Shop roku 30 dnů na vrácení

MSI Z170A TOMAHAWK

Termékkatalógus
MSI Z170A TOMAHAWK
4,7 17 értékelés
Alaplap - Intel Z170, 2x PCIe x16, DDR4 3600, SATA III, M.2 WiFi slot, 2x USB 3.1 gen 1 és gen2, GLAN, DVI, HDMI, 8 csatornás audió, ATX, sc1151
Kód:  AA392u9h2 Termékszám:  Z170A TOMAHAWK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z170A TOMAHAWK

Az MSI cég Z170A TOMAHAWK ATX alaplapja tökéletes választás a legújabb játékokhoz. Az alaplap többek között magas színvonalú játékélmény és hihetetlen megjelenést ígér. Az alaplap támogatja az Intel hatodik generációs processzorait és széles körű slothasználhatóságot, nagyszámú USB portot és a kitűnő grafikát.

Legfontosabb jellemzői

  • Z170 Intel chipset 1151 szériás sockettel, mely támogatja az Intel hatodik generációs processzorait
  • Hihetetlen részletességű a játék megjelenítés, köszönhetően a kiváló grafikus kártyáknak (Crossfire mód)
  • a minőségi alkatrészeket katonai szabványok szerint tesztelték
  • A Gaming gyorsgombbal egyszerűen beállítható a játékban a jobb használhatóság
  • maximális védelem az összes komponensnek
  • M.2.U.2. Interface lehetővé teszi az SSD gyors olvashatóságát
  • adatokat továbbítása külső tárolóeszközökről akár 10 Gb/s is lehet (USB 3.1 Gen2)

Játékosoknak tervezve

A tábla készen áll, hogy eleget tegyen a legújabb játékok követelményeinek. Az smart Intel Z170 chipset 1151 sorozatú sockettel támogatja az Intel hatodik generációs processzorait is. A lapon található négy slot a DD4-es típusú memóriáknak, ahol a maximális kapacitás 64 Gb, 3600 MHz-en. A tökéletes grafika és bővítőkártyák kiszolgálója a 2 x PCI-E 3.0 x16 3 x PCI-E 3.0 x1 és 2 x PCI, amely lehtőséget ad az AMD CrossFire módra, a játékot a legnagyobb részletességgel élvezheted. Az Audio Boost rásegít a játékélmény hangzásvilágára. Kiváló hangminőség, kristálytiszta hang. Ha ezt használod, a csatatéren minden suttogást meghallasz majd.

Maximális védelem az összes komponensnek

A lemezek terhelését Military Class 4-gyel tesztelték a legnehezebb körülmények között. Többrétegű PCB és árnyékolás a lehető legjobb védelmet jelenti az áramköröknek. Többféle védelemmel ellátott a szerkezet, természetesen I/O portok vannak beépítve az elektrosztatikus kisülés ellen.

Győzd le az ellenséget!

A Gaming gyorsgomb lehetővé teszi, hogy konfigurálja játék beállításokat a billentyűzeten úgy, hogy az összes parancs azonnal kéznél legyen, és könnyen legyőzd az összes ellenséget. A megbízható online játékhoz pedig elengedhetetlen egy MSI hálózati kártya.

Többféle kapcsolódási lehetőség

Ha egy gyors SSD-t szeretnél csatlakoztatni, akkor a beépített, modern M.2 áll rendelkezésre, melynek maximális adatátviteli sebessége akár 32 Gb másodpercenként. Ezzel a lemezekkel is hamarabb eléred, és az operációs rendszer és az alkalmazások is gyorsabban működnek, minta szabványos SATA 3.0 csatlakozónál. Játékok, filmek, zene, vagy bármi más külső eszközről történő másolásához rendelkezésre áll két USB 2.0 és két USB 3.0. Plusz az adatlapon található még két nagy sebességű USB 3.1 port, mellyel a fájlok másolása még soha nem volt ilyen gyors és egyszerű. A gyors USB 3.1 Gen2 biztosítja a nagy adatátviteli sebességet, akár 10 Gb/s-ig.

 

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z170 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 Kész!
Belső
COM header, Elülső panel audiocsatlakozója, M2 foglalat, S/PDIF header, SATA Express port, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 gen1) bracket Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
PCI
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z170A TOMAHAWK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z170A TOMAHAWK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z170 TOMAHAWK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z170A TOMAHAWK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z170A TOMAHAWK.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ