30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

RODE Wireless PRO

Termékkatalógus
RODE Wireless PRO
5 3 értékelés
Vezeték nélküli mikrofon szett - vezeték nélküli mikrofonkészlet, 2x adó belső mikrofonnal + 1x kettős vevő, 2x Lavalier II lapos mikrofon ruhacsipesszel, Charge Case PRO újratölthető dokkolóállomás, szélvédelem a mikrofonokhoz, minden szükséges kábelezés, fényképezőgépekkel, okostelefonokkal és számítógépekkel kompatibilis, digitális titkosított átvitel, hatótávolság akár 260 m, stabil broadcast minőségű hang, 32 bites lebegő belső felvétel, biztonságos felvétel közvetlenül az adókra (több mint 40 óra felvétel minden adónál), időkód az egyszerű szinkronizáláshoz, GainAssist - intelligens, rugalmas bemeneti erősítésszabályozás, 3,5 mm-es TRS bemenet zárral mikrofoncsatlakozáshoz (adó), 3,5 mm-es TRS kimenet hanghoz vagy fejhallgatóhoz (vevő), egyszerű rendszerkonfiguráció a RØDE Central alkalmazáson keresztül
189 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ROD026a9 Termékszám:  MROD249 Gyártó honlapja:
RODE Wireless PRO 189 990 Ft Kérés esetén megrendeljük 3 db
Vásárlás

RODE Wireless PRO


RØDE Wireless PRO - élvezd a vezeték nélküli kapcsolat szabadságát

A RØDE úttörő szerepet játszott az ultrakompakt vezeték nélküli mikrofonok kategóriájában, és ez a hagyomány folytatódik a RØDE Wireless PRO-val, egy kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszerrel, amely fejlett Series IV digitális átvitelt használ 2,4 GHz-en és saját fejlesztésű kodeket közel nulla késleltetéssel és 128 bites titkosítással,a kristálytiszta és hihetetlenül stabil hangzásért, akár 260 méteres hatótávolsággal. A RØDE Wireless PRO-ra minden helyzetben számíthatsz - teljes körű felvételi vagy streaming megoldás broadcast és videó alkalmazásokhoz.

A RØDE Wireless PRO segítségével soha nem veszíted el felvételeidet

Nincs annál rosszabb, mint amikor hangot importálsz a szerkesztőprogramodba, és azt látod, hogy a felvételed meg van vágva és nem használható. A RØDE Wireless PRO-val ez a probléma a múlté. A belső 32 bites float felvétel minden felvételkor biztonságos biztonsági mentést biztosít a hanganyagról. A Safety Channel további védelmi szintet biztosít. A hangfelvétel két csatornán történik - az egyik teljes hangerővel, a másik -10 dB-es csillapítással. Ezért a forrás hangerejének hirtelen megnövekedett hangereje (pl. kiabálás) miatt elrontott hangsávot ki lehet cserélni.

Tökéletesen szinkronizált hang és videó

A RØDE Wireless PRO kétcsatornás rendszer kényelmes időkód funkcióval rendelkezik a hang azonnali szinkronizálásához az utómunka során - így többé nincs szükség bonyolult és drága külső időkódrendszerekre. Figyeld a hangot a helyszínen a beépített hangerőszabályzóval ellátott, nagy teljesítményű fejhallgató kimenettel. A fejhallgató a vevőegység fejhallgató kimenetére csatlakoztatható. Ebben az esetben úgy működik, mint egy hagyományos fejhallgató, mikrofon használata nélkül.

Top hangzás minden helyzetben

A RØDE Wireless PRO rendszer a belső 32 bites float felvétel mellett számos más funkciót is kínál, amelyek minden helyzetben tökéletes hangzást ígérnek. Biztosítsd a sima és kiegyensúlyozott hangzást az intelligens GainAssist technológiával a rugalmas bemeneti erősítésszabályozáshoz. A rugalmas erősítésszabályozók és az előre beállított üzemmódok segítségével a vevőegység kimenete tökéletesen illeszkedik telefonhoz vagy kamerához.



Egyszerű konfiguráció, ellenőrzés illetve tökéletes kompatibilitás

A fényes LCD-kijelzőn könnyen ellenőrizheted a hangszintet, és a dedikált kezelőszervek segítségével menet közben konfigurálhatod a beállításokat - az erősítéstől a felvételek indításáig. A RØDE Wireless PRO rendszer számítógép vagy okostelefon és a RØDE Central alkalmazás segítségével a saját igényeidhez igazítható. Az analóg (3,5 mm) és digitális (USB-C) kimeneteknek köszönhetően a RØDE Wireless PRO kompatibilis kamerákkal és más audioeszközökkel, iOS és Android okostelefonokkal és táblagépekkel, valamint Windows és Mac számítógépekkel.

A RØDE Wireless PRO kompakt és remekül hordozható

A RØDE Wireless PRO nagyon könnyű és kompakt kialakítással rendelkezik, így bármilyen felvételkészítő berendezés nagyszerű kiegészítője lehet. A mellékelt intelligens töltőtáska nemcsak védi a RØDE Wireless PRO-t útközben, hanem biztosítja, hogy mindig fel legyen töltve. A belső akkumulátor mindhárom komponens két teljes feltöltést bír el. Emellett nagyon gyors adatátvitelt is lehetővé tesz, így útközben is gyorsan exportálhatsz felvételeket. A 3,5 mm-es csatlakozók is zárhatóak, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a mikrofon felvétel közben lecsatlakozik.

A RØDE Wireless PRO legfontosabb jellemzői

  • Kétcsatornás kompakt vezeték nélküli mikrofonrendszer
  • RØDE IV sorozat 2,4 GHz-es digitális átvitel
  • 128 bites titkosítás
  • Stabil broadcast minőségű hang
  • A RØDE Wireless PRO akár 260 méteres hatótávolsággal rendelkezik
  • Zökkenőmentes kompatibilitás fényképezőgépekkel, okostelefonokkal és számítógépekkel
  • 32 bites float belső felvétel
  • Safety Channel a torzított vagy néma hangrészletek helyreállításához
  • Időkód funkció a hang azonnali szinkronizálásához az utómunka során
  • GainAssist - intelligens, rugalmas bemeneti jelerősítés-szabályozás
  • 32 GB memória minden adóban több mint 40 órányi felvételhez
  • TRS 3,5 mm (kis jack) zárral - Lavalier II csatlakozás (adó)
  • TRS 3,5 mm-es (kis jack) kimenet audio- vagy fejhallgatóhoz (vevő)
  • Fejhallgató monitorozás
  • kompatibilitás a RØDE Central, RØDE Connect, UNIFY, RØDE Central Mobile, RØDE Reporter, RØDE Capture rendszerekkel
  • A csomag tartalma: 2× TX adó, 1× kettős RX vevő, 2× Lavalier II hajtókamrás mikrofon, 1× Charge Case PRO, 1× tartozék tok, 3× Furry szélvédelem, 2× MagClip GO
    kábelkészlet SC2, SC21, SC22, SC34


Paraméterek

Technológia
Digitális Kész!
Frekvenciasáv
WiFi Kész!
Min. frekvencia
0 MHz Kész!
Max. frekvencia
0,02 MHz Kész!
Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!

Jellemző

Technológia
Digitális Kész!
Frekvenciasáv
WiFi Kész!
Min. frekvencia
0 MHz Kész!
Max. frekvencia
0,02 MHz Kész!

Tulajdonságok

Tápellátás
Beépített akkumulátor Kész!
Kijelző
igen Kész!
Automatikus beolvasás
Igen Kész!

Csatlakozók

Jeladó csatlakozója
Jack 3,5 mm Kész!
Vevő csatlakozói
Jack 3,5 mm, USB-C Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RODE Wireless PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RODE Wireless PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RODE Wireless PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte RODE Wireless PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte RODE Wireless PRO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ