A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Playseat L33t zöld

Termékkatalógus
Playseat L33t zöld

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playseat L33t zöld

Ez a nagyszerű, munkaorientált irodai szék nem csak sziplán az autós érzéseket fog ébreszteni, konkréten egy versenyzőnek fogja érezni magát. Tipikus autóversenyzői üléshez hasonlít, kagylóa kialakítású. Ennek ellenére, kellően kifinomult és kényelmes a használata munkához, tanuláshoz vagy játékhoz. Alkalmas otthoni használatra, de nagy bemutatótermek, tárgyalók és társalgók dísze is lehet.

Legfontosabb jellemzők

  • Pontosan szabott anyagok
  • Bőrszerű vinyl felület
  • Kíváló minőségű habokból készült a kényelmes, de stabil ülőhelyért
  • Stabil kerekek a könnyű mozgásért
  • Lehajtható háttámla pihenéshez
  • Multifunkciós kartámasz
  • Méretek: 700 x 670 x 1400 mm
  • Tömeg: 29 kg

Helyezze magát kényelembe akár hosszútávra is

A Playseat l33t széket hosszútávú használatra tervezték, ami különösen hasznos a játékrajongóknak, akik hosszú órákat töltenek számítógép vagy konzol előtt. A szék alapja tartós konstrukció, kellően robusztus kialakítású. Ehhez elegendően nagy kerekek kapcsolódnak a korlátlan mozgásért. Minden bizonnyal értékelni fogja a szabadalmaztatott lábtartót a láb kényelmes elhelyezéséért. Hosszú munka után jól esik majd ledönteni a háttámlát pihentető helyzetbe.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playseat L33t zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playseat Office Chair L33T zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playseat Office Chair L33T zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playseat Office Chair L33T, grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playseat Office Chair L33T, grün.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ