Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

SENCOR SES 9010CH

Termékkatalógus
SENCOR SES 9010CH
4,8 5 értékelés
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, tejrendszer, kávédaráló, kijelző, forró víz funkció, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, energiatakarékos üzemmód, öntisztító rendszer és cappuccino és latte, 1,1 l-es víztartály, 150 g-os daráló tartály, 5 darálási fokozat, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 41 cm széles, 18 cm mély, 8,5 kg, ezüst színű
Kód:  SENCH878 Termékszám:  SES 9010CH Gyártó honlapja:

SENCOR SES 9010CH

Egy finom reggeli kávé megadja a kezdő lökést. A(z) SENCOR SES 9010CH automata presszó kávéfőzővel konyhád kényelmében főzhetsz egy finom eszpresszót. Ez egyszerűen egy modern és csendes automata kávéfőző gép, amely egy pillanat alatt teremt a válogatott minőségű kávéból egy fekete színű és jellegzetes illatú eszpresszót. Mivel ez egy automata kávéfőző gép, az eszpresszó készítés pofon egyszerű. Csak meg kell nyomni egy gombot és a vágyott kávé azon nyomban elkészül. A forró eszpresszó 19 bar nyomás mellett készül, ami bizonyítja, hogy képes meghaladni a minimális 9 bar értéket, ami egy jó eszpresszó főzéséhez kell. A modern presszó kávéfőző Ezüst színe feldobja a belső teret.

Az integrált kijelző segítségével a kávé kiválasztása pofon egyszerű. Az automata kávéfőzőt felszerelték egy vízkőoldó rendszerrel, amely gátolja a vízkő lerakódását a berendezés belsejében. Az automata géphez tartozik egy különleges kávédaráló is.

A(z) SENCOR SES 9010CH legfontosabb tulajdonságai

  • Az automata kávéfőző berendezés teljesítménye: 1470 W
  • A kávéfőzőt öntisztító rendszerrel is ellátták
  • A tejhabosító funkcióval finom tejeskávé készíthető
  • A beépített kijelzőnek hála minden kávéval kapcsolatos adat leolvasható
  • Az automatikus kávédaráló segítségével saját kávét darálhatsz

Speciális tejhabosító rendszer

Amennyiben tejjel iszod a kávét, akkor kedvelni fogod az automata kávéfőző tejhabosító funkcióját, amelynek tejtartálya és gőzfúvókái dús habot készít capuccínódhoz.

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 470 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,1 l Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
18 cm Kész!
Szélesség
41 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Receptek

Tejes receptek
Caffe latte, Cappuccino Kész!
Több paraméter

A Sencor céget 1969-ben alapították Japánban. A "Sencor" név japánul "ezer szív"-et jelent. A cég jelenleg több mint 25 országban forgalmazza termékeit, rendkívül sokféle kínálattal rendelkezik a fogyasztói elektronikában, a tabletek, telefonok, irodai berendezések, az autós kiegészítők továbbá az otthoni és konyhai termékek terén. A Sencor a megbízhatóságot és a vonzó designt kedvező áron kínáló cégként lett ismert.

Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SENCOR SES 9010CH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SENCOR SES 9010CH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SENCOR SES 9010CH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ