Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

ROHNSON R-975

Termékkatalógus
ROHNSON R-975
Karos kávéfőző - integrált tejfúvóka, max. magasság 135 mm, 15 bar nyomású automata tejfúvóka, 0,7 l-es kivehető tejtartály az italok könnyű elkészítéséhez, 1,2 literes kivehető átlátszó víztartály, 2 rozsdamentes acélszűrő 1 vagy 2 csésze kávé előállításához, túlmelegedés és túlnyomás elleni biztonsági rendszer, kivehető alkatrészek az egyszerű tisztításért, hátsó részben tárolható tölcsér és szűrő, 75 db zajszint, 220-240 ~ 50Hz, 1230-1470 W
Kód:  ROHVSa07 Termékszám:  R-975

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ROHNSON R-975

A megfizethető, integrált tejhabosítóval rendelkező ROHNSON R-975 kávéfőző tökéletes kedvenc tejes italai, például a cappuccino, latte macchiato elkészítéséhez, de az erős eszpresszó kávé szerelmeseit sem hagyja cserben. A kávé 15 bar nyomás alatt készül, egyetlen gombnyomásra. A készülékhez mérőkanál és egy nyomólemez is mellékelve van. Az 1,2 literes elltávolítható víztartálynak és 0,7 literes tejtartálynak hála egyszerre több embernek készíthető ital, anélkül, hogy újra és újra vizet töltene a készülékbe. A készülék karbantartása és működtetése nagyon egyszerű. Modern designjának és fekete-ezüst színeinek köszönhetően minden otthonba illik és tökéletesen mutat a többi készülékkel.

Legfontosabb jellemzők

  • Eszpresszó kávéfőző gép integrált tejfúvókával
  • 15 baros nyomás
  • Kivehető átlátszó víztartály
  • 0,7 literes tejtartály
  • 2 rozsdamentes acélszűrő egy vagy két csésze kávé előállításához
  • Cserélhető alkatrészek az egyszerű tisztításért
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Fűtött felső lemez a csészék melegítéséhez
  • Egyértelmű kijelző
  • Mérőkanál és nyomólemez


Fogyasztás:
1470 W

Nyomás:
15 bar

Víztartály kapacitás:
1,2 l

Tejtartály térfogat:
0,7 l

 

Paraméterek

Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ROHNSON R-975 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rohnson R-975. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ROHNSON R-975. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ROHNSON R-975. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ROHNSON R-975.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ