A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black

Termékkatalógus
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black
4,3 43 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 3 290 Ft Porszívó tartozék Siguro
+ ajándék ebben az értékben 2 890 Ft Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés
Robotporszívó - szívóteljesítmény 2200 Pa, üzemidő akár 150 percig, szőnyegek és minden típusú padló tisztítására, száraz és nedves tisztításhoz, felmosóval, 2 oldalsó kefe, kefés tisztítás és felmosás, 2 az 1-ben funkció (porszívózás + felmosás), a portartály kapacitása 600 ml, víztartály térfogata 400 ml, 4900 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor, automatikus töltés a töltőállomáson, lépcsőleesés érzékelő, vezérlés Tuya applikáción keresztül, távirányító, a porszívó 1,5 cm magasságig képes leküzdeni az akadályokat, lézeres navigáció, BLDC motor, HEPA szűrő, allergiásoknak, zajszint 60 dB, applikáció nyelve angol, cseh, szlovák, magyar és német, készülék nyelve angol, cseh, szlovák és magyar, 3 év garancia
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SGR_RV_L650B Termékszám:  SGR-RV-L650B
Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black 139 000 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Bízd a takarítást a Siguro RV-L65 Infinity robotporszívóra, és a megspórolt időt pedig töltsd a családoddal, szórakozással, vagy más kedvenc tevékenységeiddel. Ez az okos robotporszívó nemcsak felporszívóz, hanem felmosó tartozékot is tartalmaz, így tökéletes az otthonodban található padló átfogó ápolására. A Siguro RV-L65 Infinity kiváló választás az összes padlótípushoz, mint például, szőnyegpadló, parketta, úsztatott és ragasztott vinyl vagy laminált padló, csempe és linóleum. A legnagyobb előnyei közé tartozik minden bizonnyal a nagy teljesítményű,digitális motor, hosszú élettartammal és a szívóteljesítmény szabályozásának lehetőségével, az akár 150 perces akkumulátor-üzemidővel, a töltőállomás, a kétféle vezérlési mód és a felsőkategóriás, lézeres navigációs rendszer, amely még zuhanásgátló érzékelőkkel is rendelkezik.

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

150 percig takarít és automatikusan feltöltődik

A Siguro RV-L65 Infinity robotporszívó 4900 mAh-s (14,8 V) Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel 150 percig takarítson. Ha az akkumulátor majdnem lemerül, a porszívó automatikusan a töltőbázisra megy, hogy feltöltse magát, majd ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. Semmi miatt nem kell aggódnod, és a porszívó teljesen függetlenül működik. Az akkumulátor feltöltése körülbelül 4-5 órát vesz igénybe.


Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Porszívóik és felmos

Felmosáshoz szükséges tartozékokkal, beleértve a mikroszálas törlőkendőt is

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Lézeres navigáció

A Siguro RV-L65 Infinity csúcskategóriás navigációs rendszerrel rendelkezik

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Kétféleképpen kezelhető

A porszívó működtetése a távirányítóval vagy a TUYA Smart mobilalkalmazással történhet

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Időzítő

A takarítás ütemezése a rendelkezésre álló időnek megfelelően

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Lézeres navigáció az otthoni, tökéletes tájékozódás érdekében

Ez a modell lézeres navigációval van felszerelve. A robotporszívó egy forgó lézeres érzékelőt használ, amely tárolja az egész lakás térképeit. Így a Siguro RV-L65 Infinity-t csak egyszer kell körbevezetni a lakásban vagy a házban, ez elegendő lesz számára a tökéletes takarítási útvonal megtervezéséhez. A lézeres navigáció lehetővé teszi, hogy a robot pontosan felismerje az akadályokat, és ideális az osztott és szabálytalan helyiségek tisztítására. További előnye, hogy a működéséhez nincs szükség fényre, így a navigáció remekül működik még a teljes sötétségbenis. A speciális infravörös érzékelőknek köszönhetően még attól sem kell tartanod, hogy a robot leesik a lépcsőn. A nagy kerekek segítségével akár 1,5 cm magas küszöböket vagy akadályokat is le tud küzdeni.

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Virtuális fal funkció és kompatibilitás az okos otthoni asszisztensekkel

A Siguro RV-L65 Infinity robotporszívót a mellékelt távirányítóval vagy a TUYA Smart mobilalkalmazással (Android és iOS) vezérelheted, amely lehetővé teszi a takarítási ütemtervek, egyéni vagy korlátozott zónák és sok más beállítását, beleértve egy virtuális falat (az alkalmazáson belül beállítható), hogy pontosan meghatározhasd azt a területet, ahol a robotnak takarítania kell. A porszívót gond nélkül integrálhatod az okosotthonodba, mivel kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistant hangasszisztensekkel. Bizonyára értékelni fogod a magyar vagy angol nyelvűhangkíséretet.

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

A Siguro RV-L65 Infinity három takarításmódot kínál

A készülék rengeteg beállítást kínál, hogy minél inkább a saját igényeidhez igazíthasd a takarítást. Többféle takarításmód áll a rendelkezésedre. A fal mentén történő takarításmód lehetővé teszi a por és a szennyeződés hatékony felszívását a falak, bútorok, stb. mentén az oldalsó forgó kefék segítségével. A Siguro RV-L65 Infinitya porszívó az automatikus takarításelvén működik, de amint falat érzékel, csökkenti a sebességét és követi a fal vonalát. Amint a készülék érzékeli a fal végét, visszatér az automatikus takarításmódba. Az intenzív takarításmód remekül használható a por és a szennyeződés maximális felszívásához abban a helyiségben, ahol a porszívót elhelyezted. Ha aktiválódik, a porszívó elindul, és körkörös hurkokban halad a középpontból kifelé. Ez biztosítja a maximális tisztítási hatékonyságot. Az automatikus takarításmód esetén a porszívó a cikk-cakk különböző útvonalait kombinálja a teljes padlófelület optimális feltakarítása érdekében. 

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Porszívó és feltörlő egyben

A csomagban található egy felmosószett is, beleértve a mikroszálas törlőkendőt is. A tartozék 150 ml-es víztartállyal és 300 ml-es portartállyal rendelkezik. A Siguro RV-L65 Infinity robotporszívó nemcsak felporszívóz, hanem fel is mossa a padlót. A három előbeállítással rendelkező elektromos rendszer lehetővé teszi a tartályból történő vízellátás intenzitásának kiválasztását. A legalacsonyabb intenzitás kiválasztásával a porszívót fapadlókon vagy parkettán is biztonságosan használhatod. A standard porgyűjtő tartály kapacitása 600 ml, és természetesen rendkívülegyszerűen és könnyen kiüríthető. Értékelni fogod a robotporszívó alacsony zajszintjét - nem fog zavarni a napi tevékenységeid során.

Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Széles tartozékválaszték és minőségi szűrőrendszer

A kiváló minőségű, 100% rézből, olcsóbb ötvözetek és helyettesítő anyagok nélkül készült BLDC motor garantálja a megbízhatóságot és mindenekelőtt a hosszú élettartamot. A kiegészítő HEPA-szűrővel ellátott, kiváló minőségű szűrőrendszer a legfinomabb port és szennyeződéseket is felfogja. A csomag a Siguro RV-L65 Infinity robotporszívón kívül tartalmaz egy töltőállomást, egy hálózati adaptert, egy távirányítót (két darab AAA elemmel), forgókeféket (4 darab), egy tartalék HEPA szűrőt, egy tisztítókefét, egy felmosáshoz szükséges tartozékkészletet (1 darabfeltörlőkendőt is tartalmaz), valamint egy tisztítókefét.


Siguro RV-L65 Infinity Black robotporszívó

Előnyök:

2 az 1-ben - felporszívózik és felmos (tartozékkal)

Csúcskategóriás lézeres navigáció

Érzékelők a lépcsőről történő leesés ellen

Két vezérlési lehetőség - távirányító és TUYA Smart mobilalkalmazás

Lehetőség a takarítás meghatározott időpontra történő ütemezésére (halasztott takarítás)

Virtuális fal funkció (beállítás az alkalmazáson belül)

Bármilyen típusú padlóra alkalmas

Modern 38W-os BLDC motor hosszú élettartammal

Három takarításmód

Akár 150 perc tisztítás egyetlen töltéssel

Automatikus visszatérés a töltőbázisra

Akár 1,5 cm magas akadályokat is leküzd

A szívóteljesítmény kiválasztása: mute (néma), normal (normál), strong (erős)

A tartályból kimenő vízmennyiség szabályozása: fast (gyors vízáramlás), medium (közepesen gyors vízáramlás), slow (lassú vízáramlás)

Tulajdonságok:

Navigáció:  lézeres

Üzemidő: 150 perc

Töltési idő: 4-5 óra

Elem: Li-Ion, 4 900 mAh (14,8 V)

Hang: cseh, szlovák, magyar és angol nyelven

Szívóerő: 2 200 Pa

Méretek: 330 × 330 × 110 mm

Tömeg: 4,2 kg

Porgyűjtő tartály térfogata: 600 ml

Felmosó-tartály kapacitása:  300 ml (por) + 150 ml (víz)

Zajszint: 60 dB

Miért a Siguro?

A Siguro márka design termékeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy ízléses használati tárgyakat válassz otthonodba. Minden terméket tanúsított, ellenőrzött gyárakban gyártunk, ahol garantált a minőség és az emberközpontú szemlélet. Számunkra fontos vásárlóink kényelme is, ezért mindenre 3 évre kiterjesztett garanciát vállalunk. Ha bármilyen problémád van a Siguro termékekkel, gyors cserét biztosítunk közvetlenül a boltjainkban.

Minden termék nyújt valami extrát

Minden termék nyújt valami extrát

Azonnali cserét garantálunk üzleteinkben

Azonnali cserét garantálunk üzleteinkben

3 évre kiterjesztett jótállást kapsz

Kizárólag ellenőrzött és tanúsított gyárakban készült termékek


Paraméterek

Összehasonlít
Navigáció módja
Lézeres, vSLAM, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres, vSLAM, LiDAR Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Kábelek gubancolása elleni funkció, Késleltetett tisztítás funkció, Időzíthető takarítás, Csehül beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval, Mobilalkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Puha felületek, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló, Sima padlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltő adapter, Töltőállomás Kész!
Kefék
Padlóra/szőnyegre Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
38 W Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,6 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
11 cm Kész!
Mélység
33 cm Kész!
Tömeg
4 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Speciális akció

Speciális akció
AlzaPlus tagság Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Siguro RV-L65 Infinity CZ EN Black.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ