Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold

Catalogue
Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold
4.7 135 rating
Smart Watch - women's, with direct wrist pulse measurement, calling Date, Stopwatch, Alarm clock, Day of the week, Calendar, Chronograph, Dual time and Swivel lunette, water resistant up to 50 m (5 ATM) IP68, Tizen, compatible with iOS and Android, storage capacity of 4GB, glass: gorilla glass, strap material: silicone, case material: stainless steel
The product is localised for HU
Code:  SAAW0013d Product Number:  SM-R810NZDAXEZ Producer's Website:

Don't like the alternatives? Choose from the full product list

Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold

Specifications

Sports
Running, Cycling, Fitness, Walking, Yoga, Outdoor hiking, Swimming, Hiking, Rowing Done!
OS compatibility
Android, iOS Done!
Max. Battery Life
120 hr(s) (5 d) Done!
Compatible OS Version
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Done!
Dial Shape
Round Done!

Purpose and compatibility

OS compatibility
Android, iOS Done!
Compatible OS Version
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, iOS 9 Done!

Design and durability

Case size
42 mm Done!
Case Material
Stainless steel Done!
Case colour
Rose Gold Done!
Resistance standard
MIL-STD 810G Done!
Control
Combined Done!
Weight
49 g Done!

Functions

Sports
Running, Cycling, Fitness, Walking, Yoga, Outdoor hiking, Swimming, Hiking, Rowing Done!
Heart rate measurement by chest strap
No Done!
Location and route tracking
With GPS in the watch Done!

Software

Watch OS
Tizen Done!
App Language
Czech, English, German, Hungarian, Slovak Done!
Interface Language
Czech, English, German, Slovak, Hungarian Done!

Battery life and storage

Max. Battery Life
120 hr(s) (5 d) Done!
Normal Battery Life
45 hr(s) (1.88 d) Done!
Storage Capacity
4 GB Done!
More Specifications

Creating a better world – the immodest vision which has driven Samsung since its inception in 1938. The courage to invest in the development of new technologies is typical for the company, as evidenced by a series of visionary solutions. Currently, Samsung is the largest group of companies in South Korea and the third largest worldwide conglomerate by revenue.

Samsung consumers associate the brand with high-quality consumer electronics. It is known for its Galaxy series, one of the best and most sought after mobile phones in its class. One must also mention Samsung TVs, where the company has long been at the cutting edge in technology and quality. The competence of the company is much broader. It is active in machinery and heavy industry, chemicals, construction, retail, and financial services.

Samsung galaxy A71 -el kompatibilis ? Telefonhivas felveheto rajta, ill uzenetet tudok olvasni es kuldeni vele ?

Érdeklődnék, hogy xaomi redmi note 9 pro-val kompatibilis? Köszönöm

T.Cím! Sokat vagyok a természetben ezért fontos számomra,hogy rendelkezzen olyan funkcióval ami megjegyzi a track indítását és ha eltévednék akkor se legyek bajban, azaz vissza hozzon a kiindulási pontra. Van ennyire okos? (Alap kategórias órák pl.PolarM430 tudja) A termékleírásban nem találok erre vonatkozó jellemzőt. Válaszukat előre is köszönöm! B.Hajnal

Samsung Galaxy watch 42 mm eshet keresek fekete szíjat szilikonból

Samsung Galaxy watch 42 mm eshet keresek fekete szíjat szilikonból

Az okos óra multipontos? Tudja egyszerre kezelni a telefont és a headsettet bluetoothon keresztül? Bejövő telefonhívás esetén zenehallgatás közben a headsetten keresztül tudom fogadni a hívást az órán? Bluetoothon keresztül az óráról tudok telefonhívást kezdeményezni simkártya nélkül is?

Huawei P20 telefonnal kompatibilis?

Magyar nyelvű menűvel rendekezik?

Sziasztok iphon X- el kompatibilis? Van hozzá alkalmazás az apstoreban?

Questions and answers: Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold
More Information

Minden nap más stílus: Az okosórák tucatnyi lehetőséget biztosítanak

Egy okosóra fürge közvetítő a mobiltelefonunk és köztünk, nyomon követi a lépéseinket és tanácsokkal lát el az edzésre vonatkozóan. Az utóbbi időben pedig egyre szebb és variálhatóbb kiegészítő: egy sportos megjelenést pár lépésben elegánssá alakíthatsz az edzőteremből hazafelé vezető úton. Milyen megjelenéseket rejtenek az okosórák, és hogyan dolgozhatsz velük?

Hogyan hozzuk ki a legtöbbet az edzésből egy okosórával

Határozd meg gyengepontjaidat és az elbukásod okait. Egy tapasztalt sportoló olvas a saját érzéseiből, és az edzést a teste állapotához igazítja, de még ő sem tudhat mindent. A sportórákkal végzett edzés még egy kezdő számára is sok mindent feltár. Bár az érzés megtévesztő lehet, a számok általában nem hazudnak. Nézzük meg, milyen előnyökkel rendelkezik egy okosóra.

Okosóra számlapok: hogyan működnek és honnan lehet letölteni őket?

Ha van okosórád, lehetőséged van arra, hogy testre szabd a számlap megjelenését. A gyártótól függ, hogy az alapképernyő megjelenéséhez milyen testreszabási lehetőségeket kínál, és az már csak a felhasználó szorgalmán múlik, hogy megtalálja azt a számlapot, amely a legjobban illik hozzá. De mit is kell pontosan tenni?

Fitnesz karkötők vs. intelligens óra (ÖSSZEHASONLÍTÁS)

Lépésritmus, VO2max és például az érintés nélküli fizetések lehetősége. Ez egy kis lista arról, hogy mit kapsz egy intelligens órával a sportkarkötővel szemben. Ez ugyanakkor pozitívumokat kínál a működtetés egyszerűségét, állóképességét és árát tekintve. Mindkét változat jó. Attól függ, mit vársz el egy csuklódon lévő okos eszköztől.

Reviews Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold
Accessories for Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 42mm Rose-gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Watch 42 mm Rose-gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Watch 42 mm Roségold.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info