30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Philips Hue Mozgásérzékelő

Termékkatalógus
Philips Hue Mozgásérzékelő
4,5 21 értékelés
Mozgásérzékelő intelligens mozgásérzékelő, beleértve a környezeti fényérzékelő kompatibilis a Philips Hue, PIR és ALS, látószög 100 ° érzékelési akár 5 méter, 2x AAA elem
Kód:  ESO2569j Termékszám:  8718696595190 Gyártó honlapja:

Philips Hue Mozgásérzékelő

Philips intelligens mozgásérzékelő, amely kompatibilis a Philips Hue. Ez a vezeték nélküli és a motoros egy pár AAA elem. Ez lehetővé teszi, hogy helyezze az érzékelőt, ahol lehet gondolni rá. Mindegy, hogy a konyha, nappali, vagy gyerekeknek. Veškeré ovládání a nastavování osvětlení probíhá za pomocí aplikace Philips Hue pro systémy iOS a Android.Csak így egyszerűen ujját, hogy ellenőrizzék az összes lámpát az otthoni vagy választhat a különböző megvilágítási beállításokat éjjel és nappal.  


Legfontosabb jellemzők

  • Automatikus bekapcsolás lágy éjszakai fény vagy fényes nappal
  • Bekapcsolja a lámpákat csak szükség esetén
  • Teljesítő kábelek nélkül is elhelyezheti bárhol
  • Hue bekapcsolja a lámpákat, ha mozgást érzékel
  • Lehet választani a különböző megvilágítási beállításokat éjjel és nappal
  • Mozgásérzékelő elemmel működik, és így teljesen vezeték nélküli
  • A méretei a szenzor 50 × 50 × 20 mm

Light, kérem!

Csatlakoztassa a mozgásérzékelő a híd Philips Hue, és élvezze a kényelmet és a biztonságot az éjszaka folyamán utak a hűtőben vagy a fürdőszobában. Amikor az érzékelő érzékeli a mozgás és automatikusan bekapcsolja a lámpákat, amelyek kapcsolódnak ehhez a rendszerhez. Ami hasznos lehet például, ha egy garázs, pince vagy a fürdőszoba. Akkor is felállított milyen könnyű jelenetet vagy beállítási lenni mozgásérzékelés aktiválódik.Ha nincs mozgás, a fény elsötétül, majd meghatározott idő elteltével teljesen ki.

Alacsony fogyasztás

Philips Hue Motion Sensor használja a modern technológia az úgynevezett ZigBee világítás, amely biztosítja az alacsony energiafogyasztást. Továbbá, ez a technológia folyamatosan javítani és finomítani. Persze, minden zajlik vezeték nélkül és egyszerűen. Továbbá kínál, mint a mozgásérzékelés akár 5 méter, és egy olvasási szög 100 fok. Ez lesz egy nagyszerű eszköz minden otthon.

Paraméterek

Protokol
ZigBee Kész!
Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!
Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

Csatlakoztatás

Protokol
ZigBee Kész!

Kapcsolódás

Hangasszisztensek
Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa
Mozgás Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Philips Hue Mozgásérzékelő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Motion Sensor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Philips Hue Motion Sensor.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ