A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Archív - Philips HUE

Termékkatalógus
Ár
-
Vásárlói értékelések

VISSZA A VILÁGÍTÁSTECHNIKA KATEGÓRIÁHOZ

Több, mint világítás. A Philips Hue a Te fantáziád. Ébredj minden reggel napsütésre! Érezd magad otthonosan akkor is, ha nem otthon vagy! Helyezd át életed történetét egy másik világba, fedezd fel lehetőségeidet a Philips Hue rendszerrel!

Kezdőcsomagok

Kezdőcsomagok

A legegyszerűbb módja a kezdésnek. LED fényforrásokat, Dimmer Switch-et tartalmaz, valamint mindennek az alapját – Bridge-et.

 MEGJELENÍTÉS

Fényforrások

A Philips Hue LED fényforrások E27, E14, GU10 foglalatúak, és 3 típus közül választhatsz: Hue White, White Ambiance vagy White & Color.

 MEGJELENÍTÉS
Beltéri világítás

Beltéri világítás

Az elegáns és designos család fali-, mennyezeti és spotlámpákat is tartalmaz.

  MEGJELENÍTÉS
Kültéri világítás

Kültéri világítás

A kültéri világítás családban oszlopos, spot-, és falilámpákat is találsz majd, amelyeket mind fejlett funkciókkal láttak el.

 MEGJELENÍTÉS
Entertainment

Entertainment

Ismerd meg a gamerek számára tervezett család tagjait, gazdagítsd élményeidet a Philips Ambilight TV-vel kompatibilis technológiák segítségével!

 MEGJELENÍTÉS

A Philips Hue

Philips Hue alkalmazás – színbeállítási lehetőségek

Játszadozz el 16 millió színnel!

Ha 16 millió szín van karnyújtásnyira Tőled, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amikre eddig nem is gondoltál volna. Varázsolj történeteid mögé különleges hangulatot, igazítsd a színeket kedvenc csapatot színeihez a meccs napján, vagy használd ki a lakhelyed falfelületét dekorációként! Ha el tudod képzelni, a Philips Hue meg tudja valósítani.

Ébredj minden reggel napsütésre!

A Philips Hue ébredéskor és elalváskor szimulálja a természetes reggeli és esti fényeket. Lényegesen kellemesebb ugyanis fényre kelni, mint egy hangosan zajongó ébresztőórára. Este viszont a kellemes, fehér fényű LED világítás segít ellazulni, és felkészíti tested a jó éjszakai alvásra.

Ébresztő a Philips Hue segítségével
A Philips Hue világítás hangvezérlése

Kezeld a világítást a hangoddal!

Nincs is már szükség másra, csak a hangodra. A Philips Hue együttműködik az Amazon (Alexa), Google (Assistant) és Apple (HomeKit) vállalatok segédeivel, az asszisztensek segítségével a hangoddal vezérelheted a világításod. A világítást kapcsold be vagy ki, tompítsd vagy változtasd a fényt úgy, hogy megfeleljen hangulatodnak!

Home & Away

Beállíthatod, hogy ha hazaérkezel, a geolokáció funkció segítségével gyúljanak fel a lámpák. A Philips Hue lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, otthon vagy – akkor is, amikor valójában messze jársz. Kezeld a lámpákat távolról, vagy használd az időzítőt! Természetesen le is lehet kapcsolni távolról a fényeket, így nem kell izgulnod, hogy nem felejtetted-e őket felkapcsolva.

Ovládání světel Philips Hue na dálku
Philips Hue okos izzók

Philips Hue okos lámpák és világítótestek

Intelligens és energetikai szempontból hatékony LED világítótestek a Philips vállalattól. Erős és szépséges fényt adnak - mindennapos tevékenységekhez, különleges pillanatokhoz és élményekhez. Praktikusak, fényerejük állítható, villognak vagy pulzálnak. Röviden - pontosan azt csinálják, amit éppen szeretnél. Mindenféle alakban és méretben elérhetőek, pontosan olyat választhatsz, amilyen megfelel otthonodba.

Okos vezeték nélküli hub – Philips Hue Bridge

A Bridge a Philips Hue rendszered szíve, amely vezeték nélkül köti össze az okos készülékeid a Philips Hue világítótestjeiddel. Egy Bridge-re akár 50 égő és tartozék csatlakoztatható. A Bridge össze van kötve a routereddel, és összeköti a rendszeredet az internettel, hogy távolról is kezelhesd azt - ennek köszönhetően újabb okos funkciók válnak elérhetővé. A Bridge minden Philips Hue kezdőcsomagban megtalálható, vagy önállóan is meg tudod vásárolni, és egyszerűen saját Philips Hue rendszert kialakítani.

Okos központi egység - Philips Hue Bridge
Philips Hue okos vezérlés

Okos vezérlés

A Philips Hue rendszert tetszőleges eszközről vezérelheted, bárhonnan. Egyszerűen állíthatod be az intenzitást, választhatsz időzítőket, vagy változtathatod a színeket (és még sok minden mást), mindezt a Philips Hue applikációval. A még egyszerűbb kezelés érdekében válaszd a Hue Dimmer Switch-et, vagy Hue Tap-ot. Állíts be kedvenc jeleneteket, rutinokat, hogy mindig kéznél legyenek. Használhatod a Philips Hue Motion Sensor mozgásérzékelőt is, amely teljesen automatikusan kezeli majd a fényeidet. Ezek a vezérlők mindig rendelkezésre állnak majd, ha szükség lesz rájuk, bárhol is legyen ez. Akár akkor is, ha éppen nem otthon vagy.

ZigBee, a magas minőség záloga

A Philips Hue alapját a ZigBee LightLink technológia adja - egy megbízható, biztonságos technológia a világítás kezelésére, alacsony energetikai igénnyel. Folyamatosan új és új funkciókat és javításokat eszközölnek a rendszerben. 2018-ban már a ZigBee 3.0 támogatja a rendszert. A software és firmware vezeték nélküli módon is frissíthető, egyenesen a világítótestekben. A Philips Hue rendszert könnyedén integrálni lehet más, ZigBee technológián alapuló rendszerekbe.

Philips Hue - Zigbee tanúsítvány
Több megjelenítése Kevesebb megjelenítése

Fedezz fel minden lehetőséget, ami a Philips Hue okos világításban rejlik!

Hogyan kezdjünk hozzá a Philips Hue rendszer kialakításához?

Több megjelenítése

A Philips HUE egy olyan - háztartásokban használható - világítási rendszer, amelyet intuitíven kezelhetsz egy applikáción keresztül okostelefonodról vagy tabletedről. A vezérlőegység akár 50 világítótestet is tud kezelni, rajtad áll hogy milyen színben, milyen intenzitással, és mikor világítanak majd. Segítünk a választásban.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
92 termék
Philips Hue HDMI Sync Box + Google Home Mini
Elosztó - 4x HDMI IN, 1x HDMI OUT, HDMI bemenet dekódolás és Philips Hue fényvezérlés, 1 méteres HDMI kábel mellékelve, a Philips Hue Bridge minden funkcióhoz szükséges
Megszűnt
Termékkód: PHL20001set
Philips Hue White and Color Ambiance Light Guide E27 Triangle
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 6,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500 K), 125 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: PHL22033
Philips Hue White and Color Ambiance Light Guide E27 G125
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 6,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500 K), 125 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: PHL22032
Philips Hue Gradient Lightstrip + Gradient Signe asztali fehér
LED szalag - okos, 200 cm, szabályozható, öntapadós, állítható fényszín, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, cseh nyelvű mobil alkalmazás, energiahatékonysági osztály: G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: PHL22003set
Philips Hue White 15,5W E27 + Philips Hue dimmer switch V2
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 15,5 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1600 lm fényáram, meleg fényű (2700 K), 67 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, 25000 óra élettartam, F energiaosztály, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: PHL21079set
Philips Hue White 15,5W E27 3set
LED izzó - okos, 3 darabos kiszerelés, E27 foglalat, ZigBee és Bluetooth, működtetés segítségével, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa kompatibilis, angol nyelvű alkalmazás,
Megszűnt
Termékkód: PHL21078set
Philips Hue LightStrip Plus v4 + 2x LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos, 400 cm, szabályozható, öntapadós, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, cseh nyelvű mobil alkalmazás, energiahatékonysági osztály: G, a csomagolás 1 darabot tartalmaz
Megszűnt
Termékkód: PHL21077set
Philips Hue LightStrip Plus v4 + Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
LED szalag - okos, 300 cm, szabályozható, öntapadós, hálózati tápellátás, állítható fényhőmérséklet (2000-6500 K), Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS operációs rendszer támogatása, cseh nyelvű mobil alkalmazás, energiahatékonysági osztály: G, darabszám a csomagban: 2
Megszűnt
Termékkód: PHL21076set
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance 9W 1100 E27 promo starter kit
LED izzó - okos funkciókkal, E27 foglalat, 9 W teljesítmény, 230 V bemeneti feszültség, 1100 lm fényáram (2000 K), 60 mm átmérővel, ZigBee és Bluetooth csatlakozás, Apple HomeKit, Google Asszisztens, Amazon Alexa kompatibilitás, angol nyelvű alkalmazással, F energiaosztály, a csomagban 3 db található
Megszűnt
Termékkód: PHL21030
Megszűnt
Termékkód: PhilYale6BUN
Megszűnt
Termékkód: PhilYale5BUN
Philips Hue White and Color Ambiance Lily XL 17462/30/P7 + Philips Hue Bridge 2.0, Apple Homekit kom
Okos világítás készlet - Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS támogatása, 6500 K színhőmérséklet, élettartam: 25000 óra
Megszűnt
Termékkód: PHL21997bun
Philips Hue White Welcome 17436/30/P7 + Philips Hue Outdoor Motion Sensor
Okos világítás készlet - Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, szabályozhatóság és mobilalkalmazás, 2700 K színhőmérséklet, élettartam: 20000 óra
Megszűnt
Termékkód: PHL21999bun
Philips Hue White Filament 7W E27 G93 + Philips Hue White Filament 7W E27 ST64 + Philips Hue White F
LED izzó - okos, ZigBee és Bluetooth, működtetés segítségével, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa kompatibilis,
Megszűnt
Termékkód: PHL21003bun
Philips Hue White and Color Ambiance Play Double pack 78202/30/P7 + Philips Hue Bridge 2.0, Apple Ho
Okos világítás készlet - Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS támogatása, élettartam: 25000 óra
Megszűnt
Termékkód: PHL21001bun
Philips Hue White Filament 7W E27 A60 3 db
LED izzó - okos, 3 darabos kiszerelés, E27 foglalat, ZigBee és Bluetooth, működtetés segítségével, Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa kompatibilis, angol nyelvű alkalmazás, A+ energiaosztály
Megszűnt
Termékkód: PHL20059bun
Philips Hue LightStrip Plus v4 + Philips Hue Bridge
Okos világítás készlet - Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS támogatása, élettartam: 25000 óra
Megszűnt
Termékkód: PHL20060bun
Philips Hue LightStrip Plus v4 + Philips Hue LightStrip Plus v4 extension
Okos világítás készlet - Apple HomeKit, Google Assistant és Amazon Alexa kompatibilis, Android és iOS támogatása, élettartam: 20000 óra
Megszűnt
Termékkód: PHL20061bun
Mi az a színhőmérséklet és miért fontos? Meleg fény, hideg fény. Miben különböznek? Természetesen színhőmérsékletben, azaz a színben. A fény hőmérséklete határozza meg néhány tulajdonságát, például a cirkadián ritmusunkra gyakorolt hatását. Minden, amit a fény színhőmérsékletéről tudni kell, megtalálható ebben...
Sokféle izzó található a piacon. A különféle típusok elsősorban az alkalmazott technológiában és a foglalat típusában különböznek, azaz abban, hogy az izzó hogyan rögzül a lámpatestbe. Milyen típusú izzófoglalatok léteznek? Erre válaszolunk cikkünkben. 
A fényáram lumenben van megadva, és a fényforrás által kibocsátott tényleges fénymennyiséget fejezi ki. Ez tehát sokkal jobb paraméter az izzók "teljesítményének" összehasonlítására, mint a watt teljesítményük, ami nyilvánvaló, ha a hagyományos és a LED izzók...
világításÚj energiacímkék a fényforrásokra: Nagy változások előtt állunk? Milyen változásokat hoznak a fényforrások új energiacímkéi 2021. szeptember 1-től? Tudd meg, hogyan változik a megjelenésük, és milyen információkat olvashatsz le a címkékről.
Ismerkedj meg a Philips Hue vezérlés három újításával, amelyek egy lépéssel előrébb viszik az intelligens világítástechnikát. Ezek az újdonságok a továbbfejlesztett Hue Dimmer Switch V2, az új Philips Hue Wall Switch modul és a speciálisan kialakított Friends of Hue...
Most kezdesz megismerkedni a Philips Hue intelligens világítással, és szeretnéd kipróbálni az egy helyiségben található, összes lámpa kényelmes vezérlését? A Philips Hue Bluetooth ezt lehetővé teszi. Tudj meg mindent, mire van szükség a Bluetooth-on keresztüli...
További cikkek Összes cikk
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ