Nikon D850

Termékkatalógus
Nikon D850

Nikon D850


Magas igényei kielégítik a tökéletességet kompromisszumok nélkül? Nagyszerű, mert a Nikon D850 Full Frame Mirror megegyezik vele. Kapjon páratlan minőséget a munkájához , kombinálva a szélsőséges felbontást, nagy érzékenységet, pontos pontosságot és egyedi sebességet . Kivételes részleteket készíthet fényképekkel és nagy formátumú fényképeket nyomtathat. Rögzítse a valós mozgóképet 4K felbontásban, és kihasználja az integrált WiFi, Bluetooth vagy két kártyás memóriahelyeket.


D850

Új Full Frame SLR fényképezőgép Nikon D850 karosszéria

Kompromisszum nélküli technológia

A Nikon D850 Full Frame FX érzékelővel rendelkezik, amely tökéletes képeket készít a stúdióban vagy a világ másik végén. Találsz 45-et.7 millió effektív megapixel , gazdag részleteket készítve. A fotodióda közvetlen fényérzékelője nem rendelkezik anti-aliasing szűrővel, és tartalmaz egy mikro-lencsetisztító rendszert, ahol nincsenek rések és felső tükröződésgátló bevonat. Ennek hatása az, hogy a fény a nagyobb hatékonyságú fénydiódákkal kapcsolja be, ami nagymértéApproxen növeli a kapott fotók dinamikus tartományát.

Minden intézkedést rendkívül részletesen készítsen

A Nikon D850 segítségével 7 sn / s gyors pillanatfelvételt készíthet, mely 9 s / s-ra emelhető az MB-D18 akkumulátorral az EN-EL18B akkumulátorral. Még akkor is, ha a fényképezőgép a legmagasabb minőségű RAW formátumban készít felvételt, teljes felbontású képeket kap. A fényképezőgép hihetetlen 153 fókuszponttal van felszerelve, és egy dedikált fókuszáló mikroprocesszor biztosítja a tárgy gyors felismerését még nagy sebességnél is.

D850

A sebesség, a részletesség és a pontosság páratlan kombinációja

Mi a Nikon D850 superior?

  • Full Frame FX formátumú érzékelő
  • Extrém fényképek részletei
  • Gyors soros fogás
  • Tökéletes videóminőség
  • Forgatható érintőképernyő
  • Integrált WiFi és Bluetooth vagy USB 3.0
  • Kiváló munka még rosszabb fényviszonyok mellett is
  • Ez a tökéletes választás a szakemberek számára
D850
D850

Élőkép gazdag színekkel

Nagyszerű megjelenítés a képekről minden szögből

A Nikon D850 nagyméretű, 3,2 "-os TFT LCD érintőképernyővel rendelkezik. Ráadásul a billentő szerkezete drámai módon növeli a kamera használatát. Képeket is készíthet a földről vagy a fej fölött. A kijelző tökéletes felbontása 2 359 000 képpont és széles 170 fokos látószög. A napsugárzás maximális láthatósága vagy az akkumulátor mentése kézi fényerőszabályzással van felszerelve.

Fújja meg tapasztalatait

Nagy felbontású részleteket élvezhet videók felvételekor is. A Nikodn D850 képes rögzíteni 4K UHD felbontásban 30 képkocka / mp-en (Full HD 60 képkocka / másodpercenként), így kiválóan alkalmas nagyszerű klipek és filmek készítésére. Valódi formátumban nem kell aggódnia a kivágások vagy a kiterjesztési tényezők miatt. A lövések tökéletesek lesznek.

D850

A filmes formátum kivételes minősége

D850

Fejlett minőség nagy ISO értékeken

Közelképeket készítsen a sötét jelenetről is

Tapasztalja meg azokat a képeket, amelyek szinte teljesen digitális zajtól mentesek még nagy ISO-szinten. A Nikon D850 egy Expeed 5 processzort tartalmaz, amelyet a D5-ből vettek fel, és amely gyorsan képes feldolgozni a képeket fenomenális érzékenységi értékekkel. A tartomány 65-25,600, és bővíthető 32-102,400-ra. Emellett az Advanced Auto Focus System kiváló pontossággal működik a -3 EV fényerő mellett.

Paraméterek

Érzékelő

Min. záridő
1/8 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
102 400 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7 fps Kész!

Objektív

Bajonett
Nikon F Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3,2" (8,13 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Nikon EN-EL15A Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D850 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D850. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D850. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D850. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D850.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ