A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

SAGE BES840 Espresso piros

Termékkatalógus
SAGE BES840 Espresso piros
Karos kávéfőző - 360°-ban elforgatható gőzfúvóka, 1,8 literes kivehető víztartály szűrőrendszerrel, 15 bar nyomás, 1500-1750 W teljesítmény
Kód:  SAGBE050 Termékszám:  BES840RD Gyártó honlapja:

SAGE BES840 Espresso piros

Az élénkpiros Sage BES840 Espresso karos kávéfőzővel az alacsony nyomású előgőzölő rendszer segítségével tökéletes kávét főzhetsz. A  vizet 2-4 bar nyomással küldi át a kávén, így a lefőzött kávé íze és aromája mindig tökéletes és egyeneletes lesz. Az elektronikus PID vízfigyelő rendszer a vízhőmérsékletet kávéfőzés közben is módosítja, és mindig állandó szinten tartja. Kivehető víztartálya 1,8 literes és szűrőrendszert is kapott. A 360°-ban elforgatható gőzfúvókával finom tejhabot készíthetsz.

A Sage BES840 karos kávéfőző legfontosabb jellemzői

  • Alacsony nyomású előgőzölő rendszer a tökéletes íz és aroma kinyeréséhez
  • Elektronikus PID vízkezelő rendszer a finom eszpresszóhoz igényeidhez igazodva
  • Thermocoil viízmelegítő rendszer
  • "Clean me" funkció: jelzi, ha a gépet tisztítani kell
  • Extra magas tér hosszúkávét készítéséhez
  • 15 bar nyomás
  • 360°-ban elforgatható gőzfúvóka
  • Energiafogyasztás 1500 - 1750 W a hihetetlenül gyors kávéfőzéshez
  • Élénkpiros színben

Vízmelegítő rendszer a tökéletes kávéhoz

A Sage BES840 Espresso kávéfőző beépített Thermocoil vízmelegítő rendszerrel működik. A vizet gyorsan melegíti fel a beállított hőfokra, a fémcső gondoskodik arról, hogy a hőmsérséklet mindig optimális és állandó legyen, ami a tökéletes eszpresszó lefőzéséhez különösen fontos. A készülék automatikus forró víz leengedő rendszere révén a kávé soha nem ég meg. További funkciói a kávéegyengető eszköz, a nyomásmutató és a száraz kávéüledék funkció.

Profi kávéfőző a finom eszpresszóhoz

A Sage BES840 Espresso kávéfőző különleges funkciói közé tartozik a kézi tamperoló, a nyomáskijelző. A jó kávé szerelmesei örülni fognak a hosszúkávé készítéséhez fenntartott extra magas térnek. A különleges funkciók közé tartozik. További hasznos funkciók: a  külön forró víz leengedő, gyors előgőzölés, gyári visszaállítás, a kávémennyiség adagolásának automatikus és kézi beállítása, a szűrőben felhalmozódott felesleges víz eltávolítása, a felesleges víz automatikus kiengedése a melegítő rendszerből a gőzölő funkció segítségével, Clean Me, amely a tisztításra figyelmeztet, és végül, de nem utolsósorban az egy vagy két csészére beállítható kávémennyiség.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 750 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,8 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAGE BES840 Espresso piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage BES840 Espresso červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAGE BES840 Espresso červené.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ