AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Seasonic P-520 F3

Termékkatalógus
Seasonic P-520 F3
PC tápegység - ATX, aktív PFC, 80PLUS Platinum, 2x PCIe 6x SATA, moduláris kábelek, tápkábel
Kód:  UD932a6b Termékszám:  SS-520FL2 F3 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Seasonic P-520 F3

Ez a Seasonic tápegység hatalmas hatékonysággal büszkélkedhet, aktív PFC-je eléri a 99%-ot, kifinomult alkatrészei hosszú élettartamról gondoskodnak. Nagyon megbízható, japán alumíniumelektrolit-kondenzátor van benne, azok közül is a legjobb, 105 ° C üzemi hőmérsékletre specifikált! A Platinum tanusítvány a második legmagasabb szintű hatékonyságot igazolja. Átlagos terhelés esetén a tápegység hatékonysága 92%. Így nem annyira meglepő, hogy gond nélkül elbír egyszerre több grafikus kártyát és felső kategóriás processzorokat. A moduláris kábelezésnek köszönhetően csak a szükséges kábelek futnak a gépházban, megkönnyítve ezzel a belső rend megtartását. 

Legfontosabb jellemzői

  • Teljesítmény: 520 W
  • Ventilátor nélküli
  • 80PLUS Platinum tanusítvány
  • Moduláris kábelezés
  • Tápkábel
  • Aktív PFC

 

Egyedülálló DC modullal rendelkezik integrált VRM-el (feszültség-szabályozó modulok). A kivitelezés közel tökéletes DC-DC konvertálást tesz lehetővé, amely tovább optimalizálja a hatékonyságot az impedancia veszteségek csökkentése terén. Teljes mértékben kompatibilis az Intel/AMD-vel. A tápegység megfelel az elketronikai biztonsági és EMC előírásoknak. A tápegység védő áramkörrel működik, amely képes megbirkózni a túlfeszültséggel, a rövidzárlattal és a túlterheléssel.

 

Paraméterek

Teljesítmény
520 W Kész!
Formátum
ATX Kész!
Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Aktív PFC, Power switch Kész!
Tanúsítvány
80 PLUS Platinum Kész!
Hatékonyság
92 % Kész!

Teljesítmény és formátum

Teljesítmény
520 W Kész!
Formátum
ATX Kész!

Felszerelés

Funkciók és tulajdonságok
Levehető kábelek, Aktív PFC, Power switch Kész!

Hatékonyság

Tanúsítvány
80 PLUS Platinum Kész!
Hatékonyság
92 % Kész!

Csatlakozók

Konnektorok
ATX 24pin Kész!
PCI express 8-pin-es csatlakozók száma
Kész!
15-pines SATA csatlakozók száma
Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!
Molex FDD 4-pin száma
Kész!

Méret

Szélesség
160 mm (16 cm) Kész!
Magasság
150 mm (15 cm) Kész!
Mélység
86 mm (8,6 cm) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Iskolánk szeretne vásárolni passzív hűtésű tápegységet, és ehhez lenne szükségünk árajánlatra Önöktől. Az alábbi típusról lenne szó: 1 db Seasonic Platinum 520 Az árajánlatkérő adatai: Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma (esetleg rövidebben: NYSZC Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma) 4400 Nyíregyháza, Család utca 11. Előre is köszönöm! Üdvözlettel, Asztalos Szilárd rendszergazda Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi, Informatikai Szakgimnáziuma és Kollégiuma 4400 Nyíregyháza, Család utca 11. Tel.: +36701996738 Mobil: +36203737967

Kérdések és válaszok: Seasonic P-520 F3
Kiegészítők: Seasonic P-520 F3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Seasonic 520W Platinum Fanless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Seasonic P-520 F3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SeaSonic P-520 F3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SeaSonic P-520 F3.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ