Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Siemens TE653311RW

Termékkatalógus
Siemens TE653311RW
Automata kávéfőző 15 bar nyomáson történő főzés, SensoFlow System, aromaDouble Shot, coffeeSelect színes kijelző, kerámia daráló, kávéfőzés 2 csészére egyszerre, kiemelt kávék: Americano és Flat White, profil készítés elmentett kávékkal, Brita szűrő csomag, ezüst szín
Kód:  BSHES012 Termékszám:  TE653311RW Gyártó honlapja:

Siemens TE653311RW

Élvezze a tökéletes kávé ízét 

Annak biztosításához, hogy a presszókávé teljes aromája felszabaduljon, a kávét a megfelelő forrázási hőmérsékleten kell elkészíteni. A tökéletes presszókávé ideális kifőzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyagának egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé hamar égett ízt kap. Az EQ sorozatú teljesen automatikus kávéfőzőgépek a sensoFlow System—a világon az egyetlen ilyen rendszer a maga nemében— segítségével a víz hőmérsékletét a megfelelő hőfokra melegíti, és ezt a hőfokot tartja az egész forrázási folyamat során – professzionális technológia, amely garantálja Önnek az ízekben gazdag presszókávét, espresso macchiatot, cappuccinot, latte macchiatot vagy egy finom tejes kávét.


Főbb jellemzők 

  • TFT kijelző a könnyű beállítási funkciókhoz
  • Elegáns ezüst kivitelezés
  • Az italok hőmérséklete külön-külön állíthatók: kávé: 3 fokozat
  • A kávé kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 15 cm magas Latte Macchiato pohár is aláfér
  • Eltávolítható víztartály (térfogata 1,7 liter)
  • Magas minőségű kerámia kávéőrlő rendszer
  • 15 bar nyomáson történő főzés
  • Külön tartály őrölt kávéhoz
  • Kivehető forrázó egység: könnyen és higiénikusan tisztítható folyó víz alatt
  • Kivehető cseppgyűjtő- és kávézacc tálca, melyek mosogatógépben mosogathatóak

Maximális kényelem

Különlegesen erős kávé az aromára tett kompromisszum nélkül — az innovatív aromaDouble Shot funkciónak köszönhetően. Az aromaDouble Shot funkció segítségével a két őrlési és kifőzési folyamat következetesen a legjobb aromát hozza létre. Ez az automatikus módszer biztosítja, hogy nincs keserű utóíz, mivel a kevesebb víz kevesebb kioldott keserűséget jelent — így biztosítván, hogy csak a legjobb kávészemekből készüljön az Ön csésze kávéja.


Tökéletesen őrölt kávé

A rendkívül csendes, bónuszként mellékelt daráló kiváló minőségű kerámiából készült, és az Ön értékes kávészemeinek darálásakor alig csap zajt. Három bonyolult őrlőzóna biztosítja, hogy a kávébabok mindig tökéletesen legyenek megőrölve. Mivel kerámia—az acél darálóktól eltérően—jóformán nem kopik, így az osztályon felüli presszókávé hosszantartó élvezete garantált. CoffeeSensor Pro: az őrlő egység automatikusan beállítja magát az aktuális kávébab-minőséghez


sensoFlow rendszer

SensoFlow rendszer

SensoFlow System: Az intelligens fűtőegység garantálja a maximális espresso kényeztetést minden alkalommal, köszönhetően az ideális, állandó főzési hőmérsékletnek.

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup

Ezzel a funkcióval bármilyen kávét vagy tejes italt egy gombnyomásra elkészíthet- akár két csészényit is.

tiszta calc'n

 Calc'nClean

A calc'nClean tisztít és egyúttal vízkőmentesít. Ez a szolgáltatás program hihetetlenül könnyen tisztítja készülékét és megnöveli a termék élettartamát, így Ön még tovább élvezheti különleges kávéját.


AutoMilk clean funkció 

Az autoMilk clean funkció teljesen automata gőztisztítást biztosít minden italkészítés után. Minden - a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható.


Intuitív beállítások

A TFT kijelző interaktív menüvel segít kiválasztani a kávéját kedve szerint, a menüben számos különböző nyelv közül választhat. A myCoffee funkció segítségével mentse el 8 különböző kedvenc italát saját névvel és kávé-tej arány beállítással. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,7 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
46,5 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
38,5 cm Kész!
Tömeg
9,6 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens TE653311RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TE653311RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens TE653311RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens TE653311RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TE653311RW.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ