Shop roku 30 dnů na vrácení

MSI X399 GAMING PRO CARBON AC

Termékkatalógus
MSI X399 GAMING PRO CARBON AC
Alaplap AMD X399, 4x PCIe x16, 2x PCIe x1, DDR4 3600MHz (OC), 3 x M.2, 8x SATA 6Gb / s, Intel GLAN, WiFi AC, USB 3.1 Gen 2, BT 4.2, Mystic Light, ATX, TR4
Kód:  AA685d3h Termékszám:  X399 GAMING PRO CARBON AC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI X399 GAMING PRO CARBON AC

Az új Ryzen generációs processzorokkal egyidejűleg az AMD bemutatta a teljesen új X399 chipsetet is, amely az MSI X399 GAMING PRO CARBON AC alaplap központi elemeként szolgál. Az MSI ezen ATX formátumú gamer modellje különösen a legelhivatottabb jétékosoknak készült, akik mindig megkövetelik a maximális teljesítményt. Az alaplap képességeiből adódóan ideális és garantáltan a legjobb választás egy rendkívül erős gaming PC-hez vagy bármilyen konfigurációhoz, hiszen segítségével nemcsak a legújabb játékokkal lesz lehetőséged mindenféle probléma nélkül játszani, hanem a legnagyobb hardverigényű multimédiás tartalmakkal való munkához is kiváló segédeszköz. Ezt a speciális CARBON kiadást a tuning legelkötelezettebb szerelmeseinek találták ki, mivel az alaplap a rendkívül stílusos fekete design, a karbonszálas minta és a Mystic Light háttérvilágítás révén tetszetősen mutat majd az átlátszó oldalfalon keresztül.

MSI X399 GAMING PRO CARBON-AC főbb jellemzői

  • Alaplap AMD Ryzen processzorral rendelkező nagy teljesítményű játék számítógépekhez
  • CARBON kiadás exkluzív designnal és karbonszálas motívumokkal
  • Mystic Light háttérvilágítás széles színpalettával és különféle effektekkel
  • Modern csatlakozók (beleértve az USB-C-t is) gondoskodnak a rendkívül gyors adatátvitelről
  • Vezeték nélküli 802.11 a/b/g/n/ac Wifi modul, kétsávos (2,4 GHz, 5 GHz)
  • Több grafikus kártya csatlakoztatása az AMD CrossFire és a NVIDIA SLI technológiák révén
  • Virtuális valóság és 3D nyomtatás (levehető borítás) támogatás
  • Stílusos LED háttérvilágítás, amellyel majd minden LAN-partyn villoghatsz
  • A mellékelt szoftver segítségével könnyedén streamelheted a játékodat

Elképesztően stabil teljesítmény és továbbfejlesztett PCIe slotok

Az MSI X399 GAMING PRO alaplapot az olyan AMD Ryzen processzorokhoz tervezték, amelyek illyeszkednek a TR4-es foglalatokba. Az alaplap DDR4 memóriával működik, és akár 3600 MHz-en is képes futni annak érdekében, hogy képes legyen támogatni az új DDR4 Boost-ot. Ez egy olyan speciális technológia, amely teljesen szeparált memória áramkörökkel rendelkezik, így járul hozzá a teljesítmény optimalizálásához és stabilitásához. A grafikus kártyák számára az alaplapon 4 PCle foglalat található, amelyek az MSI Steel Armor technológiának köszönhetően meg lettek erősítve a csatlakozási pontokon, azaz ellenállóbbak lettek. Ráadásul a Steel Armor technológia még az elektromágneses interferenciától is védi a videokártyákat a zökkenőmentes játék érdekében.

Az X399 GAMING PRO CARBON AC több M.2 foglalattal is rendelkezik

Ha több grafikus kártyát csatlakoztatsz CrossFireX vagy SLI módban, akkor teljes mértékben kiélvezheted a csúcskategóriás grafika nyújtotta előnyöket a játék során. Ha maximális sebességet vársz el az SSD meghajtóidtól, akkor csatlakoztasd őket az MSI X399-hez tartozó három M.2 slot valamelyikébe. A második generációs USB 3.1 csatlakozóknak köszönhetően a külső meghajtók sokkal gyorsabban műkődnek, hiszen a 3.1 technológia jelentős sebességnövekedést jelent az előző generációkhóz (2.0) képest. A kiválasztott fájlok átvitele akár 20-szor gyorsabban is történhet. Természetesen az alaplapról nem hiányozhat a modern USB-C sem. 

Optimalizált hálózati forgalom, online játék

Az Intel I211 hálózati kártya online játékra lett tervezve, ennek eredményeképpen tökéletes teljesítményt biztosít. A hálózathoz való csatlakozáshoz a kártya mellett a kétsávos Wifi hálózatot is használhatod. Az MSI Gaming LAN Manager segítségével pedig online játékok más internetet használó alkalmazásokkal szembeni prioritását állíthatod be, ezáltal fokozva az online játékélményt. Az X399 Gaming PRO sajátossága, hogy kiváló túlfeszültség elleni védelmet nyújt. Mit jelent ez a játékosok számára? Két dolgot - rendkívül gyors választ a virtuális csatatereken, pályákon és biztonságos online játékot még vihar idején is.

                                                                

Paraméterek

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
AMD TR4 Kész!
Lapkakészlet
AMD X399 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, Wi-Fi Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC1220 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI X399 GAMING PRO CARBON AC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI X399 GAMING PRO CARBON AC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI X399 GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI X399 GAMING PRO CARBON AC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI X399 GAMING PRO CARBON AC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ