújabb generációs SSD csatlakoztatására remek szolgálatot tesz a SATA Express típusú foglalat és az utóbbi időben keresett M.2 interfész is. A külső meghajtók sem maradhatnak le, ami a második generációs USB 3.1 jelenlétének köszönhető, amely akár 20-szor nagyobb sebességgel büszkélkedhet, mint az előző változat. Az elsőrangú NAHIMIC 2 technológiájú integrált hangkártya segítségével mindig tökéletesen tisztában lesz a játék történéseivel, vagy éppen nagyszerű zenei előadást hallgathat.

Paraméterek

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD AM4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X370 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
HW gombok, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő, Állapotjelző, MOSFET hűtő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DisplayPort, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X370 XPOWER GAMING TITANIUM.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ