Akvizice ApF HU Shop roku

Siemens TI905201RW

Termékkatalógus
Siemens TI905201RW
5 1 értékelés
Automata kávéfőző - 19 bar nyomáson történő főzés, SensoFlow System, aromaDouble Shot, Barista funkció; színes TFT kijelző, kerámia daráló, kávéfőzés 2 csészére egyszerre: minden italhoz, 10 felhasználói profil, rozsdamentes acél váz
Kód:  BSHES010 Termékszám:  TI905201RW Gyártó honlapja:

Siemens TI905201RW

Élvezze a tökéletes kávé ízét 

Annak biztosításához, hogy a presszókávé teljes aromája felszabaduljon, a kávét a megfelelő forrázási hőmérsékleten kell elkészíteni. A tökéletes presszókávé ideális kifőzési hőmérséklete 90 °C és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túlságosan alacsony, a kávéból csak az ízanyagának egy része szabadul fel. Ha a hőmérséklet túlságosan magas, a kávé hamar égett ízt kap. Az EQ sorozatú teljesen automatikus kávéfőzőgépek a sensoFlow System—a világon az egyetlen ilyen rendszer a maga nemében— segítségével a víz hőmérsékletét a megfelelő hőfokra melegíti, és ezt a hőfokot tartja az egész forrázási folyamat során – professzionális technológia, amely garantálja Önnek az ízekben gazdag presszókávét, espresso macchiatot, cappuccinot, latte macchiatot vagy egy finom tejes kávét.


Főbb jellemzők 

  • TFT kijelző a könnyű beállítási funkciókhoz
  • Az italok hőmérséklete külön-külön állíthatók: kávé: 3 fokozat
  • A kávé kifolyó és a tejhabosító magassága állítható: akár a 15 cm magas Latte Macchiato pohár is aláfér
  • SuperSilent zajcsökkentés
  • Karcsú rozsdamentes acél kivitel
  • Eltávolítható víztartály (térfogata 2,3 liter)
  • Magas minőségű kerámia kávéőrlő rendszer, SilentDrive
  • 19 bar nyomáson történő főzés
  • Külön leeresztő tejhab, meleg tej és forró víz
  • Kivehető forrázó egység: könnyen és higiénikusan tisztítható folyó víz alatt
  • Beállítható személyre szabott profil: maximum 10 főre

Kényeztesse vendégeit

Légy tökéletes házigazda a PersonalCoffee Pro funkciónak köszönhetően, amely lehetővé teszi 10 személyes profil tárolását, így elmentheti kedvenc italait személyre szabottan. Ez a funkció maximális kényelmet nyújt, így beállíthatja a pohara méretét is. Kevés víz vagy kávébab esetén a gép jelzést ad az újratöltés szükségességéről.



supersilent

Supersilent

A EQ.9 modell egyik előnyös tulajdonsága a csökkentett zajjal való működés, a Siemens kávéfőző gép az egyik legcsendesebben működő kávéfőző a piacon. Ez a funkcióval a kávé darálás nem zavarja meg a csendet, továbbá az őrölt kávé egy külön tartályba kerül. 

sensoFlow

sensoFlow rendszer

SensoFlow System: Az intelligens fűtőegység garantálja a maximális espresso kényeztetést minden alkalommal, köszönhetően az ideális, állandó főzési hőmérsékletnek.

OneTouch DoubleCup

OneTouch DoubleCup

Mindegy, hogy melyik kávéspecialitásra vágyik, legyen az latte macchiato, tejszínes kapucsínó vagy különlegesen erős presszókávé, a oneTouch funkciónak köszönhetően az Ön teljesen automatikus kávégépe csupán egyetlen gombnyomásra szolgálja ki az igazi kávé-élvezetben — ilyen egyszerű az egész. A rendszer automatikusan készíti el a kávé és tej specialitásokat — pontosan úgy, ahogyan Ön szereti őket. A kifogástalan technológia a tökéletesen kényeztető kávézási élményt szolgálja. Ha szükséges, két csészébe is főzhet kávét egy időben.


AutoMilk clean funkció 

Az autoMilk clean funkció teljesen automata gőztisztítást biztosít minden italkészítés után. Minden - a tejes italok elkészítéséhez használt - rész könnyen kivehető, egyszerűen tisztítható és mosógatógépben mosható.


Kávé ínyenceknek

A legjobb kávé elkészítéséhez 5 fontos jellemző beállítása szükséges: a kávé erőssége, mennyisége, a kávé és a tej aránya, a kávé hőmérséklete, a lefőzés sebessége. BaristaMode funkcióra váltva olyan kávét készíthet, amely maximálisan megfelel az igényeinek, a felhasználói beállításoknak köszönhetően. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 500 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,3 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Italkészítés
Csészemelegítés Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
31,6 cm Kész!
Szélesség
38,2 cm Kész!
Magasság
38,2 cm Kész!
Tömeg
11,5 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siemens TI905201RW Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SIEMENS TI905201RW. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siemens TI905201RW. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siemens TI905201RW. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siemens TI905201RW.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ