Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Panasonic SC-HTB690EGK

Termékkatalógus
Panasonic SC-HTB690EGK
2,0 1 értékelés
SoundBar 350W (RMS), Bluetooth, 3.1 ch rendszer, vezeték nélküli mélynyomó, 4K HDCP2.2, NFC, HDMI bemenet, HDMI kimenet, ARC, optikai bemenet
Kód:  GZ309h1l1 Termékszám:  SC-HTB690EGK Gyártó honlapja:

Panasonic SC-HTB690EGK

Panasonic egyik vezető elektronikai gyártó a világon, és a neve vált világszerte ismertté. 1918-tól szimbolizálja mélységét és sokszínűségét kutatási potenciál, gyártási tapasztalat, a kiváló minőség és kifinomult termékek.Ha nem elégedett a gondos ügyintézés, a beépített hangszórók a TV, a SC-HTB690EGK a megfelelő megoldást. Ez a rendszer biztosítja a kiváló hangzást, ami mozog a hangélmény jobboldali még egy kicsit magasabb. O to se postará celkový výkon 350 W.

Ez 3.1 csatornás kiváló minőségű audio rendszer Panasonic SC-HTB690EGK mindig ad egy gazdag hangzáskép éles és tiszta párbeszédet. A zenehallgatás optimalizálásával a zenei tartalom egy egészséges egyensúlyt módnak köszönhetően Music Sound. Ez az egyedülálló SoundBar támogatja átviteli jel 4K / 60p és garantálom, hogy egy egyszerű lejátszási 4K.

tulajdonságok

  • Teljes kimeneti: 350 Watt
  • 3.1 csatornás rendszer
  • vezeték nélküli mélynyomó
  • Hangmódoknál (normál / szakasz / zene / mozi / hírek / sztereó)
  • NFC és a Bluetooth ™
  • HDMI bemenet
  • Digitális audio bemenet

házimozi

Beépített hangszóró és a vezeték nélküli mélynyomó létre, surround házimozi-rendszer. Nem kerül sor, és lehetővé teszi, hogy élvezze a filmeket és egyéb képek valósághű hangzás. Mindezt úgy éri erőteljes basszus felszabadításával a hangot a hangszóró és a port le. Ezért a mélysugárzót a padlóra irányított. Mindez dinamikus és tiszta hangzás.

Egyedi és dinamikus hangzás

Az újonnan kifejlesztett hangsugárzó hangzik sima, közepes és magas tartományban. Tartalmaz egy erősítőt, amely elnyomja ingadozása hangminőség, amely akkor jelentkezik, amikor játszik nagy hangerővel. A tartalma különböző típusú világos és éles, és a basszus dinamikus, széles körű párbeszéd és az ének. Ezek kombinációja egyedülálló technológiák garantálják, hogy mindig tökéletesen kiegyensúlyozott hangot.

vezeték nélküli kapcsolat

Használja ki a kényelmi mai és vezeték nélkül csatlakozhat. A Bluetooth-kapcsolattal, akkor gyorsan elérhetjük a kedvenc zenei és filmes tárolt okostelefonon, táblagépen vagy MP3 lejátszó. Csatlakozó keresztül NFC lehetővé megosztás mindössze egyetlen gombnyomással. A soudbarem Panasonic megosztja kedvenc dallamait, a legnagyobb öröm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Panasonic SC-HTB690EGK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SC-HTB690EGK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SC-HTB690EGK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB690EGK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SC-HTB690EGK.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ