Akvizice ApF HU Shop roku

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

Termékkatalógus
Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db
4,5 146 értékelés
Kávékapszula - 16 kapszula egy dobozban (16 adag), alacsonyabb kakaótartalmú, kevésbé keserű, csipetnyi vaníliával, zsíros tej, elkészítés 1 kapszula segítségével, tartalma 160 ml - 124,38 Ft/1 porce
Kód:  EAN3136g Termékszám:  12142995 Gyártó honlapja:

Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db

A kiváló kávémentes Nesquik ital hidegen készül, amivel frissítő örömöt okoz a legmelegebb napokon a fiatal és idősebb gyermekek és a finom ízek szerelmesei számára. Alacsonyabb kakaó tartalmú kiváló ital, ennek köszönhetően kevésbé keserű, ízét tökéletesen kiegyensúlyozza a csipernyi vanília és a zsíros tej. A Dolce Gusto kapszulák hermetikusan le vannak zárva, ez garantálja az állandó frissességet. Az elkészítéshez helyezze a kapszulát a Dolce Gusto készülékébe és a kapszulára használja a hideg vizet! Az ital úgy éri el a még jobb hőmérsékletet és lesz frissítőbb, ha hozzáad egy kis jeget. A dobozban talál 16 kapszulát 16 adag italhoz.

Összetétel:
zsíros tejpor (46,1%), cukor, alacsony zsírtartalmú kakaópor (10,5%) sovány tejpor, aromák, ásványi anyagok (kalcium-karbonát és magnézium-karbonát), laktóz, teljesen hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer (szójalecitin), asztali só, élesztőkivonat, vitaminok (C, B1, niacin, pantoténsav, B6, fólsav), fahéj

Paraméterek

Allergének
6 - Szója, 7 - Tej Kész!
Adagok száma
16 porce Kész!
Ital típusa
Kávémentes specialitások Kész!

Allergének

Allergének
6 - Szója, 7 - Tej Kész!

Adagok száma

Adagok száma
16 porce Kész!

Italtípus

Ital típusa
Kávémentes specialitások Kész!
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Nesquik 16ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nescafé Dolce Gusto Nesquik 16 ks.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ