AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Műanyag palackok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,18 l
6,5 l
-
Szín
Fehér
(33)
Fekete
(36)
Piros
(20)
Lila
(16)
Barna
(6)
Kék
(85)
Narancs
(13)
Magenta
(1)
Rózsaszín
(39)
Ezüst
(7)
Szürke
(31)
Átlátszó
(15)
Türkiz
(7)
Többszínű
(7)
Zöld
(37)
Arany
(1)
Sárga
(5)
Szűrés

A műanyag palackok a mindennapi folyadékpótlás praktikus kellékei. A formatervezési minták, térfogatok és funkcionális jellemzők széles választékával mindenki kiválaszthatja az igényeinek megfelelő palackot. Akár sportoláshoz, munkához vagy kiránduláshoz kell egy műanyag kulacs, biztosan találsz egyet a kínálatunkban. Nem tudod, hogy milyet, vagy hogy a paraméterek szerint melyik kulacsot válaszd? Olvass tovább, és mi segítünk.

Tovább

Műanyag kulacs - társ a mindennapi folyadékpótlásban

A műanyag palackok nélkülözhetetlen társak a napi megfelelő folyadékbevitel fenntartásához. A megfelelő műanyag ivópalack kiválasztásánál nem csak az előnyben részesített térfogatot és a palack kialakítást kell figyelembe venni, hanem azt is, hogy pontosan miből készül a kulacs. Nagyon fontos szempont, hogy a műanyag kulacs olyan biztonságos műanyagból készüljön, amelyek nem befolyásolják az ital minőségét és nem mérgezőek.

A műanyag palackok felhasználási területei

A megfelelő műanyag palack kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy milyen tevékenységre fogod azt elsősorban használni. A különböző típusú és méretű műanyag palackok más-más tevékenységekhez alkalmasak, valamint különböző funkcionális jellemzőkkel rendelkeznek, mint például a praktikus ivószelepek vagy az ütésállóság. Így nem csak kényelmesen hidratálhatsz, hanem abban is biztos lehetsz, hogy a műanyag kulacs megfelel a speciális igényeidnek, legyen szó sportolásról vagy túrázásról.

  • Sport: alapszükséglet a jól záródó, és a megfelelő ivószeleppel rendelkező műanyag palack, továbbá jól jöhet például a keskeny nyak vagy a beépített szívószál. Sportolásnál a műanyag palack tartóssága is fontos szempont, hiszen számolnod kell azzal, hogy a felszerelésed nekiütődik valaminek, különösen az extrémebb sportok esetében.
  • Túrázás: ez a tevékenység gyakran nagy mennyiségű vizet igényel. A műanyag kulacs tömege azonban ugyanolyan fontos, mint a palack kapacitása, mivel a felszerelés tömegét túrázáskor igyekszünk a lehető legkisebbre csökkenteni. A könnyebb tisztítás érdekében választhatsz közepes méretű, széles nyakú műanyag palackok közül, amelyek jól jöhetnek akkor, ha például természetes forrásból töltöd újra a vizet.
  • A mindennapi használat során kevésbé kell igényesnek lenned a műanyag kulacs paramétereivel szemben. Fontos azonban, hogy könnyen tisztítható legyen, és olyan praktikus mérettel rendelkezzen, amely egyszerűen hordozható a napi rutin egyéb kellékeivel együtt. Egy ilyen műanyag kulacs biztosan nélkülözhetetlen.

i

A műanyag palack térfogatának meg kell felelnie ahhoz a tevékenységhez, amelyre használni fogod. A hosszú utazások során a folyadékpótlás biztosítására válassz nagyobb térfogatú palackot, a hétköznapi használatra, ahol lehetőség van a víz utántöltésére, a kisebb méret praktikusabb. Ne feledd azonban, hogy a térfogat növekedésével a műanyag palack tömege is nő. A nehezebb műanyag kulacs nagyobb vízkészletet biztosít, de kevésbé kényelmes.

Milyen anyagból készül az ivópalack?

Ma többféle műanyagból készülnek az ivópalackok, mindegyiknek megvannak a sajátos tulajdonságai, előnyei és hátrányai. Leggyakrabban klasszikus műanyag vagy tritán palackokkal találkozhatunk. A legújabb trend azonban a biztonságos anyagokra helyezi a hangsúlyt. A műanyag palackok esetében ez konkrétan a BPA (biszfenol A) vagy BPS (biszfenol S) nélküli anyagokra vonatkozik, mivel ezek számos egészségügyi kockázattal járnak.

  • A műanyag megfizethetőbb és könnyebb, azonban gyakran tartalmazza a fent említett BPA nevű anyagot, amelyet gyakran veszélyesnek címkéznek. A biztonságos műanyag kulacs gyakran BPA mentes vagy BPS mentes címkével van ellátva, ami megkönnyíti a választást.
  • Tritan tartósabb anyag, mint a műanyag, amely ráadásul BPA mentes. További előnyei közé tartozik a folt- és szagállóság. Ezért ezek a kulacsok hosszabb ideig alkalmazhatóak, és többszöri használatra is kiválóak. Hátrányuk a magasabb árfekvés.
  • Az egyéb anyagok, mint például az üveg, a rozsdamentes acél vagy más fémek szintén gyakoriak az ivópalackok esetében. Ha a műanyag kulacs nem felel meg Neked, akkor nézd meg az alábbi kategóriánkat, ahol más anyagokból készült palackok közül választhatsz.

A műanyag kulacs típusai

A műanyag kulacs kiválasztásakor egy másik fontos paraméter az ivószelep típusa. A különböző típusú szelepek különböző ivási módokat kínálnak, ami befolyásolhatja a kényelmet és a funkcionalitást a különböző tevékenységek során, legyen szó akár sportról vagy irodai munkáról.

  • A meghosszabbított kifolyócső biztosítja a folyadékok áramlását, ami különösen sportolás közben ideális. A kifolyócső gyakran szennyeződésgátlóval van ellátva, hogy megakadályozza a piszok palackba való bejutását, vagy hogy megvédje a palackot a rovaroktól.
  • A szívószál kényelmes ivást biztosít anélkül, hogy a palackot fel kellene emelni vagy meg kellene dönteni, így kiválóan használható az irodában vagy vezetés közben.
  • Az ivószelep szívó mozdulattal nyílik, és gyors, kényelmes ivást biztosít, az ilyen típus jellemzően sportoláshoz használatos. A szelep segít megelőzni a folyadékok kiömlését is.
  • A kifolyócső nélküli műanyag kulacs többnyire olyan, amelynek nincs konkrét felhasználási területe. Az ilyen jellegű kulacs azonban megkönnyíti a palack tisztítását vagy feltöltését.

Műanyag ivópalack meghosszabbított kifolyóval
Műanyag kulacs

Műanyag ivópalack szívószállal
Műanyag kulacs szívószállal

Műanyag palackok szeleppel
Műanyag palack szeleppel

Műanyag palackok ivószelep nélkül
Műanyag palack ivószelep nélkül

A műanyag palackok különleges jellemzői

Néhány műanyag kulacs rendelkezik különleges tulajdonságokkal is, amelyek nagyban befolyásolhatják a használhatóságukat és a kényelmet bizonyos tevékenységek során. Általában ezek a jellemzők egy speciális célt szolgálnak, amely praktikusabbá teszi az ivópalackot, és így lehetővé teszi számodra azt, hogy ne csak víz ivásához használhasd.

  • A szűrő megkönnyíti a teák vagy limonádék elkészítését, mivel ezek a palackok közvetlenül a palackba épített szitát tartalmaznak.
  • A termo műanyag palackok hosszabb ideig tartják a hőmérsékletet, akár forró, akár hideg italról van szó.
  • Az egykezes nyitás meglehetősen praktikus tulajdonság. Ez különösen jól jöhet vezetés, sportolás vagy egyéb olyan tevékenységek során, ahol nem tudod mindkét kezed használni. Így egyszerűen kinyithatod a palackot egy kézzel is.
  • A mosogatógépben való mosás nem magától értetődő tulajdonság a műanyag palackok esetében. Ha a palackok azonban mosogatógépben mosható anyagból készültek, akkor nagyon megkönnyíti azok tisztán tartását, és megspórolja a mosogatással töltött időt. A műanyag palack mosogatógépben való mosása különösen akkor hasznos, ha gyakran használod különféle izotonikus italok fogyasztására.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SodaStream TriPack Palack, fekete-fehér, 1 l Szállításra kész > 10 db
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,38 kg, 3 darabos csomag, típus Source, Play, Spirit, Power, Genesis, Revolution, Dynamo, Fizz és Jet
6 790 Ft

2.
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke Szállításra kész > 10 db
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft

3.
SodaStream JET palack, 2× 1 l, téli virágok Szállításra kész > 10 db
Sodastream palack - 2 x 1 l, újra felhasználható
4 990 Ft

Még több
320 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
Campgo Sports 700 ml blue - Kulacs
Típusok
4,9 39×
Campgo Sports 700 ml blue
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, fedett szívóka és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam018
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Campgo Kids 400 ml Zoo - Kulacs
Típusok
3,7 14×
Campgo Kids 400 ml Zoo
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, hosszú szívócsővel, szíj és itató a termék része, BPA-mentes, mosogatógépben mosható és egy kézzel nyitható, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
2 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam020
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 175×
SodaStream GREY/Duo Pack 1L
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, szürke kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,25 kg, 2 darabos csomag, típus Source, Play, Genesis, Revolution, Dynamo, Art black és Fizz
5 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4150
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 158×
SodaStream TriPack Palack, fekete-fehér, 1 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,38 kg, 3 darabos csomag, típus Source, Play, Spirit, Power, Genesis, Revolution, Dynamo, Fizz és Jet
6 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4154f
4,9 16×
SodaStream Jet palack, Ice Tea, 2× 1 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése bekattintással, absztrakció motívum, fekete kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,26 kg, 2 darabos csomag, típus Jet
5 490 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL339
4,8 25×
Sodastream FUSE palack, 3× 1 l, PEPSI
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, étel és ital motívum, fekete és fehér kivitel, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,36 kg, 3 darabos csomag, típus Spirit
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL821
4,8 233×
SodaStream TriPack 1l ORANGE / RED / GREEN
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, zöld, narancssárga és piros kivitel, magassága 28,4 cm, átmérője 8 cm, tömege 0,42 kg, 3 darabos csomag, típus Source, Play, Spirit, Power, Genesis, Dynamo, Jet és Cool
7 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4153d
4,8 51×
SodaStream FUSE palack, 2× 1 l, téli virágok
Sodastream palack - 2 x 1 liter, újra felhasználható
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSLKZ382
4,8 52×
SodaStream SOURCE/PLAY 3Pack, fekete, 1 l
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fekete és fehér kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,365 kg, 3 darabos csomag, típus Source és Play
7 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4150w
4,8 62×
SodaStream JET palack, 2× 1 l, téli virágok
Sodastream palack - 2 x 1 l, újra felhasználható
4 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSLKZ375
4,1 22×
G21 Ivópalack, 1000 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, kék kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP021
Campgo Kids 400 ml cars - Kulacs
Típusok
3,7 14×
Campgo Kids 400 ml cars
Kulacs - űrtartalma 0,4 l, itató a termék része, BPA-mentes, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 16,5 cm, átmérője 7 cm, kék kivitel
Szuper ár
2 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam019
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, black - Sport kulacs
Típusok
4,0 43×
GymBeam Hydrator TT 2,5 l, black
Sport kulacs - színe: fekete, űrtartalma: 2,5 l
3 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym171
Campgo Outdoor matte 600 ml green - Kulacs
Típusok
4,8 58×
Campgo Outdoor matte 600 ml green
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, szíj, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes, egy kézzel nyitható és széles nyakkal, anyaga műanyag, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,2 cm, átmérője 6,9 cm, zöld kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam016
4,5 27×
SodaStream SOURCE / PLAY 3Pack 1l - fehér
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, fehér kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,365 kg, 3 darabos csomag, típus Source és Play
7 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN4150v
4,8 34×
Fuse METAL - 1l
Sodastream palack - műanyag, Fuse palack 1 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, szürke kivitel, magassága 26,5 cm, átmérője 7,5 cm, tömege 0,18 kg, típus Source, Play, Spirit és Power
5 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODLH667
Campgo Sports 700 ml pink - Kulacs
Típusok
4,9 39×
Campgo Sports 700 ml pink
Kulacs - űrtartalma 0,7 l, szíj és fedett szívóka a termék része, BPA-mentes, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22,9 cm, átmérője 7,4 cm, rózsaszín kivitel
Szuper ár
3 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam017
4,9 23×
SodaStream MOB 0,6l fekete
Sodastream palack - 0,6 l vizet vihetsz magaddal, parti
5 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSSLB320
Campgo Wide Mouth 1000 ml blue - Kulacs
Típusok
4,9 47×
Campgo Wide Mouth 1000 ml blue
Kulacs - űrtartalma 1 l, fedett szívóka a termék része, BPA-mentes és széles nyakkal, anyaga műanyag, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 24 cm, átmérője 8,5 cm, kék kivitel
Szuper ár
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcam022
4,9 25×
SodaStream Palack gyerekeknek - Szmájli, 0,5 l
Sodastream palack - műanyag, Jet palack 0,5 l űrtartalommal, rögzítése becsavarással, hangulatjelek motívum, kék kivitel, magassága 20,8 cm, átmérője 8,4 cm, tömege 0,09 kg, típus Source, Play, Genesis, Revolution, Dynamo, Art black és Fizz
2 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SODNL555
4,7
G21 Smoothie/juice palack, 600 ml, kék-deres
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, hosszú szívócsővel, fedett szívóka, itató és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és teaszűrővel, anyaga tritan, alkalmas futáshoz, fitnesshez és túrázáshoz, magassága 22 cm, átmérője 6,5 cm, kék kivitel
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP087
4,4 28×
GymBeam shaker 500 ml, piros
Shaker - űrtartalma 0,5 l, piros kivitel
1 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTgym177
5,0
A.S.O. Kerékpáros kulacs
Kulacs - űrtartalma 0,6 l, anyaga műanyag, alkalmas kerékpározáshoz és túrázáshoz, magassága 20 cm, átmérője 7 cm, sárga kivitel
3 390 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTcur001
4,8 30×
G21 Ivópalack, 1000 ml, szürke
Kulacs - űrtartalma 1 l, szíj és kinyitás elleni védelem a termék része, BPA-mentes és egy kézzel nyitható, anyaga tritan, alkalmas fitnesshez és túrázáshoz, magassága 28 cm, átmérője 7,5 cm, szürke kivitel
4 190 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21LP038

Műanyag palackok

fagylaltkészítőkHogyan válasszunk jégkészítő és fagylaltkészítő gépet A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...

Műanyag palackok

A Műanyag palackok kategóriában összesen 320 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó műanyag palackok
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ