Shop roku AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
4,9 102 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HSAMO0259c2 Termékszám:  SM-S921BZKGEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete 374 190 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete

A telefon funkciói

147 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy S24 mobiltelefon

70,6 mm

Kikapcsolt
Samsung Galaxy S24 mobiltelefon

7,6 mm

Telefon tömege: 167 g

Samsung Galaxy S24 okostelefon

6,2"

képátló

Samsung Galaxy S24 okostelefon

Android 14

operációs rendszer típusa

Samsung Galaxy S24 okostelefon

4 000 mAh

akkumulátor kapacitása

Samsung Galaxy S24 okostelefon

1× Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Samsung Galaxy S24 okostelefon

70,6 × 147 × 7,6 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Samsung Galaxy S24 okostelefon

256 GB

belső memória

Samsung Galaxy S24 okostelefon

50 + 12 + 10 Mpx

kamera

Samsung Galaxy S24 okostelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Samsung Galaxy S24 okostelefon

memóriakártya-foglalat

Samsung Galaxy S24 okostelefon

167 g

telefon tömege

Samsung Galaxy S24



Egyszerűen menő

Ismerd meg az új Galaxy S24 okostelefonokat, amelyek bevezetnek a mesterséges intelligencia új világába a Galaxy AI-jal. Egyszerűen menő! A Galaxy S24 kijelzőmérete 6,2 hüvelyk, ami 0,1 hüvelykkel nagyobb, mint a Galaxy S23 esetében. Az elődökhöz képest a Galaxy S24 4000 mAh (tipikus) akkumulátorral rendelkezik, ami 100 mAh-rel több, mint a Galaxy S23.


Megérkezett a Galaxy AI

Üdvözlünk a mesterséges intelligencia új korszakában! A Galaxy S24 készülékkel a kezedben a kreativitás, produktivitás és lehetőségek egészen új tárháza nyílik meg előtted - kezdve az életed egyik legfontosabb eszközével, a telefonoddal. A Galaxy S24 számos alkalmazásban használ mesterséges intelligenciát (AI). Például a kamera az AI Zoom funkciót alkalmazza a jobb zoomos fényképek készítéséhez. A Fotósegéd AI-t használ ahhoz, hogy kitöltse a háttérteret, és mozgassa, átméretezze vagy törölje a tárgyakat. Az Élő fordítás lehetővé teszi, hogy más nyelveken kommunikálj telefonon keresztül.



Karikázz és keress

Keress úgy, mint még soha a Karikázz és keress funkcióval! Egyszerűen karikázz be egy tárgyat a Google keresési eredményeinek megjelenítéséhez. Ez egy új vizuális módja annak, hogy megtaláld, amit keresel.

 


Élő fordítás. A kommunikáció legkönnyebb módja

Kérj gyors fordítást a következő telefonhívásod alkalmával! Ez így van, az AI segít az idegen nyelvű kommunikációban, miközben telefonon beszélgetsz, és képzeld, még az üzenetküldésnél is működik! A telefonhívás fordítása valós időben történik. A párbeszéd két nyelven szöveges beszélgetésként jelenik meg a képernyőn. Készen állsz rá, hogy saját személyi asszisztensed legyen? Rögzítsd a hangodat, és az AI lejegyzi, szöveggé alakítja, majd intelligensen összefoglalja! Ez nem minden: még nyelvi fordításokat is végez.

*Az Élő fordítás működéséhez szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account fiókba történő bejelentkezés. A Live Translate csak a gyárilag telepített Samsung telefonalkalmazáson érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk. A Jegyzetsegéd használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung fiókba való bejelentkezés. Karakterkorlátozás érvényes. A szolgáltatás elérhetősége nyelvek szerint változhat. Az eredmények pontosságát nem garantáljuk.

AI segédlet a jobb fényképért

A Galéria alkalmazás felületén a fotó alján különböző szerkesztési lehetőségeket tartalmazó gombok jelennek meg. Az egyik eszköz lehetővé teszi a háttérben lévő tárgyak eltávolítását. Egy másik eszköz elhomályosítja a hátteret. Hozz létre a hibából remekművet - használd a Szerkesztési javaslatot! Minden alkalommal, amikor fényképezel, és átváltasz a Galériába, okos javaslatokat kapsz, amellyel javíthatsz fotóidon, például eltávolíthatod a felesleges tárgyakat vagy hozzáadhatsz háttérelmosást a képeidhez. Most könnyedén tökéletesítheted a fényképeidet, biztosítva, hogy minden kép ragyogóan sikerüljön! De ez még nem minden, még ha nem is sikerült elkapnod azt a felvételt, amit szerettél volna, az AI képszerkesztő segítségével be tudod tölteni a hátteret, és el tudod tüntetni a nem kívánt tárgyakat.

*Az AI képszerkesztő használatához szükséges a hálózati kapcsolat és a Samsung Account bejelentkezés. Az AI képszerkesztő használata akár 12 MP-re átméretezett fényképeket is eredményezhet. Egy látható vízjel kerül a kép kimenetére a mentéskor, ami jelzi, hogy a képet AI generálta. A generált kimenet pontosságát és megbízhatóságát nem garantáljuk.

Mega-megapixelek

Egy igazi pixel-erőmű, amely nem fog cserbenhagyni. Készíts bármikor magas felbontású képeket, amelyek kétségtelenül kiállják az idő próbáját! Legyen szó önarcképről, széles látószögű fotókról vagy zoomolásról - a kamera lehetővé teszi, hogy tökéletes felbontású felvételt készíts. Csak nyomd meg a felvétel gombot, hogy megörökítsd a pillanatot úgy, ahogy van! A továbbfejlesztett ProVisual motor magas felbontású érzékelővel párosul, hogy színes, éles és tiszta videókat készíthess vele.



Fotózz távolabbról. Akár a sötétben is

Készíts világos, színes, tiszta fényképeket még sötét környezetben is az AI képfeldolgozó segítségével! Végre itt vannak azok a portrék, amelyekről álmodoztál. Zoomolj kétszeresen, vagy akár háromszorosan - tényleg nem számít. Minden távolságból olyan tiszta képet kapsz, mintha nappal lenne, még akkor is, ha technikailag éjszaka van.




Zoomolj bele!

Ugorj egyszeresről kétszeresre vagy akár háromszorosra! Az AI gondoskodik róla, hogy a képek magas minőségűek legyenek: élénkek, tiszták és rendkívül élesek, anélkül, hogy sok részlet elveszne. Készíts lenyűgöző felvételeket élénk részletekkel nagyobb távolságról, mint korábban! Kerülj közelebb a történésekhez és készíts még jobb részletességű képet az új AI Zoom megoldás segítségével! Az új Super HDR frissítésünkkel életszerű felvételeket készíthetsz úgy, ahogy látod, az előnézettől a közzétételig. Még akkor is működik, amikor Instagrammal fotózol.



Armor Alumíniummal megerősítve

A csúcsminőségű alumínium biztosítja, hogy készüléked ne csak tartós legyen, hanem minden kalandra készen álljon. A rozsdamentes acélhoz képest könnyebb, és az új, továbbfejlesztett Armor Alumínium pedig védelmet nyújt számodra. Az IP68-as por- és cseppállóságnak köszönhetően nem kell tartanod a beázástól sem! A Föld legértékesebb ásványai inspirálták ezeket a lenyűgöző színeket, amelyek eléd tárják a természet erejét. Minden szín – Kobaltlila, Borostyánsárga, Ónixfekete és Márványszürke – kristálytiszta üzenetet közvetít.

Bírja. És még tovább. És még tovább.

A Galaxy S24 okos akkumulátorral rendelkezik, amely több játékidőt biztosít számodra, kiváló megtekintési élménnyel párosítva. Nézd meg a videókat akár 28 - 29 órán át. Hallgasd a zenét akár 72 - 78 órán át. Erősebb Vapor Chamber. Ez az új és továbbfejlesztett hőelvezető rendszer segít abban, játékod optimális teljesítményt nyújtson. A legújabb Párakamra nagyobb, mint valaha, integrált folyadéktípusú hőátadó anyaggal ellátva.


Van új a nap alatt: Csúcstechnológiás, adaptív mobil kijelző

Emeld új szintre a játékodat ezzel a hatalmas képernyővel! A Galaxy S24 6,2 hüvelykes FHD+ kijelzője az eddigi legnagyobb kijelzőméretet és ultra vékony keretet biztosítja számodra. Ezáltal lenyűgöző megtekintési élményt nyújt, több képernyőterülettel. Ráadásul a Láthatóság javító segítségével mindkét kijelzőn optimális színeket és kontrasztot kaphatsz.

*Bizonyos Samsung AI funkciók használatához be kell jelentkezni a Samsung fiókba. A Samsung nem tesz semmilyen ígéretet és nem vállal felelősséget a mesterséges intelligencia által előállított eredmények pontosságára, teljességére vagy megbízhatóságára vonatkozóan. Egyes AI szolgáltatások használatáért szolgáltatási díjat kell fizetni.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,2" Kész!
Kijelző felbontása
2340 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Funkciók

Beépített AI funkciók
Fotószerkesztés (AI), Kép/szöveg szerinti keresés (AI), Szinkronfordítás (AI), Jegyzetelés (AI), Webböngésző asszisztens (AI), Szövegasszisztens (AI) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
SAMSUNG Kész!
Processzormagok száma
10 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Samsung Exynos 2400 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy S24 termékhez:

341 390 Ft - 377 890 Ft

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Kobaltlila

Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
348 390 Ft
Szállításra kész 4 db
 

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Ónixfekete

Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
348 390 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Márványszürke

Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
341 390 Ft
Szállításra kész 1 db
 

Samsung Galaxy S24 8GB / 128GB Borostyánsárga

Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 128 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
346 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 3 db
 

Samsung Galaxy S24 8GB / 256GB Márványszürke

Mobiltelefon - 6,2"-es AMOLED kijelző 2340 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, Samsung Exynos 2400 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
377 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Samsung Galaxy S24 Ultra (TESZT): az evolúció következő lépcsőfoka a mesterséges intelligencia

A Samsung idén olyan változtatásokat vállalt be, amelyek alapvetően megváltoztatják az okostelefonok használatának módját. Arról a mesterséges intelligenciáról van szó, amellyel új Galaxy S24 telefonjait szerelte fel, és amely ma már a világot is felforgatja. Ezt, és persze minden mást is leteszteltünk az új Samsung Galaxy S24 Ultra készüléken. Cikkünkből megtudhatod, milyen benyomást tett ránk.

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban?

Samsung Galaxy S24 és S24+ (TESZT): megérkezett a mesterséges intelligencia. Melyik modellt válaszd?

Az új Samsung Galaxy S24 sorozat idén trendteremtő innovációt hozott. A generatív mesterséges intelligencia olyan funkciókat kínál, amelyek korábban nem léteztek, vagy sokkal kevésbé voltak kifinomultak. Ezeket teszteltük a két kisebb modellen, a Galaxy S24-en és az S24+-on, így egy dupla értékeléssel érkezünk. Megvizsgáljuk, melyik modell lehet jobb számodra, valamint elmagyarázzuk, mi a közös bennük és miben különböznek egymástól. Ha a csúcskategóriás Galaxy S24 Ultra-t is fontolóra vetted, ez a teszt támpontot adhat ahhoz, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod rá.

A 2024-es CES legjobbjai

Lezajlott a technológiarajongók ünnepe, a CES 2024, amelyet az Egyesült Államokban, Las Vegasban tartottak meg. Idén is számos vezető gyártó vett rajta részt, hogy bemutassa technológiai újdonságait. Az idei év fő trendje a mesterséges intelligencia integrálása az autóktól a televízióig mindenbe. Ehhez kapcsolódik az okosotthonok térhódítása, ahol az univerzális Matter szabvány kezd gyökeret verni. Az AI-n túl a tavalyi évhez hasonlóan a kijelzőtechnológiára is nagy hangsúlyt fektetnek - a Samsung, az LG és mások gyártók átlátszó kijelzőket mutattak be, illetve csillagászati magasságokba emelték a kijelzők maximális frekvenciáját. További újdonságok a cikkünkben.

Samsung Galaxy S23 Ultra (TESZT): még jobb kamera és brutális teljesítmény

A Samsung Galaxy S23 sorozat a történelem egyik legjobban felszerelt okostelefon-sorozata. Bemutatónkban most annak legjobb képviselőjét vettük górcső alá. A Samsung Galaxy S23 Ultra még jobb teljesítményt és lenyűgöző kameraspecifikációkat tesz le az asztalra. Vajon ez elég lesz a sikerhez?
Vélemények: Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
Kiegészítők: Samsung Galaxy S24 8GB/ 256GB Ónixfekete
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ