A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Shop roku

Nikon COOLPIX W300 Narancssárga

Termékkatalógus
Nikon COOLPIX W300 Narancssárga
Digitális fényképezőgép 16 MP, 5x zoom, 3 „LCD, SD / SDHC / SDXC, 4K videó, blende f / 4.9, Vízálló 30m, Wi-Fi, HDMI, USB
Kód:  OI249b7z71 Termékszám:  VQA071E1 Gyártó honlapja:

Nikon COOLPIX W300 Narancssárga

 

Ha gyakran utazik, szereti a kalandokat, kirándulni a hegyekben vagy szereti feltárni a víz alatti élet rejtelmeit és szívesen megörökítené az élményeit, akkor a Nikon COOLPIX W300 tökéletes erre a célra.  A váz szigetelései akár 30 méteres vízmélység nyomásának is ellenállnak, leejteni pedig  2,4 méter magasból is lehet anélkül, hogy károsodás érné a gépet. Megbízható teljesítményt nyújt a téli sportok kedvelőinek is, a porálló kompakt gép -10 °C-ban is ugyanúgy készít fényképeket.A készített felvételek Snapbridge alkalmazáson keresztül vezeték nélküli hálózaton tölthetők át okos készülékre, amelyből ezután könnyedén megoszthatók közösségi oldalakon. Továbbá könnyen készíthet lenyűgöző 4K felbontású felvételeket.

Nikon W300 főbb jellemzői

  • Masszív kialakítás
  • Ütésálló, fagyálló és porálló
  • Tok használata nélkül 30 méterig vízálló
  • Optikai képstabilizátor
  • Videók csúcsminőségben (4K)
  • Széles látószögű objektív, 5x-ös zoomátfogás
  • LCD: 3” 921e szubpixel, nagy képernyő széles megtekintési szöggel
  • GPS, WiFi és Bluetooth

Valódi szabadság

A Nikon W300 tökéletesen alkalmas kültéri események felvételére, kiváló minőségű képeket készít (16 megapixel), valamint videón is megörökítheti élményeit 4K minőségben. A gyors autofókusznak és a Nikon lenyűgöző öttengelyes hibrid rázkódáscsökkentésének köszönhetően gyors, stabil, precíz felvételeket készít – szárazföldön és víz alatt. Strapabíró kialakítás, remek teljesítmény, 30 méterig vízálló külön tokozás nélkül, akár 2,4 méteres magasságból való leejtés esetén is ütésálló, fagyálló akár –10°C-ig, valamint porálló is. 

Nikon objektívek egyszerűen

Szintén figyelemre méltó a beépített Nikon objektív minősége. Egészen kicsi kompakt méretekhez képest, ugyan akkor nagy teljesítményű objektív. Érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő és f/2,8 fényerejű objektív 5x-ös optikai zoommal. A 10x-es Dynamic Fine Zoom megkétszerezi az objektív látótávolságát, és képes még közelebb hozni a történéseket. Gyenge fényviszonyok esetén a Nikon W300 beépített vakuval van felszerelve. 

Igényes, modern technológia 

A Nikon W300 számos intelligens funkcióval van ellátva. A GPS, Wi-Fi és Bluetooth támogatás egyszerűvé teszi a fényképek ellátását földrajzi koordinátákkal (geotag-felvételek) és a megtett útvonal naplózását, az elektronikus iránytű és magasságmérő pedig méri az irányt és a mélységet. A Nikon W300 támogatja az SD memóriakártyákat, beleértve a legújabb SDXC memóriakártyát. Ezen kívül a készülék számos előre beállított felvételi móddal el van látva, úgy mint például ISO vagy rekesz automatika. 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
11,15 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!
Mélység
2,9 cm Kész!
Tömeg
0,23 kg Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Beépített vaku, Strapabíró, Vízhatlan Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
1/2,3" Kész!
Érzékelő felbontása
16 Mpx Kész!
Oldalarány
4:3 Kész!
Maximum záridő
1 s Kész!
Maximum ISO
6 400 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
4K Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
120 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/2,8 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/4,9 Kész!
Optikai zoom
5 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Fix, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
280 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Használati útmutató, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon COOLPIX W300 Narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon COOLPIX W300 oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon COOLPIX W300 oranžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX W300 Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon COOLPIX W300 Orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ