A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nivona NICR 790

Termékkatalógus
Nivona NICR 790
5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
329 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  NIVAK909 Termékszám:  NICR 790
Nivona NICR 790 329 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

332 650 Ft
Szett megvásárlása

Nivona NICR 790

A stílusos NIVONA automata kávéfőző frissen őrölt kávébabból készült kávét kínál. Működése nagyon egyszerű, az ital elkészítéséhez csak nyomd meg a gombot. Sőt, két adag kávét is készíthetsz egyidejűleg, így gyorsan, több embernek is készíthetsz kávét. Rugalmasságot biztosít a különféle kávék elkészítéséhez, az eszpresszótól a kapucsínóig. 5 féle recepttel érkezik. Az okos automata kávéfőző csatlakoztatható okos eszközökhöz, például telefonhoz vagy tablethez, így távolról is bekapcsolható, illetve elindítható a kávé elkészítése. A fantasztikus NIVONA automata kávéfőző remek választás cégekhez vagy vendéglátóipari egységekhez.

Automata kávéfőző Nivona NICR 790 Oldalnézet

A jól kihasználható Nivona NICR 790 automata kávéfőző fontosabb előnyei

  • A klassz NIVONA automata kávéfőző remek választás a kávéimádók számára
  • A fém daráló az automata kávégépben ellenáll a mechanikai kopásnak
  • 5 féle recept is a rendelkezésedre áll
  • 15 bar a készülék nyomása
  • 2,2 l térfogattal büszkélkedhet a víztartály
  • A stílusos NIVONA automata kávéfőző műanyag anyagból lett gyártva
  • A tejes kávék közül latte macchiato, caffe latte és cappuccino elkészítésére is van mód
  • A nem tejes finomságok közül espresso, ristretto, americano, lungo és kávé elkészítésére is van mód
  • Meleg tej, tejhab és forró víz/tea készítésére is van lehetőség
  • Kapcsolódási lehetőségek: Bluetooth
  • Hibadiagnózis és mobilalkalmazás okos funkcióval büszkélkedhet
  • Italhőmérséklet beállítása, kávé/tej arány szabályozás, italméret beállítása és kávé intenzitás beállítása segít abban, hogy módosítsd az ital ízét
  • 250 g kávébabot önthetsz a tartályba
  • Általános funkciók: forró víz funkció, időzítő, két csésze készítése egyszerre, ital készítése egy gombnyomással, automatikus kikapcsolás, kedvenc italok beállítása és smart

Izgalmas funkciókat kínál ez a teljesen automata kávéfőző

A klassz NIVONA kávéfőző olyan funkciókat kínál, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Ha szükséged van egy kávéra, nem kell mást tenned, mint kiválasztani kedvenc italodat a készülék memóriájából, és pár másodperc elteltével már ihatod is az ízletes kávét. Van rajta forró víz funkció a kávé nélküli forró vízhez, ami akkor jön jól igazán, ha nincs vízforralód, és innál egy teát, vagy készítenél magadnak egy zabkását. Az ötletes időzítővel beprogramozhatod a kávéfőzőt, hogy egy adott időpontban kezdje el a kávéfőzést. Egyszerűen állítsd be előre a kívánt időpontot, például lefekvés előtti este, és a kávéfőző automatikusan elindul, és a megadott időpontban elkezdi a kávéfőzést. A kávéfőzőn lévő automatikus kikapcsolás funkció aktiválódik adott időtartamú inaktivitás után az energiatakarékosság és a biztonsági kockázat tekintetében. Ez a gép élettartamát is meghosszabbítja, és minimalizálja a kopást.

NIVONA okos automata kávéfőző

Az okos NIVONA automata kávéfőző az egyik leginkább kedvelt és kihasznált háztartási eszköz. Az okos funkciók és az intuitív kezelőegység gondoskodnak az egyszerű és gördülékeny használatról. A hibadiagnózisnak hála a kávéfőző érzékeli az esetleges hibákat és leírja a probléma megoldását. Bluetooth csatlakozással rendelkezik, amely garantálja, hogy minden funkciót ki tudsz rajta használni.

Otthon is igyál frissen őrölt kávét!

A klassz NIVONA Automata kávéfőző minden alkalommal, amikor kávéznál, frissen őrölt kávébabból készíti a kávédat. 3 őrlési fokozat teszi lehetővé a kísérletezést és az optimális egyensúly megtalálását az egyes kávéfajtákhoz, valamint biztosítja a különböző textúrákat és ízeket. Az őrölt kávé mennyiségét is könnyen beállíthatod. A kávéfőző fém őrlővel rendelkezik, amely robusztus, ütésálló és ellenáll az esetleges szennyeződéseknek. 15 bar nyomás alatt készül a kávé, ami elég ahhoz, hogy olyan eszpresszót vagy kapucsínót készíts, amilyet a kávézóban megszoktál. A darálóhoz tartozó szenzor mutatja, hogy mennyi kávébab van még a készülékben. 250 g kávébabot önthetsz a tartályba, így nem kell sűrűn feltölteni.

Idd úgy a kávét, ahogyan te szereted

A szuper NIVONA Automata kávéfőző amellett, hogy leegyszerűsíti a kávékészítést, még az ízét is tökéletesre hangolja. Köszönhetően a hőmérséklet beállítása funkciónak, amely a tökéletes íz és harmónia eléréséhez a legoptimálisabb hőmérsékletet választja ki a kávé elkészítésekor. Az automata kávéfőző tejrendszerrel van felszerelve, csak töltsd meg a tartályt, és a gép gondoskodik minden másról. Tejes kávék, úgy mint Latte Macchiato, Caffe latte és Cappuccino elkészítése sem jelent akadály.

A stílusos NIVONA automata kávéfőzőt játszi könnyedséggel lehet karbantartani és tisztítani

A pompás NIVONA automata kávéfőző karbantartása rendkívül könnyű. A maximális kényelmet az automatikus tisztítási folyamat biztosítja. A készülék bekapcsolása után automatikus öblítés következik, ami eltávolítja a kávémaradványokat. A kávélerakódások használat után történő eltávolításáról a kikapcsolást követő öblítés gondoskodik. Azért, hogy a tejes részek tisztítása minél egyszerűbb legyen, speciális, élvonalbeli technológiával működik a készülék. Gondoskodik a tejrendszer automatikus tisztításáról minden egyes tejital-készítés után. Ha alapos tisztításra vagy vízkőmentesítésre van szükség, a kávéfőző időben jelzi ezt a számodra. A kalcium- és magnézium-lerakódások gyakran korlátozzák a víz áramlását, csökkenthetik a hőmérsékletet és hátrányosan befolyásolhatják a kávé ízét és aromáját. A kávéfőző jelzi, amikor itt az idő a vízszűrőt kicserélni. Lehetőség van a megfelelő vízkeménység beállítására is az optimális kávéminőség biztosítása érdekében. A főzőegység kivehető és egyszerűen leöblíthető folyó víz alatt, ezt követően pedig könnyedén visszatehető a készülékbe. Így a kávéd mindig fantasztikus ízű lesz. A beállított időintervallum letelte után a kávéfőző készenléti üzemmódra vált, így energiát spórol és óvja a környezetet.

Felszereltség:

beépített kávédaráló, kijelző és tejadagolás, érintésmentes kijelző, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, tejrendszer, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, vízszűrő használat és kivehető főzőegység

Tejes kávékülönlegességek:

latte macchiato, caffe latte és cappuccino

Tej nélküli kávék:

espresso, ristretto, americano, lungo és kávé

Egyéb receptek:

meleg tej, tejhab és forró víz/tea

Csomag tartalma:

vízkeménységi tesztelő, őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő és NIRT701 tisztító tabletta (2 db)

Méretek:

34 × 24 × 46 cm (ma x szé x mé)

Tömeg:

9 kg

Csésze maximális magassága:

14 cm

Paraméterek

Összehasonlít

Design

Design
Klasszikus Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 455 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,2 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Kávébab tartály kapacitása
250 g Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Forró víz funkció, Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Ital készítése egy gombnyomással, Automatikus kikapcsolás, Kedvenc italok beállítása, Smart Kész!
Ital tulajdonságok
Italhőmérséklet beállítása, Kávé/tej arány szabályozás, Italméret beállítása, Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, Energiatakarékos mód, Állítható vízkeménység, Tejrendszer automatikus tisztítása, Automatikus öblítés, Vízszűrőcsere ellenőrzés Kész!
Felhasználói profilok száma
5 Kész!

Italok

Ital típusa
Espresso, Tejes kávéitalok Kész!

Receptek

A receptek minimális száma
5 Kész!
Tejes receptek
Latte Macchiato, Caffe latte, Cappuccino Kész!
Nem tejes receptek
Espresso, Ristretto, Americano, Lungo, Kávé Kész!
Egyéb receptek
Meleg tej, Tejhab, Forró víz/tea Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló, Kijelző, Tejadagolás Kész!
Felhasználói felület
Érintésmentes kijelző Kész!
Italkészítés
Állítható magasságú kifolyónyílás, Tárolóhely a poharaknak Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer, Vízszűrő használat, Kivehető főzőegység Kész!

Őrlőrendszer

Darálómechanizmus anyaga
Fém Kész!
Őrlési fokozat
3 Kész!
Daráló funkciók
Állítható őrlési finomság, Őrölt kávé mennyiségének beállítása Kész!
Daráló felszereltsége
Kávébab mennyiség érzékelés Kész!

Tartozékok a csomagban

Csomag tartalma
Vízkeménységi tesztelő, Őrölt kávé mérőpohár, NIRF701 vízszűrő, NIRT701 tisztító tabletta (2 db) Kész!

Méret & súly

Mélység
46 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
9 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
14 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Nivona NICR 790 termékhez:

Nivona NICR 799

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga rozsdamentes acél, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
399 990 Ft
Szállításra kész 2 db
 

Nivona NICR 796

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, gőzfúvóka, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, csésze megvilágítása, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Nivona NICR 795

Automata kávéfőző - kávétartály kapacitása 250 g, otthonra és irodába, 1455 W teljesítmény, 15 bar nyomás, anyaga műanyag, víztartály kapacitása 2,2 l, automatikus kikapcsolás, időzítő, forró víz funkció, intelligens funkciók, kedvenc italok beállítása, két csésze készítése egyszerre, italkészítés egy gombnyomásra, kijelző, tejrendszer, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, energiatakarékos mód, állítható vízkeménység, tejrendszer automatikus tisztítása, automatikus öblítés és vízszűrőcsere ellenőrzés, állítható magasságú kifolyónyílás és tárolóhely a poharaknak, állítható italhőmérséklet, kávé intenzitás/mennyiség, italméret, kávé és tej arány, mérete 34 × 24 × 46 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 9 kg
Kosárba
359 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nivona NICR 790 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nivona NICR 790. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nivona NICR 790. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nivona NICR 790. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nivona NICR 790.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ