AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

MSI Z270 TOMAHAWK

Termékkatalógus
MSI Z270 TOMAHAWK
5,0 20 értékelés
Alaplap - Intel Z270, 3x PCIe x16 DDR4, 6x SATA III M.2 2x USB 3.1, Intel GLAN, DVI, HDMI, audio, ATX, sc1151
Kód:  AA392v4b Termékszám:  Z270 TOMAHAWK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI Z270 TOMAHAWK

A tomahawk az indiánok háborús fegyvere. A Tomahawk emellett a világhírű MSI társaság alaplapjának a neve is. Mi is lehet bennük a közös? Mindkettő hatékony eszköz, az ellenség legyőzésére, és a győzelem elérésére. Míg az indiánok tomahawkja a valós csatatéren szolgált, az MSI Tomahawkjávala virtuális ellenséget gyözheti le játék közben. Az alaplap, ami minőségi játékhoz tervezett alkatrészekkel és ragadozó szerű megjelenéssel büszkélkedik, támogatja legújabb generációs Intel Kaby Lake processzorokat és széleskörű támogatást nyújt a bővítéshez a hozzáférhető slotokon, USB csatlakozókon és videó kimeneteken keresztül.

Legfontosabb jellemzők

  • Az Intel Z270 chipset támogatja a legújabb Kaby Lake CPU-kat
  • A grafikus kártyák bekötése AMD CrossFire módban
  • Minőségi, Military Class 5 alkatrészek
  • Gaming Hotkey alkalmazások a billentyűzet programozásához
  • M.2 interface, akár 32 Gb/sátviteli sebességeű SSD meghajtókhoz
  • A külső tárolóeszközök sebessége akár 10 Gb/s az USB 3.1 Gen2 porton keresztül
  • Modern USB Type C csatlakozó

Játékosoknak teremtve

Az alaplap készen áll arra, hogy eleget tegyen az ön játékkövetelményeinek. Az Intel Z270 lapkakészlet socket LGA 1151 foglalatot kínál, támogatja az Intel 7. generációs Kaby Lake processzorait. A DDR4 típusú műveleti memória számára négy DIMM bővítő hely áll rendelkezésre, amikbe összesen akár 64 gigabájt 3800 MHz-en működő modult is behelyezhet. Grafikus kártyákat 2-utas AMD CrossFire módban is csatlakoztathatja, így a multimédiás tartalmat a legnagyobb részletességgel jelenítheti meg. Az Audio Boost technológiának köszönhetően a játék biztosan magával ragadja. Ez biztosítja a kiváló hangminőséget és a kristálytiszta hangot. Játék közben nem marad le egyetlen elsuttogott szóról sem és így teljesen uralhatja a csatateret.  

A komponensek maximális védelmes

Az alaplap készítésénél a gyártó Military Class 5 tanúsítványú alkatrészeket használt, melyeket a a legnehezebb körülmények között  teszteltek. Ennek köszönhetően sok élményben lesz része, amikor játszik vagy filmet néz, de ugyanakkor támaszkodhat a prémium minőségre ami sose fogja elárulni. A többrétegű NYÁK és az árnyékolás lehető legjobb védelmet biztosítja az áramköröknek. Ezzel együtt az alaplap csökkentett nedvszívó képességű, ez meggátolja a hideg kötések keletkezését és megtalálható rajta egy pajzs, ami megvédi az I/O portokat az elektrosztatikus kisülésektől.

Győzd le az ellenséget

A Gaming Hotkey alkalmazás lehetővé teszi, hogy úgy konfigurálja a billentyűzet játékhoz rendelt beállításait, hogy az összes szükséges billentyű kéznél legyen, és ön és könnyen legyőzhesse az összes ellenségét. Ahhoz, hogy teljesen megsemmisítse őket az online játékban, az alaplap játékra tervezett Intel hálózati kártyával van felszerelve, aminek gondosan kiválasztott alkatrészei biztosítják komplikációk nélküli játékot.

Gazdag konnektivitás

A gyors SSD lemezek csatlakoztatására az alaplap gyártója, modern felület Turbo M.2 felületet biztosít, garantálva ezzel a nagyobb, akár 32 Gb/s adatátviteli sebességet. Ezekkel a lemezekkel az operációs rendszer és a telepített alkalmazások sokszor gyorsabban működnek, mint a szabványos SATA 3.0 csatlakozóval ellátottak. A külső eszközökről, az USB 3.1 portokon keresztül minden film, zene vagy egyéb fájlt másolása gyorsabb, mint valaha. A gyors, USB 3.1 Gen2 csatlakozó nagy, akár 10 Gb/s adatátviteli sebességet biztosít. Természetesen az alaplapról nem hiányzik a modern USB Type C csatlakozó sem.

Paraméterek

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!
Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!
Kivitelezés
DIMM Kész!

Foglalat és lapkakészlet

Foglalat
Intel 1151 Kész!
Lapkakészlet
Intel Z270 Kész!

Formátum & funkciók

Alaplap formátum
ATX Kész!
Alapvető funkciók
Integrált hálózati kártya, Integrált hangkártya, M.2 , PCI Express 3.0, Intel Optane támogatás, Serial ATA III, UEFI BIOS Kész!

Haladó paraméterek

Haladó funkciók
AMD CrossFireX, RAID vezérlő Kész!
Hangkártya típusa
Realtek ALC892 Kész!
Hangkártya-csatornák száma
7.1 Kész!

Csatlakozók

Külső
DVI, HDMI, Jack, Optikai kimenet, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 2, USB-C Kész!
Belső
Elülső panel audiocsatlakozója, LPT csatlakozó, M2 foglalat, Serial-ATA-III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header Kész!
PCI Express x16
Kész!
PCI express x1
Kész!
USB 2.0
Kész!
USB 3.1 (3.1 gen2)
Kész!
Serial ATA III
Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Z270 TOMAHAWK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Z270 TOMAHAWK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Z270 TOMAHAWK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Z270 TOMAHAWK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Z270 TOMAHAWK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ