AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Okos mosógépek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiahatékonysági osztály (teljes működési ciklus)
A
(4)
D
(16)
E
(2)
Energiaosztály
A
(56)
B
(6)
C
(2)
D
(4)
Mosógép kialakítása
Szárító nélkül
(49)
Szárítóval
(19)
Típus
Elöltöltős
(63)
Felültöltős
(5)
Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm)
(54)
Keskeny (max. 50 cm)
(14)
Szűrés

Az okos mosógép minden intelligens otthon elengedhetetlen kelléke. Minden mosógép összes paraméterét és funkcióját teljesíti, de rengeteg okos funkciót kínál. Egy WiFi-képes mosógép képes távolról bekapcsolni, csatlakozni az otthoni asszisztensekhez és energiafogyasztási statisztikákat gyűjteni. Segítünk kiválasztani az Ön otthonába is az okos mosógépet.

Tovább

Okos mosógép – milyen eszköz ez?

Az okos mosógép számos olyan intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyíthetik a mosást. Távolról vezérelheted vele a mosógépet, nyomon követheted az energiafogyasztást, vagy akár tippeket is kaphatsz a zöldebb mosáshoz. Az okos mosógépek nagyszerűek mindazok számára, akik szeretik nyomon követni a folyamatokat, és a legtöbbet szeretnének kihozni a mosógépből. Milyen előnyei vannak az okos mosógépek használatának?

  • Energia- és vízfogyasztási statisztikák.
  • Nagyszerű kiegészítői egy okos otthonnak.
  • Lehetőség a mosógép bekapcsolására akkor is, ha nem vagy otthon.
  • Rengeteg mosási program, amelyet egyes mosógépek maguk választanak ki.
  • Drágább.

Ez lesz az első okos mosógép készüléked? Készítettünk egy áttekinthető útmutatót, Milyen mosógépet vegyek? címmel.

Okos mosógép gőzzel, keskeny kivitelben vagy szárítóval

Az okos mosógép típusokat sokféle formában árulják. Segítünk megérteni a különböző változatokat.

Okos mosógép gőzfunkcióval

Az okos mosógép gőzfunkcióval a mosás végén forró gőzt tesz a dobba, amely felfrissíti, fertőtleníti és megakadályozza a gyűrődést, így kevesebbet kell vasalnod. A gőz elpusztítja az allergéneket és a poratkákat is.

Okos mosógép szárítóval

Az okos mosógép szárítóval mosást és szárítást kínál egy gépben. Ez a megoldás sok helyet takarít meg, de a mosási és szárítási programok választékának egy részét elveszíti.

i

Milyen paraméterekkel kell rendelkeznie egy WiFis mosógép típusnak?

Szeretnél további információkat és specifikációkat megtudni az okos mosógép modellekről? Útmutatónk a segítségedre lehet.

Keskeny WiFi mosógép

A keskeny okos mosógépek bármelyik otthonban elférnek, ahol kevés a hely. Ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint a többi mosogép típus, hátránya viszont a kisebb dobtérfogat és ezáltal a mosnivalók súlya. A keskeny okos mosógép ezért inkább olyan háztartásokba való, ahol kevés ruhát kell kimosni.

Elöltöltős okos mosógép

Az elöltöltős okos mosógép általában szélesebb, de kevésbé mély. Előnye a szabad felület, amelyet tárolóhelyként használhatsz, vagy elhelyezheted rajta a szárítót is. Szűk helyiségekbe azonban nem alkalmas.

Felültöltős okos mosógépek

A felültöltős okos mosógép tökéletesen illeszkedik a szűkebb terekbe vagy a kis fürdőszobákba. A felülről történő töltés kiküszöböli a mosógéphez való lehajolás szükségességét, így alkalmas az idősek számára is.

Akciós szettek - okos mosógép és szárítógép

Az okos mosógép és szárítógép szett maximális kompatibilitást biztosít mind a technológia, mind a megjelenés tekintetében. Biztos lehetsz benne, hogy a készülékek zökkenőmentesen és költséghatékonyabban egymásba illeszthetők, mintha külön-külön vásárolnád meg őket.

Hogyan csatlakoztassunk egy WiFis mosógép modellt egy okos eszközhöz?

Az okos mosógép egy normál automata mosógép minden funkciójával rendelkezik, de csatlakoztathatod hozzá okostelefonodat vagy táblagépedet. Az alkalmazásban láthatod a statisztikákat, az energia- és vízfogyasztást, diagnosztizálhatod a problémákat, segítséget kapsz az egyes programokhoz, és természetesen irányíthatod a mosást. A legtöbb márkának saját alkalmazása van, amelyet telepíteni kell, majd WiFi, Bluetooth vagy NFC chip segítségével csatlakozik a mosógéphez.

!

Győződj meg róla, hogy az alkalmazás kompatibilis-e az okoseszközöd operációs rendszerével. Néhány alkalmazás nem érhető el iOS vagy Android rendszerre.

Hogyan válasszunk WiFis mosógép modellt?

Az okos mosógép ugyanazokkal a választási paraméterekkel rendelkezik, mint egy hagyományos mosógép, plusz intelligens extra funkciókkal. Mire kell általában figyelni a mosógép kiválasztásakor, hogy a legjobbat vásárolhasd meg?

  • Az energiaosztály Meghatározza, hogy az okos mosógép mennyire energiaigényes. A leginkább energiahatékony mosógépek az A csoportba tartoznak, egyes gyártók az A csoportot csillaggal jelölik.
  • A mélység azt jelzi, hogy mennyi ruha fér el a dobban, és így az egész mosógép méretét meghatározza. A dobot mindig csak 80 %-ig töltsd meg.
  • A kapacitás az a súly, amelyet a dob elbír. Egy-két személy legfeljebb 5 kg-os kapacitással is elboldogul, de a nagyobb családoknak érdemes nagyobb kapacitású okos mosógép modellt választaniuk. A maximum körülbelül 15 kg.
  • A fordulatszám aszerint választható ki, hogy milyen típusú ruhákat mosol leggyakrabban. Durva kabátok, pulóverek és törölközők esetében válassz 1 200 körüli fordulatszámot, pólók és finom ágyneműk esetében 1 000 fordulatszám elegendő.
  • A zajszint nem jelent problémát az újabb okos mosógép típusoknál, de ha kisgyermekeid vannak, éjszaka mosol, vagy nem akarod zavarni a szomszédokat, figyelj a mosógép decibelszintjére.

Ha van szárítógéped, vagy tervezed, hogy beszerzel egy szárítót, akkor az okos mosógép akár 1 400 fordulatszámot is el kell érjen. A ruha így kellőképpen ki lesz csavarva, és a szárítás sem tart olyan sokáig.

Mitől lesz egy okos mosógép okos?

Már majdnem megismerted, melyik az okos mosógép, de kíváncsi, milyen okos funkciókat kínálhat?

  • Az automatikus adagolás csak a szükséges mennyiségű mosószert használja.
  • Az inverteres motor gyorsabb, környezetbarátabb mosást biztosít, csökkentett zajjal és rezgéssel.
  • A gyerekzár a mosógép ajtaján található, és megakadályozza a véletlen baleseteket, ha kisgyermekeid vannak.
  • A hozzáadás mosás közben lehetővé teszi, hogy várakozás nélkül hozzáadhasd a kimaradt ruhadarabokat.
  • A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy beállítsd a pontos időt, amikor a mosógépnek be kell fejeznie a mosást, még akkor is, ha nem vagy otthon.
  • Az automatikus programválasztáshoz egyes okos mosógépek érzékelőket használnak a dobban vagy a szennyesről készült fénykép elemzésével.
  • A mobil vezérlés lehetővé teszi a készülék be- és kikapcsolását, illetve azt, hogy megnézd, mennyi idő van még hátra a programból. Megadhatod a szennyes ruhák színét, szennyezettségét és anyagát, így az okos mosógép kiválasztja a megfelelő programot.

i

Hangvezérelt okos mosógép - WiFi otthoni asszisztensek jelentik a szervizelést

A WiFi-vel vagy Bluetooth-szal rendelkező mosógép csatlakozhat olyan otthoni asszisztensekhez, mint a Google Home vagy az Amazon Alexa, így hanggal is vezérelheted.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
68 termék
3,9 38×
HOOVER H3TFSMP48TAMCE-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 55 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 40 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
180 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR110
CANDY RO 486DWMC7/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
135 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR165
4,7
CANDY RO4 476DWMC7/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 38 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
138 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPR168
1,0
CANDY ROW 4856DWMS7-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
178 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS045
5,0
GORENJE WPNA94AALPWIFI
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 49 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop és Power Wash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
162 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR058
SAMSUNG WW90T534DAE/S7 - Gőzmosógép A kiszállítás
ingyenes
4,5 83×
SAMSUNG WW90T534DAE/S7
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 49 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Eco Bubble, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 55 cm (Sz×Ma×Mé)
236 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SAWM032
4,8
HOOVER H3DP4854TAM6/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
158 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPS037
3,9 10×
CANDY CSTG 38TMCE/1-S
Mosógép - felültöltős, B energetikai osztály, 8 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 55 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 44 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, centrifugálási fordulatszáma 1300 ford/perc, mérete 41 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
181 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPR124
5,0
HOOVER H3WP4474TAM6/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, inverter motor, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
140 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR048
CANDY RPW 41066BWMR8-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
184 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: CANPS043
2,9 10×
CANDY CSWS596TWMCRE-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 9 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, 85 cm × 60 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
180 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: CANPS026
CANDY RO 496DWMC7/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
153 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: CANPR164
GORENJE W2PNA14APWIFI
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 47 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 51 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop és Power Wash, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 61 cm (Sz×Ma×Mé)
205 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GORPR059
CANDY RP 286BWMR8/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1151 ford/perc, mérete 60 × 85 × 53 cm (Sz×Ma×Mé)
141 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPR163
CANDY RO4476DWMR7/1-S
Keskeny mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 7 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 38 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 41 l /1 ciklus, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1351 ford/perc, mérete 60 × 85 × 45 cm (Sz×Ma×Mé)
197 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: CANPR167
4,5 60×
HAIER HWD80-B14979-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 68 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények, mobilos vezérlés és gyerekzár, SteamCare, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
165 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HAIPRS04
4,5
HOOVER HDP4106AMBC7/1-S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 308 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 86 l vízfogyasztás ciklusonként, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 58 cm (ma×szé×mé),
187 390 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: HOOVPS035
4,5 33×
HAIER HWD80B14959S8U1S
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 8 kg maximális töltőkapacitás, 5 kg mosási és szárítási kapacitás, 266 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 75 l vízfogyasztás ciklusonként, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, mobilos vezérlés és mosási program végét jelző hangjelzés, 85 cm × 60 cm × 55 cm (ma×szé×mé),
214 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: HAIPRS07
4,9
HOOVER HWP 610AMBC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 10 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 51 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 51 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás, mobilos vezérlés és gyerekzár, centrifugálási fordulatszáma 1600 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 58 cm (Sz×Ma×Mé)
176 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HOOVPR019
HAIER HWD10BD14979NUGS - Mosó-szárítógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
HAIER HWD10BD14979NUGS
Mosó-szárítógép - elöltöltős, D energiaosztály, B centrifuga hatékonysági osztály, 10 kg maximális töltőkapacitás, 6 kg mosási és szárítási kapacitás, 306 kWh/100 ciklusonként energiafogyasztás (mosás és szárítás), 70 l vízfogyasztás ciklusonként, gyorsprogram, kijelző, automatikus adagolás, mobilos vezérlés és gyerekzár, 85 cm × 59,5 cm × 53 cm (ma×szé×mé),
472 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HAIPRS10
SAMSUNG WW11DG5B25AELE
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 11 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 48 kWh/100 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, kijelző és mobilos vezérlés, Eco Bubble, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 60 × 85 × 60 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -6 %
280 000 Ft 298 690 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SAMWM022
SAMSUNG WW11DG6B85LBU4 - Mosógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG WW11DG6B85LBU4
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 11 kg töltetkapacitás, súlyozott vízfogyasztása 54 l /1 ciklus, gőzprogram, késleltetett indítás, kijelző és mobilos vezérlés, Eco Bubble, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 850 × 600 × 600 cm (Sz×Ma×Mé)
Leárazás -9 %
319 900 Ft 350 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SAMWM020
5,0
HOOVER HWP 411AMBC/1-S
Mosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 11 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 53 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 52 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző és mobilos vezérlés, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,5 × 85 × 67 cm (Sz×Ma×Mé)
191 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HOOVPR027
BOSCH WGB244A0BY Serie 8 - Gőzmosógép Ingyenes
szállítás boltjainkba
BOSCH WGB244A0BY Serie 8
Gőzmosógép - elöltöltős, A energetikai osztály, 9 kg töltetkapacitás, súlyozott energiafogyasztása 40 kWh/100 ciklus, súlyozott vízfogyasztása 50 l /1 ciklus, gőzprogram, inverter motor, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, ruhadarab hozzáadása, automatikus adagolás, mobilos vezérlés, gyerekzár és mosási program végét jelző hangjelzés, Aqua stop és i-DOS, centrifugálási fordulatszáma 1400 ford/perc, mérete 59,8 × 84,5 × 59 cm (Sz×Ma×Mé)
417 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BOPR073

Okos mosógépek

Okos mosógépek

A Okos mosógépek kategóriában összesen 68 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó okos mosógépek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább okos mosógépek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb okos mosógépek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: okos mosógépek vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ