AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Panasonic SD-YR2550SXE

Termékkatalógus
Panasonic SD-YR2550SXE
4,4 8 értékelés
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 650 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás és héj színének beállítása, 31 program, tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, sütőforma és kanál a csomag része, rozsdamentes színben
90 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PANDP491 Termékszám:  SD-YR2550SXE Gyártó honlapja:
Panasonic SD-YR2550SXE 90 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

95 380 Ft
Szett megvásárlása

Panasonic SD-YR2550SXE

A kenyérsütés még sosem volt ilyen egyszerű

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütővelminden nap friss, házi készítésű, ropogós héjú kenyeret fogyaszthatsz. Egyetlen gombnyomással különféle péksüteményeket süthetsz a kedvenc alapanyagaiból,és még a gluténmentes változataik is elkészíthetők. A képzeletnek nincsenek határai. AA Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütővelsós és édes süteményeket egyaránt készíthetsz, de süteményeket is süthetsz, lekvárokat vagy pizzatésztát készíthetsz. 31 automatikus program közül választhatsz, amelyek optimális sütési feltételeket biztosítanak, hogy minden alkalommal tökéletes eredményt érhess el. Van egy praktikus élesztő és mazsola vagy dió adagoló is.

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütő legfontosabb jellemzői

  • Otthoni Panasonic SD-R2530KXE házi kenyérsütő dizájnos fekete kialakítássalrozsdamentes acélból
  • Kézi beállítások a kreatív emberek számára
  • 31 előre beállított program
  • A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütő lehetővé teszi a gluténmentes üzemmód használatát
  • Süss különféle süteményeket egyetlen gombnyomással
  • Praktikus élesztő és mazsola- vagy dióadagoló
  • Időzítő akár 13 órán át
  • Lehetőség a kéreg pirításának beállítására
  • Érzékelők figyelik a belső és külső hőmérsékletet
  • Intelligens érzékelők biztosítják a tökéletes sütési eredményeket
  • Felvett teljesítmény 550 W

Intelligens érzékelők biztosítják a tökéletes sütési eredményeket

A kenyérkészítéshez szükséges legjobb feltételek biztosítása az otthoni Panasonic SD-R2530KXE házi kenyérsütőben. APanasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőKét hőmérséklet-érzékelővel van felszerelve, amelyek figyelik a belső és külső hőmérsékletet az optimális feltételek és az egyenletes sütés biztosítása érdekében bármilyen környezetben.

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütő speciális gyúrókarral rendelkezik

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőmeghatározza a tészta kelesztésének és dagasztásának hosszát, és a speciális dagasztókar tökéletes ovális formára alakítja a tésztát,mintha maga a pékmester dolgozta volna fel.

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütővel egy igazipékmester leszel

A kenyér vagy más pékáru elkészítése a pékségben történik. A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőnagyon egyszerű. Egy tartályban csak keverd össze az alapanyagokat, és bátran gazdagítsd is kedvenc összetevőiddel, mint példáuldiófélék, magvak, mazsola, gyümölcsök stb., válaszd ki a programot, és a Panasonic SD-YR2550SXE minden másról gondoskodik.

Kézi beállítások a kreatív lelkek számára

Nagyszerű hírünk van minden sütésrajongónak. A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőlehetővé teszi, hogy szabadjára engedd a fantáziádat. A kézi beállításoknak köszönhetően a gyúrási és kelesztési időt magad állíthatod be a receptnek legjobban megfelelő módon. Megpróbálhatsz érdekes kenyérformákat is létrehozni, hogy elkápráztasd látogatóidat. A kézi beállításokat nemcsak sós, hanem édes sütéshez is használhatod.

Egyszerű elkészítés egy gombnyomással

A kijelzős kezelőpanel segítségével könnyedén kiválaszthatsz egyet a 31 előre beállított program közül vagy beállíthatod az időzítőt 1-13 óra között.Egyszerűen készíts friss kenyeret reggelire, uzsonnára vagy vacsorára anélkül, hogy személyes segítségre lenne szükséged. A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőaz intelligens automatizálásnak köszönhetően mindent magától kezel.

A PanasonicSD-YR2550SXE házi kenyérsütőgluténmentes programokkal

A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütő4 gluténmentes programmal rendelkezik.Így nagyon könnyedén süthetünk olyan finomságokat, mint a gluténmentes sütemények, tészták, pizzatészták vagy gluténmentes kenyér. Még ha nem is vagy gluténérzékeny, akkor is nagyon meg fogsz lepődni a gluténmentes finomságok ízétől.

A PanasonicSD-YR2550SXE házi kenyérsütőpraktikus adagolóval is rendelkezik

A Panasonic SD-R2530KXE házi kenyérsütő fő előnyei közé tartozik, hogytartalmaz automatikus működést is, ami megkönnyíti a sós vagy édes finomságok sütését és elkészítését. A praktikus élesztő- és mazsola- vagy dióadagolót is használhatod. A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütő automatikusan a lehető legjobb időpontban adja hozzá a hozzávalókat.

A Panasonic SD-YR2550SXE tökéletes eredményt biztosít még különleges receptek esetén is

Szerezz rengeteg inspirációt az ínyenceknek szánt különleges receptekkel. A Panasonic SD-YR2550SXE házi kenyérsütőörömmel segít neked bármiben.


Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
550 W Kész!
Töltet tömege
650 g Kész!
Horgok száma
1 db Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület Kész!
Funkciók
Késleltetett indítás, Héj színének beállítása Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
550 W Kész!
Töltet tömege
650 g Kész!
Horgok száma
1 db Kész!
Tulajdonságok
Tapadásmentes felület Kész!

Funkciók és programok

Funkciók
Késleltetett indítás, Héj színének beállítása Kész!
Programok száma
31 Kész!
Különleges programok
Gluténmentes kenyér, Dzsem, Lekvár Kész!

Kiegészítők

Kiegészítők
Dagasztóhorog/horgok, Mérőedény, Sütőforma, Kanál Kész!

Szín

Szín
Fekete, Inox Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérsütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

MAGYAR NYELVŰ HASZNÁLATI UTASÍTÁS MIÉRT NINCS A GÉPHEZ?

Kérdések és válaszok: Panasonic SD-YR2550SXE
Kiegészítők: Panasonic SD-YR2550SXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SD-YR2550SXE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Panasonic SD-YR2550SXE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SD-YR2550SXE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SD-YR2550SXE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ