AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Roborock Q-REVO black

Termékkatalógus
Roborock Q-REVO black
5,0 29 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 350 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 63 dB, szűrőlerázó rendszer nélkül, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 60 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fekete kivitel
Változat
339 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ROBrv36 Termékszám:  QR52-00
Roborock Q-REVO black 339 990 Ft Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Vásárlás

Roborock Q-REVO black

Robotporszívó gondoskodik a padló tisztításáról otthonodban

Bízd otthonodban a keménypadlót és a szőnyegeket a Roborock Q-REVO robotporszívóra! A fejlett LiDAR lézeres navigációnak és a csúcskategóriás érzékelőknek köszönhetően tökéletesen navigál a lakásodban. A nagy teljesítményű motor akár 5500 Pa szívóerőt generál, míg a szilikonkefe minden szennyeződést felszed, a mopok pedig kifényesítik a padlót, és megszabadulnak a makacs foltoktól és szennyeződésektől. Amint a Q-REVO porszívó a szőnyegre ér, mindkét moptartozék felemelkedik. A Roborock Q-REVO képes önállóan felismerni az akadályokat, kikerülni a lépcsőket és megjelölni a megközelíthetetlen területeket (tiltott zónák). A készülék hangvezérléssel vagy a társalkalmazáson keresztül vezérelhető, ahol láthatod az aktuális tisztítási állapotot, a porszívó töltöttségét és még sok mást. A Roborock Q-REVO azok számára készült, akik tiszta otthont szeretnének, de értékes idejüket más dolgokra fordítják. A porszívó a mellékelt dokkolóállomásnak köszönhetően önállóan működik, amelyben feltölti és megtisztítja magát, valamint kiüríti az összes szennyeződést.

A Roborock Q-REVO robotporszívó legfontosabb jellemzői, fekete

  • Robotporszívó moppal és dokkolóállomással
  • A dokkolóállomáson a porszívó feltöltődik, kiüríti a szennyeződéseket és megtisztul
  • A Roborock Q-REVO nagy teljesítményű motorral rendelkezik, 5500 Pa szívóerővel
  • A puha szilikonkefe hatékonyan felszed minden szennyeződést és nem gubancolja össze a hajszálakat
  • A robotporszívó 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és akár 30%-kal gyorsabb újratöltést biztosít
  • Hangvezérlés vagy mobiltelefonos alkalmazás (angol nyelven)
  • A fejlett LiDAR lézeres navigáció pontosan feltérképezi otthonodat, és képes felismerni az útjába kerülő tárgyakat
  • Több térkép tárolható a porszívóban
  • A Roborock Q-REVO érzékeli a szőnyegeket, felemeli mindkét mopot
  • Intelligens funkciók (tiltott zónák stb. ) a kényelem és biztonság érdekében

Robotporszívó multifunkciós dokkolóállomással

A dokkolóállomás az, ami a Roborock Q-REVO robotporszívót minden otthon nagyszerű segítőjévé teszi, időt és karbantartási munkát takarítva meg. A porszívó az állomáson feltöltődik, és minden tisztítás után automatikusan kitisztítja magát. Még a mopokat is kiöblítik. A speciálisan kialakított fúvókák egy különálló tisztítótartályból származó vízzel mossák a mopokat. Ha víztartályt csatlakoztatsz a dokkolóállomáshoz, akkor az képes magától vizet szivattyúzni, amikor a tartályban lévő víz elfogy. A tisztítás után 45 °C-on történő forrólevegős szárítással a Q-REVO robotporszívó ismét használatra kész. Az összes felporszívózott szennyeződés a porszívóból egy 2,7 literes gyűjtőtartályba kerül, amely akár 7 hétig gyűjtött szennyeződést is képes tárolni.

A Roborock Q-REVO kettős forgású mopot használ

A robotporszívó alatt két mikroszálas mop található, amelyek percenként akár 200 fordulatszámmal forognak, és hatékonyan nyomják a szennyeződéseket a padlóra. Ezért a mopok képesek eltávolítani a makacs foltokat és szennyeződéseket. A szőnyegek porszívózásakor a mopok automatikusan felemelkednek, hogy vigyenek szennyeződéseket a szőnyegekre.

A nagy szívóteljesítmény eltávolítja az összes szennyeződést

A Roborock Q-REVO robotporszívó megbízhatóan felporszívózza az összes szennyeződést és port bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A maximális szívóteljesítmény eléri az 5500 Pa-t. A robotporszívó szilikonkefével van felszerelve, amely könnyen alkalmazkodik az egyenetlen felületekhez, felszedi a legtöbb szennyeződést, és nem gubancolja össze a hajszálakat. Hogy otthonaod igazán tiszta legyen, a Roborock Q-REVO robotporszívó kiváló minőségű szűrőrendszerrel rendelkezik, amely egy finom előszűrőből és egy HEPA szűrőből áll, amely pedig az akár 0,3 mikron méretű részecskék 99,99%-át felfogja.

A LiDAR navigációval a Roborock porszívó feltérképezi a teljes területet

A Roborock Q-REVO biztosan nem fog elveszni otthonodban, épp ellenkezőleg! A fejlett LiDAR technológiának köszönhetően a készülék pontosan feltérképezi otthonodat, majd kiválasztja az optimális útvonalat a precíz porszívózáshoz és felmosáshoz. A LiDAR lézeres érzékelő több tízezer pontot képes rögzíteni a térben. Ezért különbséget tud tenni a szobák, folyosók és különböző típusú bútorok között. A PreciSense technológiának köszönhetően a Roborock Q-REVO robotporszívó teljes mértékben tájékozódik a sötétben vagy az üvegezett helyiségekben.

Biztonsági funkciók a problémamentes tisztításhoz

Ha egyszer elindítod a porszívót, többé nem kell aggódnod. A Roborock Q-REVO számos biztonsági funkcióval és érzékelővel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy a robot felismerje és elkerülje az akadályokat, lépcsőket vagy szűk helyeket. A porszívó az így észlelt helyeket tiltott zónaként jelöli ki. A Roborock Q-REVO robotporszívó kerekei és keféi úgy lettek kialakítva, hogy semmilyen módon ne károsítsák a padlót.

A Roborock Q-REVO alkalmazással vagy hanggal vezérelhető

A robotporszívó támogatja a hangvezérlést az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri segítségével, így egyetlen egyszerű paranccsal elindíthatod a takarítást. A Q-REVO porszívó vezérlésére a mobiltelefonodat is használhatod a telepített alkalmazással. Itt mindent beállíthatsz, amire szükséged van, például, hogy a robot hová menjen, vagy mit kerüljön el. Emellett figyelemmel kísérheted a tisztítás előrehaladását, az akkumulátor állapotát, vagy menet közben módosíthatod a Roborock beállításait.

Nagy kapacitású akkumulátor gyorsabb újratöltéssel

A Roborock Q-REVO robotporszívó belsejében egy 5200 mAh kapacitású Li-Ion akkumulátor található. Ez akár 180 percig is üzemben tartja a készüléket. Amikor kezd lemerülni, automatikusan visszatér a töltőállomásra, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. A Roborock Q-REVO akkumulátora mostantól 30%-kal gyorsabban töltődik, mint korábban, így nyugodtan hagyhatod a robotot a csúcsidőn kívüli órákban is tölteni, hogy spórolj az energiaköltségeken.

Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
1 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Automata kiürítés, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken, Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!
Kompatibilitás
Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Home Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, Teljesítmény szabályozás, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Akkumulátor, Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal, Forgó Kész!
További kiegészítők
Felmosó textil, Tisztító állomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA E11 szűrő Kész!
Szűrőlerázó rendszer
Szűrőlerázó rendszer nélkül Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
60 W Kész!

Zaj

Zajszint
63 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,35 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
9,65 cm Kész!
Mélység
35,3 cm Kész!
Tömeg
12,2 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Ausztria Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Roborock Q-REVO black termékhez:

Roborock Q-REVO white

Robotporszívó felmosóval - alkalmas minden padlótípushoz, funkciói felszívás, száraz tisztítás, nedves tisztítás, EPA E11 szűrő, automata feltöltés, ütközésérzékelő, takarítás folytatása újratöltés esetén, automata kiürítés, több helyiségbeni porszívózás, lépcsőről való leesés elleni érzékelő, takarítandó helyiség meghatározása, padlófelszínhez való alkalmazkodás, késleltetett tisztítás funkció és időzíthető takarítás, töltöttségjelző, teljesítmény szabályozás és haj rácsavarodással szembeni ellenállás, vezérlés hanggal, mobilalkalmazással, a készüléken, portartály térfogata 350 l, műanyag gyűjtőtartály űrtartalma 0,35 l, 1 oldalkefe, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, lézeres navigáció, BLDC motor, Li-ion akkumulátor, működési idő 180 perc, töltési idő 4 óra, zajszint 63 dB, szűrőlerázó rendszer nélkül, kompatibilitás Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Home, 60 W teljesítmény, mérete 9,65 × 35 × 35,3 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 12,2 kg, akkumulátor és töltőállomás a csomag része, fehér kivitel
Kosárba
339 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Roborock Q-REVO black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roborock Q-REVO black, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Roborock Q-REVO black, čierny.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ