AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Kenyérsütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Töltet tömege
650 g
1600 g
-
Szín
Fehér
(13)
Fekete
(10)
Ezüst
(2)

A kenyérsütőgép megkönnyíti a friss pékáruk elkészítését, ezáltal válik minden háztartás nagyszerű segítőjévé. Egyes kenyérsütők a kenyérsütés mellett édes sütemények, bagettek, pizzatészták vagy befőttek készítésére is kínálnak programot. A kenyérsütő biztosítja, hogy a péksütemények csodálatosan frissek legyenek, és a különböző funkciók és beállítások révén különböző típusú és stílusú pékárukkal kísérletezhetsz. Lássuk, hogyan válasszuk ki a megfelelő típust.

Tovább

Milyen előnyöket kínál egy kenyérsütőgép?

A kenyérsütő számos előnnyel jár. Az egyik az, hogy mindig friss pékáru kerül az asztalodra, amelyet kedved szerint bármikor elkészíthetsz. Egy másik előny, hogy tartósítószerek és mesterséges összetevők nélkül süthetsz, ami egészségesebb alternatívát jelent a boltban vásárolt pékárukkal szemben. Egy kenyérsütő segítségével kísérletezhetsz különböző lisztfajtákkal, és hozzáadhatod kedvenc összetevőidet, például dióféléket, magvakat vagy aszalt gyümölcsöket, így bővítheted a változatos és ízletes pékáruk lehetőségeit. Ráadásul sok modell automatikus programokat kínál speciális kenyerekhez, például gluténmentes vagy akár joghurtos változatokhoz.

  • Bármikor friss kenyeret süthetsz, a sütéshez használt alapanyagok minőségének és frissességének teljes ellenőrzése mellett.
  • A tartósítószerek és mesterséges adalékanyagok hiánya, amelyek gyakoriak a kereskedelmi forgalomban kapható pékárukban.
  • Kísérletezhetsz különböző lisztfajtákkal, hozzáadhatod kedvenc összetevőidet és módosíthatod a recepteket a diétás korlátozásoknak megfelelően.
  • Automatizált sütési folyamat minimális kézi munkával, így időt takaríthatsz meg a konyhában.
  • Egyes modellek különböző programokat kínálnak kenyér, pizzatészta, bagett, sőt joghurt és lekvár készítéséhez is.
  • Elegendő helyre van szükség a pulton a sütéshez.
  • A minőségi kenyérsütő megvásárlása drágább lehet.
  • A legtöbb kenyérsütő korlátozott kapacitással rendelkezik, ami hátrányos lehet a nagy háztartásokban vagy nagy mennyiségű pékáru elkészítésénél.
  • Rendszeres tisztítást és karbantartást igényel a használt berendezés hatékonyságának és higiéniájának fenntartása érdekében.
  • Bár a folyamat nagy része automatizált, az összetevők előkészítése és a programok beállítása időt és tervezést igényel.

i

Hogyan működnek a kenyérsütők?

A kenyérsütőgép használata nagyon egyszerű. Csak öntsd a megfelelő hozzávalókat a dagasztótálba, válaszd ki a sütőprogramot, nyomd meg a start gombot, és a kenyérsütő mindent elvégez helyetted. Ezenkívül vannak kenyérsütők, amelyek késleltetett indítási lehetőséggel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a kenyérsütőgép az általad beállított időpont elérését követően kapcsol be.

Mi mindent kell figyelembe venni a kenyérsütő kiválasztásakor?

A kenyérsütő és annak kiválasztása attól függ, hogy mit szeretnél vele készíteni. Vannak, akiknek elég a házi kenyér, mások süteményt, karácsonyi finomságokat vagy bagettet is szeretnének a kenyérsütő segítségével sütni. Mit kell figyelembe venni ahhoz, hogy a legjobb kenyérsütő kerüljön az otthonodba? Fontos figyelembe venni a kenyérsütőgép kapacitását, a sütőprogramok számát, az olyan funkciókat, mint az időzítő beállításai vagy a gluténmentes kenyér készítésének lehetőségét. Végül, de nem utolsósorban gondolni kell a készülék méretére, hogy a kenyérsütő elférjen a konyhában, de a könnyű tisztíthatóságra és karbantartásra is.

Milyen programokat kínálnak a kenyérsütők?

A kenyérsütők programok széles választékát kínálják. Az olcsóbb kenyérsütő modellek alapprogramokat kínálnak különböző kenyérfajták, például fehér-, teljes kiőrlésű vagy gluténmentes kenyér sütéséhez, míg a jobb kenyérsütők például tejtermékek vagy befőttek készítésére is képesek. Más programok között szerepelhet gyors sütés a sütési idő csökkentésére, programok pizzatésztához, édes süteményekhez, például kiflikhez és süteményekhez, vagy speciális programok diétás és egészséges kenyerekhez. Egyes kenyérsütő modellek joghurt, lekvárok és dzsemek készítésére is rendelkeznek programokkal.

  • A kenyérsütő programmal választhatsz teljes kiőrlésű, rozsos, tönkölybúzás, bagett vagy édes kenyerek közül.
  • A kelt tésztához, süteményhez vagy zabkásához használható program bármit megtesz, amit csak szeretnél.
  • A gluténmentes programban gluténmentes kenyeret vagy péksüteményt készíthetsz az ízlésed szerint.
  • Egyes kenyérsütőgépek rendelkeznek programokkal tejtermékek, mint például joghurtok vagy sajtok, készítéséhez.
  • A befőzési program segít a lekvárok és dzsemek befőzésében.
  • Megválaszthatod a kenyérhéj pirítási fokát és a kenyér méretét is.

Eta kenyérsütő

A kenyérsütő segítségével sokféle süteményt készíthetsz.

Kenyérsütő - válaszd ki a sütőedényt a kenyér méretének megfelelően

A kenyérsütők különböző méretű edényekkel rendelkeznek. Az edény mérete jelzi a kenyér kész méretét, amelyet grammban határoznak meg. Ha csak egy vagy két személynek szeretnél kenyeret sütni a kenyérsütő használatával, a kisebb méret (500-1000 g) biztosan elegendő lesz. Ha az egész családnak szeretnél sütni, jobb, ha nagyobbat, azaz 1 000 - 1500 g-os méretű sütőedényt választasz. A nagyobb edények jobb hőeloszlást és egyenletesebb sütést is lehetővé tesznek, ami elengedhetetlen a minőségi eredményhez.

Az elektromos kenyérsütők fogyasztása

Egy elektromos kenyérsütőgép bizonyos mennyiségű energiát igényel. Az energiafogyasztás mellett a felvett teljesítmény is meghatározza a kenyérsütőgép teljesítményét. A kenyérsütőgépek energiafogyasztása 500 és 1 500 W között mozog általában modelltől függően. A nagyobb teljesítmény általában gyorsabb felmelegedést és hatékonyabb sütést jelent, de ez magasabb energiafogyasztással is járhat. Ezért a kenyérsütő kiválasztásakor érdemes mérlegelni, hogy milyen gyakran és milyen intenzíven kívánod használni, hogy egyensúlyba kerüljön a teljesítmény és a hatékonyság.

Ismerd meg a legjobb kenyérsütő típusokat. Ezek általában olyan modellek, amelyek a magas minőséget megfizethető árral kombinálják, és számos funkciót és különböző sütőprogramot kínálnak.

Hol lesz a kenyérsütő helye?

Néhány kenyérsütő nagyobb súllyal és mérettel rendelkezik. Vásárlás előtt érdemes ellenőrizni a konyhád és a kiválasztott kenyérsütő méreteit. Egyes kenyérsütők dizájnosak, így a megjelenés alapján is kiválaszthatod álmaid készülékét. A kenyérsütő elhelyezése a konyhában szintén fontos szempont, mivel elegendő helyre van szüksége a szellőzéshez, ugyanakkor az is fontos, hogy könnyen hozzáférhető legyen a hozzávalók hozzáadásához és a kész pékáru eltávolításához. Válassz olyan modellt, amely illik a konyhádba, és megfelel az esztétikai követelményeknek is.

i

Helytakarékos kenyérsütőgépek

A kenyérsütő ideális választás a kisebb háztartások vagy a korlátozott hellyel rendelkezők számára. Kompakt mérete ellenére a nagyobb modellek összes alapfunkcióját kínálja. Kisebb mérete megkönnyíti a tisztítást és tárolást is, ami nagy előny a kisebb konyhákban. Egy kenyérsütő segítségével könnyedén kísérletezhetsz különböző receptekkel, és élvezheted a friss pékárut anélkül, hogy egyszerre nagy mennyiséget kellene készítened belőle.

A kenyérsütőgépek funkciói?

A kenyérsütőgép olyan funkciókat sorakoztat fel, amelyek a kenyérsütő típusától függenek. A legjobb péksüteményeket az olcsóbb kenyérsütők segítségével is elkészítheted. A kenyérsütők alapvető funkciói közé tartoznak a sütőprogramok. Sok sütőgép kínál pizzatészta, édes kenyerek készítésére szolgáló programokat is, vagy akár speciális programokat a joghurtos kenyér sütésére. A kifinomultabb modellek olyan fejlett funkciókkal is rendelkezhetnek, mint például az összetevők automatikus hozzáadása.

  • A késleltetett idejű sütés funkció lehetővé teszi, hogy a kenyérsütést az igényeid szerint időzítsd, így a friss kenyér akkor áll készen, amikor szükséged van rá. Ez a funkció ideális azok számára, akik friss kenyeret szeretnének reggelire vagy este munka után.
  • A melegen tartó funkció akár egy órán keresztül is képes melegen tartani a kenyeret. Ez ideális azok számára, akik nem tudják azonnal fogyasztani a kenyeret a sütés után, és biztosítja, hogy a tálalásig meleg és friss maradjon.
  • Az összetevők hozzáadására szolgáló hangjelzés funkció mindig figyelmeztet, ha valamit hozzá kell adni a kenyérhez, ami különösen hasznos, ha extra hozzávalókat, például diót vagy mazsolát tartalmazó kenyereket sütsz. Ez biztosítja, hogy minden hozzávalót a megfelelő időben adjunk hozzá az optimális eredmény érdekében.
  • A sütőprogram szüneteltetése funkció megjegyzi, hol hagyta abba a sütést, és később fejezi be a sütést, ami praktikus, ha egy időre meg kell szakítani a sütési folyamatot, például egy váratlan áramszünet idején, vagy ha el kell hagynod a konyhát.
  • Az automata adagoló a megfelelő időben hozzáadja kedvenc hozzávalóidat, ami különösen hasznos olyan recepteknél, amelyekhez a sütés későbbi szakaszában kell hozzákeverni a hozzávalókat, például magvakat vagy gyümölcsöket. Ez biztosítja, hogy ezek az összetevők egyenletesen eloszlódjanak a kenyérben.
  • A kéreg beállítása lehetővé teszi, hogy kiválaszthasd, mennyire pirított kenyérhéjat szeretnél - világos, közepes vagy sötét kenyérhéjat hozhatsz létre. Ez a beállítás lehetővé teszi, hogy a kenyeret egyéni preferenciáidhoz igazíthasd, akár puhább, akár ropogósabb kérget szeretnél.

kenyérsütő tartozékok
Kenyérsütő tartozékok

Guzzanti kenyérsütő
Kijelző

Sencor kenyérsütő
Automatikus adagoló

i

A kenyérsütőgépek tisztítása

A kenyérsütőt a kenyérsütés után mindig ki kell tisztítani. A tésztatartály tapadásmentes, ezért elég forró vízzel és mosószerrel lemosni, vagy egyszerűen betenni a mosogatógépbe. A kenyérsütőgép ezután nedves ruhával letörölhető. A minőség és a higiénia hosszú távú fenntartása érdekében ajánlott a kenyérsütőgép egyéb alkatrészeinek rendszeres ellenőrzése és tisztítása is.

Milyen egyéb funkciókat kínálnak a kenyérsütők?

A modern otthoni kenyérsütők számos hasznos funkcióval vannak felszerelve, amelyek növelik a sütés kényelmét és hatékonyságát. Ezek közé a funkciók közé tartozik a digitális kijelző, amely megkönnyíti a kezelést és a különböző sütési programok beállítását. Ezenkívül sok modell rendelkezik a fedelében lévő ablakkal, amely lehetővé teszi a sütési folyamat nyomon követését anélkül, hogy ki kellene nyitni a sütőedényt, és megzavarná a benne lévő stabil hőmérsékletet. A dagasztótál és a sütőtál tapadásmentes felülete biztosítja a kész tészta könnyű kivehetőségét, és megkönnyíti a tisztítást, mivel a tészta és a tészta nem tapad a felülethez.


Domo kenyérsütő
Rozsdamentes acél kenyérsütőgép

Eta kenyérsütő
Rozsdamentes acél/fekete kenyérsütő

Tefal kenyérsütőgép
Fekete kenyérsütő

Eta kenyérsütő
Fehér kenyérsütők

Az kenyérsütők többféle színben kaphatók. Az olyan klasszikus színek, mint a fehér és a fekete sokoldalúságuk miatt népszerűek, míg a rozsdamentes acél és az ezüst modellek modern megjelenést biztosítanak.

A tartozékoknak köszönhetően a multifunkcionális kenyérsütőgép nagyszerű segítő

A multifunkciós kenyérsütő gépekhez kapható tartozékok fontos szerepet játszanak az otthoni sütés lehetőségeinek és kényelmének bővítésében. A dagasztóhorog elengedhetetlen a tészta hatékony keveréséhez és dagasztásához. A mérőpoharak és mérőkanalak lehetővé teszik a pontos adagolást, ami kulcsfontosságú a minőségi eredmények eléréséhez. A speciális süteménytípusokhoz speciális formák állnak rendelkezésre. Az automatikus hozzávalótartályok a megfelelő időben adagolják a tésztához a diót vagy az aszalt gyümölcsöt. A törlőkendők megkönnyítik a pékáru eltávolítását, és segítenek a kenyérsütő tisztán tartásában. E tartozékok mindegyike rugalmasságot és elégedettséget kölcsönöz az otthoni sütésnek.

  • A dagasztóhorog a tészta keveréséhez és dagasztásához elengedhetetlen. Ez minden kenyérsütő kulcsfontosságú eleme.
  • A formák bagettekhez vagy karácsonyi süteményekhez lehetővé teszi különböző típusú pékáruk, például bagettek vagy karácsonyi sütemények sütését.
  • A tartályok az összetevők számára diófélék vagy aszalt gyümölcsök automatikus hozzáadására szolgálnak.
  • A joghurtformák lehetővé teszik joghurt előállítását egyes multifunkcionális eszközökben.
  • A tisztítási segédeszközök a kenyérsütő tisztán tartására és megfelelő működésére szolgálnak.

i

Nem szeretnél túl sok pénzt költeni, de mégis szeretnél friss kenyeret kapni otthonod kényelméből? Tekintsd meg a kenyérsütő vásár részlegünket, és válassz felbontott, használt vagy újszerű készüléket teljes garanciával.

Kenyérsütő receptek, avagy hogyan készítsük el a legjobb süteményeket kenyérsütőgép segítségével?

A kenyérsütő is számos receptet kínál, emellett számos szakácskönyvből is inspirálódhatsz. Legyen szó kenyérről, édes vagy sós süteményekről, péksüteményekről, karácsonyi finomságokról vagy akár lekvárról. A kenyérsütő segítségével bagett vagy zsemle is gyorsan és egyszerűen készíthető, és minden bizonnyal finomabb lesz, mint a pékségből származó. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy a kenyérsütőgép nélkülözhetetlen részévé váljon minden konyhának, legyen szó akár kezdő, akár tapasztalt pékről, és minden otthonba elhozza a házi sütés örömét.

Nem tudsz kenyeret sütni? Szeretnéd a legjobb kenyeret elkészíteni? Nézd meg receptkönyveinket, és inspirálódj a népszerű receptekből.

Alapanyagok kenyérsütéshez - mi minden kerül a kenyérsütőbe?

A kenyérsütéshez szükséges alapanyagokat bármelyik szupermarketben beszerezheted. A kenyérsütők olyan hagyományos összetevők használatát teszik lehetővé, mint a liszt, az élesztő és a tejtermékek. Akár kenyeret, akár bagettet vagy édes süteményt szeretnél sütni, mindig az ízlésednek és preferenciáidnak megfelelő alapanyagokat válaszd. A megfelelő típusú liszt kiválasztása kulcsfontosságú a kenyér állagának és ízének szempontjából, míg a különböző típusú élesztő vagy kovászporok befolyásolják a kenyér kelesztését és légiesedését. Ráadásul más összetevők, például magvak, diófélék, aszalt gyümölcsök vagy fűszernövények hozzáadásával a klasszikus receptek egyedi és ízletes variációi hozhatók létre.

i

Melyik a megfelelő kenyérsütőgép számodra? A vásárlói vélemények segítenek dönteni

Még mindig nem tudod, melyik lenne a megfelelő kenyérsütő? Vásárlóink véleménye gyakran hangsúlyozza, hogy ez a készülék hogyan alakíthatja át a főzést és a sütést az otthon. Ez az eszköz egy segítő azoknak, akik szeretik a friss pékárut, de nincs idejük a hagyományos sütésre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SBR 1040WH Szállításra kész > 5 db
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, bagett, zsemle és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 900 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés és héj színének beállítása, 10 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó, sütőforma és kanál a csomag része, fehér kivitel
25 390 Ft

2.
ETA 7149 90040 Delicca II Max Szállításra kész > 5 db
Kenyérsütő - teljesítmény 850 W, max. töltősúly 1500 g, programok száma: 16, érintésvezérlés, 3 kenyérméret beállítás, kéregbeállítás, különböző kenyérfajták, zsemlék, kiflik és muffinok sütése, tészták, lekvárok, dzsemek, lekvárok, joghurtok, sütemények készítése, 4 gluténmentes program, funkciók: késleltetett indítás, hőmérséklet-fenntartás, memória áramszünet esetén, sütési program szüneteltetése, hangjelzés, tapadásmentes felülettel rendelkező tartály, kijelző, fedél betekintőnyílással, speciális programok: kéreg beállítás, saját program, tartozékok: dagasztóhorog(ok), mérőpohár, kampó, sütőformák és sütőformák zsemle és bagett számára, fekete színben
87 390 Ft

3.
Tefal PF240E38 Pain & Délices Szállításra kész > 5 db
Kenyérsütő - 20 automatikus program, köztük 3 gluténmentes program, 3 tömeg és 3 barnulási fokozat, 15 órás időzítő funkció, melegen tartás funkció 1 órán keresztül, kivehető tartály, speciális tárolóedény tejtermékekhez, kiszerelés tartalma: szakácskönyv, mérőpohár és mérőkanál, 15 év javíthatósági garancia
50 190 Ft

Még több
24 termék
4,7 82×
Tefal Bread of the World PF611838
Kenyérsütő - 1600 W teljesítményfelvétel, töltet tömege 1500 g, funkciók: késleltetett indítás, melegen tartás, sütőprogram megállítása, tapadásmentes felületű edény és kijelző, programok száma 19, speciális programok: beállítható kenyérhéj átsütési fokozat, gluténmentes kenyér, dzsem, bagettek és zsemlék, tartozékok: dagasztókar, mérőedény, tésztavágó, ecset, kanál és receptkönyv, fekete, 15 év garancia a javíthatóságra
79 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPE003
4,6 23×
SENCOR SBR 0770WH
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, bagett, zsemle és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1200 g, 800 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés és héj színének beállítása, 10 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó, sütőforma és kanál a csomag része, fehér kivitel
30 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENDP074
4,9 38×
Guzzanti GZ 635
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1600 g, 900 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés és héj színének beállítása, 16 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
36 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZPCH002
4,0
Panasonic SD-R2530KXE
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 650 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás és héj színének beállítása, 30 program, tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, sütőforma és kanál a csomag része, fekete kivitel
Szuper ár
72 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PANDP415
4,0 13×
ETA 7149 90040 Delicca II Max
Kenyérsütő - teljesítmény 850 W, max. töltősúly 1500 g, programok száma: 16, érintésvezérlés, 3 kenyérméret beállítás, kéregbeállítás, különböző kenyérfajták, zsemlék, kiflik és muffinok sütése, tészták, lekvárok, dzsemek, lekvárok, joghurtok, sütemények készítése, 4 gluténmentes program, funkciók: késleltetett indítás, hőmérséklet-fenntartás, memória áramszünet esetén, sütési program szüneteltetése, hangjelzés, tapadásmentes felülettel rendelkező tartály, kijelző, fedél betekintőnyílással, speciális programok: kéreg beállítás, saját program, tartozékok: dagasztóhorog(ok), mérőpohár, kampó, sütőformák és sütőformák zsemle és bagett számára, fekete színben
87 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETADP930
4,5 16×
SENCOR SBR 1040WH
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, bagett, zsemle és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 900 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés és héj színének beállítása, 10 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó, sütőforma és kanál a csomag része, fehér kivitel
Szuper ár
25 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENDP081
4,5
Tefal PF240E38 Pain & Délices
Kenyérsütő - 20 automatikus program, köztük 3 gluténmentes program, 3 tömeg és 3 barnulási fokozat, 15 órás időzítő funkció, melegen tartás funkció 1 órán keresztül, kivehető tartály, speciális tárolóedény tejtermékekhez, kiszerelés tartalma: szakácskönyv, mérőpohár és mérőkanál, 15 év javíthatósági garancia
50 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFPE005
5,0
ETA 3147 90000 Duplica II
Kenyérsütő - töltet maximális tömege 1500 g, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, hangjelzés, időzítő és héj színének beállítása, 24 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok és sütőforma a csomag része, fekete és rozsdamentes acél kivitel
98 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETAdp84
Tefal PF251835 Pain et Tresors, fekete - Kenyérsütő Típusok
4,5 46×
Tefal PF251835 Pain et Tresors, fekete
Kenyérsütő - 20 automatikus program, beleértve 3 gluténmentest, automatikus kovász, mazsola, dió, mag, csokidarab stb. adagolóval, 3 súly és 3 átsütési szint, 15 órás időzítő, 1 órás melegen tartás funkció, speciális edény tejtermékekhez, szakácskönyvvel, 15 év garancia a javíthatóságra
55 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFDM156
Tefal PF250135 Pain et Tresors - Kenyérsütő Típusok
4,5 46×
Tefal PF250135 Pain et Tresors
Kenyérsütő - 20 automatikus program, beleértve 3 gluténmentest, automatikus kovász, mazsola, dió, mag, csokidarab stb. adagolóval, 3 súly és 3 átsütési szint, 15 órás időzítő, 1 órás melegen tartás funkció, speciális edény tejtermékekhez, szakácskönyvvel, 15 év garancia a javíthatóságra
55 390 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TEFOFP770
ETA 2149 90020 Harmony II - Kenyérsütő Típusok
4,4 37×
ETA 2149 90020 Harmony II
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1500 g, 850 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés és héj színének beállítása, 12 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény és kampó a csomag része, fehér kivitel
44 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: ETADP316
4,7 47×
Tefal Pain Plaisir 1kg PF220838
Kenyérsütő - 650 W, 500/750/1000 g tészta, 17 automata program (6 rozskenyér program), 3 beállítás a kenyérhéj színéhez, késleltetett indítás 15 óráig, melegen tartás 1 óráig, tapadásmentes sütőfelület, 15 év javíthatósági garancia
47 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: TEFSET07
ETA 2149 90021 Harmony II black - Kenyérsütő Típusok
4,4 37×
ETA 2149 90021 Harmony II black
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1500 g, 850 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés és héj színének beállítása, 12 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény és kampó a csomag része, fekete kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETADP347
4,5
Gorenje BM910WII
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, joghurt és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 900 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés és héj színének beállítása, 15 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, mérőedény és kanál a csomag része, fehér kivitel
26 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: GORBM901
4,8 60×
ETA Delicca mini 8149 90000
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1000 g, 600 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, sütőprogram megállítása és héj színének beállítása, 12 program, kijelző és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETAPE001
4,7 53×
ETA Delicca II 7149 90030
Kenyérsütő - teljesen automatikus, teljesítmény 850 W, funkciók: késleltetett indítás, melegen tartás, memória áramkimaradás esetén. tápegység memória, tapadásmentes felület, kéreg színének és 3 kenyérméretnek a kiválasztása, tapadásmentes sütőtálca, érintőképernyő, programok száma: 16, speciális programok: búza/rizs/gluténmentes kenyér, zsemle, kifli, muffin, dagasztó/gyúró tészta, keksz, joghurt, lekvár és sütemény; tartozékok: 2 dagasztógomb, mérőpohár, csésze, kampó és sütőforma, opcionális sütőformák zsemléhez, kiflihez és muffinhoz, valamint osztott forma, max. töltet súlya 1500 g
57 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ETADP613
4,0
Guzzanti GZ 636
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, joghurt és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1500 g, 850 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés, kettős adagoló és héj színének beállítása, 15 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
39 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: GUZDP870
Catler BM 700
Kenyérsütő - töltet maximális tömege 1000 g, 600 W teljesítmény, hőmérséklet megtartása és memória áramszünet esetére, 18 program, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, fekete kivitel
56 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: CATPE01
4,5 46×
Tefal PF250135 Pain et Tresors
Kenyérsütő - 20 automatikus program, beleértve 3 gluténmentest, automatikus kovász, mazsola, dió, mag, csokidarab stb. adagolóval, 3 súly és 3 átsütési szint, 15 órás időzítő, 1 órás melegen tartás funkció, speciális edény tejtermékekhez, szakácskönyvvel, 15 év garancia a javíthatóságra
52 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: TEFOFP770
4,9 38×
Guzzanti GZ 635
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1600 g, 900 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés és héj színének beállítása, 16 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
34 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GUZPCH002
4,0
Guzzanti GZ 636
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem, joghurt és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 1500 g, 850 W teljesítmény, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, sütőprogram megállítása, hangjelzés, kettős adagoló és héj színének beállítása, 15 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, kampó és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
35 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: GUZDP870
Russell Hobbs 27260-56
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér és dzsem készítéséhez, töltet maximális tömege 1000 g, 550 W teljesítmény, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés, időzítő és héj színének beállítása, 12 program, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, kampó és sütőforma a csomag része, fehér kivitel
55 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RUHDP189
4,7
Panasonic SD-B2510WXE
Kenyérsütő - különleges programok gluténmentes kenyér, dzsem és lekvár készítéséhez, töltet maximális tömege 650 g, 550 W teljesítmény, késleltetett indítás és héj színének beállítása, 21 program, tapadásmentes felület, dagasztóhorog/horgok, mérőedény, sütőforma és kanál a csomag része, fehér kivitel
63 390 Ft
Elérhetőség a készletben található tételek szerint
Termékkód: PANDP378
5,0
SENCOR SBR 2000SS
Kenyérsütő - 550 W fogyasztás, töltet tömege: 900 g, késleltetett indítás, hőmérséklet megtartása, memória áramszünet esetére, hangjelzés, tapadásmentes felületű edény, kijelző, kémlelőnyílás a tetőn és joghurtkészítő, 23 program, speciális program: héj színének beállítása, gluténmentes kenyér és lekvár, mérőedény, kampó és kanál, ezüst színű
Leárazás
45 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SENDP655
MinisütőTefal FW605810 Easy Fry multifunkciós sütő és forrólevegős fritőz (TESZT) Leteszteltük a Tefal FW605810 Easy Fry forrólevegős sütőt. Ez a praktikus konyhai segítő két készüléket egyesít egyben - a forrólevegős sütés mellett kompakt multifunkciós sütőként is funkcionál. Hogyan süt és hogyan működik a gyakorlatban? Olvass tovább és...
A karácsony a béke, a pihenés és a finom ételek ünnepe. Tippeket adunk nagyszerű hagyományos gluténmentes ételek elkészítéséhez, amelyek a megfelelő konyhai segédeszközökkel nagyon könnyen elkészíthetők, és ennek köszönhetően ráadásul nem is kell túl sok időt pazarolnod...

Kenyérsütők

A Kenyérsütők kategóriában összesen 24 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kenyérsütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább kenyérsütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kenyérsütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kenyérsütők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ