30 dnů na vrácení Shop roku

Hangprojektorok (Soundbar)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
2.1
(51)
2.0
(35)
3.1
(23)
3.1.2
(18)
5.1.2
(17)
Csatlakozó típus
3,5 mm Jack
(56)
AUX
(49)
Digitális koax
(10)
Digitális optikai
(148)
HDMI
(160)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(204)
Wi-Fi
(103)
Multiroom
(20)
AirPlay
(64)
Chromecast
(58)
NFC
(2)
Szín
Fehér
(15)
Fekete
(216)
Ezüst
(3)
Szürke
(7)

A hangprojektorok nagymértékben javíthatják a modern síkképernyős televíziók hangját. A karcsú kialakításnak köszönhetően elegánsan beágyazódnak minden belső térbe. Kis méretük miatt úgy tűnhet, nem képesek erős és mély basszus hangokat reprodukálni. Azonban ilyen téren is meglepő lehet egy soundbar teljesítménye, de ha teljes mértékben élvezni szeretnéd a filmekben a robbanásokat és más dinamikus effekteket, válassz a mélynyomós hangprojektor modellekből.

Tovább

TV hangprojektor

A hangprojektor koncepciójának az alapja a televíziók hangzásának javítása volt. A mai tévék zöme képes a kép tökéletes megjelenítésére, de az ultravékony kivitel, csak pár W-os, alacsony teljesítményű hangszórók elhelyezését teszi lehetővé. Ezen segítenek a TV hangprojektorok. Ehhez igazodott a TV soundbar bemeneti és kimeneti felszereltsége is.

TV hangprojektor a jelenben

Azonban a soundbar fejlődés nem állt meg, mára a hangprojektorok a különféle bemeneteknek hála audió központként tudnak működni, több forrásból képesek hangot kezelni, támogatják a vezeték nélküli kapcsolatot és multiroom rendszerek teljes értékű tagjai. Megemlítve csak a legfontosabb funkciókat, amire egy mai TV hangprojektor képes.

Az is megvalósult, hogy a TV hangprojektor köré hangrendszert építhetünk. Ez főleg a prémium soundbar típusokra igaz, ahogy költségvetésünk engedi, úgy tudjuk tökéletesíteni az otthoni audió rendszerünket különböző soundbar hangszórókkal.

A soundbar és a csatornák száma

A klasszikus soundbar a tévéképernyő alá van telepítve a hang csak elölről szól. Ez arra enged következtetni, hogy egy hosszú rúd alakú hangprojektor csak monó vagy sztereó hangzásra képes. Ez azonban nem így van, bonyolult technikai megoldásokkal szimulálni lehet a többcsatornás (4/5/7.1 csatornás) hangfalak surround hangzását. A hangprojektor burkolata alatt, számos dedikált hangsugárzó egység bújik meg, amelyek képesek a térhatás érzetét kelteni.

A valódi térhatású hang azonban csak akkor lesz pontos, ha a hátsó effekt hangszórók is részei lesznek rendszernek. Ezt a hangprojektor gyártók különböző módon képesek megoldani. Kaphatók dedikált soundbar hangfalak, de létezik olyan megoldás is, hogy lecsatolható a hangprojektor két legszélső hangsugárzója, amelyeket el lehet helyezni a szoba hátsó részébe.

Hangprojektor rendszer
Hangprojektor rendszer dedikált háttérsugárzókkal

Soundbar 2.0

A két elülső csatornát adja vissza hagyományos sztereó hangszóróként. A 2.0 hangprojektorok csoportja széles választékkal rendelkezik. Ide tartoznak a legolcsóbb soundbarok is, amelyek az igazi költséghatékony TV hangprojektorok. Az elmúlt időszakban egy új szegmens is megjelent, az ún. PC soundbar, amelyek szintén sztereó hangzást biztosítanak. Nem olyan nagyok, mint a klasszikus TV hangprojektorok, a monitor alatt kényelmesen elférnek. Az ultravékony kialakítás egyértelműen a 2.0 hangprojektorok jellemzője.

Soundbar 2.1

A két elülső sztereó csatornát kiegészíti a mélynyomó a mélyebb basszusokért. A legtöbb hangprojektor ebbe a kategóriába tartozik. Mélynyomó lehet különálló dedikált doboz, amely a hangprojektorhoz vezeték nélkül is csatlakozhat. Azonban kapható olyan 2.1 hangprojektor, amely integrált mélynyomóval rendelkezik.

Soundbar 5.1

Az elülső csatornákhoz tartozik két effekt (hátsó) hangszóró és a mélynyomó. Ennek köszönhetően élvezheted a teljes értékű házimozi élményt a Dolby Digital és a DTS vagy a veszteségmentes, nem komprimált változatokkal. Hátsó csatornák létrehozhatóak fizikai hangszórókkal, vagy közvetlenül, saját beépített hangsugárzóival virtualizálja őket a soundbar.

Az 5.1 hangprojektorok némely típusa dedikált polcsugárzók nélkül is képes megoldani a térhangzást, teszik ezt a szoba analízise, szkennelése által. Ezután a beépített hangszórókat úgy állítják be, hogy tökéletesen szimulálják a hátulról érkező hangokat. Az ilyen hangprojektor finomhangolását telefonos alkalmazás segítségével tudjuk elvégezni.

i

A hangprojektorok számos más kivitelben is kaphatók

A fent említett 2.0, 2.1 és 5.1 változatok mellett különböző csatornaszámú hangprojektorok is megtalálhatók. A választás során figyelembe kell vennie a hangprojektor rendeltetését.

  • Soundbar 3.0 – a két első csatorna ki van bővítve egy külön a beszédet közvetítő középső csatornával és a beépített mélynyomó is része a rendszernek.
  • 7.1 hangprojektor – jellemző a prémium TV hangprojektorok osztályára.
  • 9.1. soundbar – ilyen konfigurációval a Samsung hangprojektorok esetében találkozhatunk, ezek a modellek képesek szinkronizálni a QLED tévék beépített hangszóróival és használni őket a hangrendszer részeként.
  • Soundbar 13.0 - összesen 13 csatornát kínál a legtökéletesebb hangzás érdekében.

Dolby Atmos a hangprojektor kiváló 3D hangzásának érdekében

A Dolby Atmos hangprojektorok hátsó csatornákkal és mélynyomóval teljes Dolby Digital és DTS házimozi élményt nyújtanak. A hátsó csatornák létrehozhatók fizikai hangszórókkal, vagy virtualizálhatók a soundbar által dedikált meghajtók segítségével.

A hangprojektor egyéb térhatású hangtechnológiái közé tartozik a Dolby Digital, a DTS Digital Surround és a DTS:X.

Soundbar mélynyomó

Ahhoz, hogy a soundbar erőteljes mély basszust tudjon létrehozni, viszonylag nagy mennyiségű levegőt kell megmozgatni. Tehát, ha erős és masszív basszusokat szeretnél, egy mélynyomót kell beállítanod a rendszerbe lehetőleg a lehetséges legnagyobb átmérőjű membránnal és terjedelmes dobozzal (minél nagyobb, annál jobb). A leggyakoribb típusú hangprojektor mélynyomók:

i

Az erős és mély basszusok reprodukálásához a mélynyomónak viszonylag nagy mennyiségű levegőt kell megmozgatnia. Ha erős basszussal rendelkező hangprojektor készüléket szeretnél, akkor válassz minél nagyobb membránnal és nagy házzal rendelkező mélysugárzót (minél nagyobb, annál jobb).

  • A soundbar házába építve - elegáns és kompakt megoldás, azonban nem lehet elvárni tőle nagy hangerőt vagy igazán mély basszusokat.
  • Külön aktív mélynyomó - a jobb minőségű soundbarok jellemzője. Elég nagy membrán felület mellett és megfelelő teljesítményű integrált erősítő használata esetén biztosíthat igazán mély és erőteljes basszust.
  • Egy soundbar számítógépes monitorhoz is nagyszerű választás

    A PC és monitor hangprojektorok ugyanazokat az előnyöket élvezik, mint a TV hangprojektorok, nevezetesen a kompakt kialakítást, a stílusos dizájnt, a választható teljesítményt és a csatornák számát.


    TV soundbar

    Hogyan válasszunk soundbar-t?

    A hangprojektorok manapság sokféle technológiát, bemenetet és kimenetet tartalmaznak, ezért nem árt, ha tisztában vagyunk az alapvető felosztással. Ne feledd, hogy a legjobb hangprojektor az, amelyik megfelel az összes igényednek.

    Egy erősebb hangprojektor nagyobb hangerőt tud kezelni

    A hangprojektor teljesítményét az RMS-szabvány szerint mérik, amely azt jelzi, hogy mekkora teljesítményt lehet beléjük táplálni anélkül, hogy a hosszan tartó lejátszás során hangprojektor károsodna. Egy klasszikus hangprojektor teljesítménye 20 és 200 W között van. A nagyobb igényű vásárlók azonban még nagyobb teljesítményű hangprojektor modelleket is találhatnak.

    i

    Szeretnéd például 5.1-ről 7.1-re bővíteni a hangrendszeredet? Nézze meg a Soundbar hangszórók kategóriánkat.

Hangprojektor csatlakozás

Ahogy már említettük, nem lehet a hangprojektorokra, mint egyszerű TV hangfalakra tekinteni. A vezeték nélküli technológiák a hangprojektor fejlődésére is hatással voltak.

Bluetooth hangprojektor

A vezeték nélküli bluetooth technológia mára szinte kötelező funkcióvá vált egy hangprojektor számára. Az összes termék több mint 90%-a bluetooth hangprojektor. A bluetooth használata a vezeték nélküli hangfalak irányába mozdította el a hangprojektorokat. Lehetőség van zeneszámok lejátszására telefonról vagy tabletről, a bluetooth hangprojektor hátránya a limitált hatótávolság.

Így a bluetooth hangprojektor TV vagy lejátszó nélkül, mint vezeték nélküli hangszóró fog működni, zenehallgatásra tökéletes lesz.

Wifis hangprojektor

A bluetooth korlátozott hatótávolságára nyújt orvosságot a wifi soundbar. A hangprojektorok nagyjából harmada támogatja ezt a csatlakozási módot, tovább növelve a hangprojektorok sokoldalúságát. Egy wifi soundbar nemcsak telefonhoz, de például NAS szerverhez is tud csatlakozni, így hálózati adattárolón levő tartalommal is megbirkózik.

Multiroom hangprojektor

Ha már vezeték nélküli hangprojektorok, nem szabad megfeledkezni a multiroom rendszerekről sem. Itt két soundbar típust különböztetünk meg. A SONOS és a Yamaha például rendelkeznek saját fejlesztésű multiroom rendszerekkel, aminek része természetesen egy hangprojektor is lehet. A másik megközelítés a nem márkaspecifikus multiroom konfigurációban alkalmazható hangprojektorok.

Ezek a fejlett hangprojektorok vezérelhetők hangasszisztensek által, de egyre gyakoribb köztük az egyenesen hangvezérelt típus, amikor nincs szükség asszisztensre.

A TV-hez csatlakoztatható hangprojektor egyéb funkció

  • A rádióval ellátott hangprojektor segítségével különálló rádió nélkül hallgathatod kedvenc rádióállomásaidat.
  • Az AirPlay az Apple technológiája az iPhone vagy iPad egyszerűbb csatlakoztatására a hangprojektor készülékhez.
  • Az NFC villámgyors és egyszerű csatlakozást tesz lehetővé, ha egyszerűen a hangprojektor egységre helyezed a készülékedet.

Hangprojektor - bemenetek és kimenetek

  • LAN – az internetes tartalom lejátszására (Internet Radio, Spotify, Deezer, stb), és az otthoni hálózatról történő lejátszásra (NAS, számítógépek és intelligens eszközök, mint pl. a mobiltelefon/tablet). A hálózati kábellel való kapcsolat betonbiztos, de ugyanezeket a funkciókat a wifis hangprojektor is tudja.
  • HDMI (ARC) – audió és videó tartalmak digitális átvitele. Az Audio Return Channel (ARC) lehetővé teszi a kétirányú kapcsolatot a TV-vel egyetlen kábellel (az ARC-t a televíziónak is támogatnia kell).
  • Digitális optikai / koaxiális kimenet – tartalék variáns a digitális hangátvitelre, ha a TV nem tartalmaz ARC-képes HDMI portot.
  • 3,5 mm-es vonali bemenet (AUX line-in) – analóg, vezetékes bármilyen más hangforrás, például egy mobiltelefon, MP3/CD/DVD lejátszó hozzákapcsolható.
  • 2× RCA (cinch) bemenet – 2 x RCA (RCA) bemenet - ugyanazokat a funkciókat látja el, mint a 3,5 mm-es vonal bemenet. Átalakító kábel segítségével használható 3,5 mm-es jack kimenetű hangforráshoz is.
  • Fejhallgató kimenet (3,5 mm) – fejhallgató-csatlakozó, egyenesen a soundbar házán, jobban hozzáférhető, mint a TV csatlakozója.
  • USB – zene lejátszása külső meghajtókról vagy pendrive-ról.
  • Távirányítás a televízió távirányítójával – néhány modell lehetővé teszi a soundbar hangerőszabályzójának és a be/ki kapcsolás vezérlést a TV távirányítójával (azonos TV márka).
  • Hangprojektor árak

    A soundbar árak érdekesen alakulnak az olcsóbb modellek esetében. Már 5 000 Ft-ért is kapható hangprojektor, de ez a változat inkább tekinthető hosszúkas vázba rejtett PC hangfalnak. Aztán jön egy elég nagy ugrás a hangprojektor árak terén és a következő modell ára 10 000 Ft körül mozog. Ezen az árszinten lépnek be a tipikus PC hangprojektorok. A szigorúan vett, TV soundbar verziók 20 000 Ft magasságában jelennek meg a kínálatban, ezek még mindig klasszikus 2.0 hangprojektorok. A legolcsóbb 2.1 hangprojektorok 30 000 Ft felett mutatkoznak, az LG hangprojektorok az első fecskék, ez az egyik oka a gyártó népszerűségének soundbar téren.

    Hangprojektor ár – a legdrágábbak

    Míg az olcsó hangprojektorok között a különböző TV gyártók modelljeit találjuk, a soundbar ár rangsor másik felén az audió és Hi-Fi vonalon elismert márkák termékei vannak. A Beoplay hangprojektorok ára félmillió Ft fölé kúszik, de a több százezres kategóriában vannak a TV hangprojektorok csúcsmodelljei, amelyek tökéletes kompatibilitást nyújtanak a gyártók televízióival (egy távirányító használata, szinkronizálás a TV hangszóróival). A prémium kategóriába tartoznak a multiroom hangrendszerekben használható hangprojektorok is.

    Néhány a fontosabb márkák közül

    A fent említettek nem elégítették ki a soundbarokkal kapcsolatos kíváncsiságodat? Akkor olvasd el a Soundbarok-ról szóló cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
JBL Cinema SB170 Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 220 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
80 790 Ft

2.
LG SP8YA Szállításra kész 1 db
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
162 890 Ft

3.
Samsung HW-T420/EN Szállításra kész > 5 db
SoundBar - 2.1, 150 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, Dolby Digital, távirányító
59 990 Ft

Még több
242 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
5,0
LG S80QY
SoundBar - 480 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, ARC, eARC, Hi-Res audio, DTS: X, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
189 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502d10a
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,0
JBL Bar 800
SoundBar - 5.1.2, 720 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, távirányító
298 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ09a800
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Samsung HW-Q930C
SoundBar - 9.1.4, 540 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Spotify, távirányító
289 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR624h
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
JBL Bar 1300 - SoundBar
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
JBL Bar 1300
SoundBar - 11.1.4, 1170 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (3× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, távirányító
Leárazás -6 %
529 890 Ft 560 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: JJ09a1300
4,3
JBL BAR 2.1 Deep Bass MK2
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, távirányító
Szuper ár
159 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c9b
4,6
LG S80QR
SoundBar - 5.1.2, 620 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, Tidal, kijelző, távirányító
283 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG502d10
4,6 65×
Creative Stage Air V2
SoundBar - 2.0, 20 W összteljesítmény, AUX, Bluetooth, USB
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a06
4,8 18×
TCL S642W
SoundBar - 2.1, 200 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, Dolby Digital, DTS Virtual X, DTS, távirányító
49 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WK690s06
4,6 25×
Sony HT-S40R, Dolby audio 5.1
Házimozi rendszer - 5.1, 600 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, hátsó hangszórók, HDMI (1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet, 1 × kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), Bluetooth, USB, ARC, HDR, USB flash lejátszás, Dolby Digital, távirányító
131 660 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: GS474a3j
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
4,7 44×
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
4,6
Samsung HW-C450
SoundBar - 2.1, 300 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, USB flash lejátszás, DTS: X, Dolby Digital, távirányító
69 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: WR624b
4,5 17×
Creative STAGE V2
SoundBar - 2.1, 160 W összteljesítmény, aktív vezetékes mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, távirányító
43 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ126a04
4,2 72×
Genius SoundBar 100
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
5 090 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JG034e1c2
4,5 37×
Trust GXT 620 Axon RGB Illuminated Soundbar
SoundBar - 12 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB, USB tápellátás
11 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS301b4
4,5 39×
YENKEE YSP 1002 RGB SPARK
SoundBar - 2.0, 10 W összteljesítmény, passzív vezetékes mélynyomó, Bluetooth, USB, USB tápellátás
9 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: YEE036a1
4,2 35×
Maxxo SB-120 2.1
SoundBar - 2.1, 120 W összteljesítmény, aktív mélynyomó, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), 3,5 mm jack (1× bemenet), AUX, Bluetooth, USB, ARC, USB flash lejátszás, kijelző, távirányító
32 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: XPR001
4,4 38×
Trust Asto Sound Bar PC és TV Speaker
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet)
12 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9a18
4,7 60×
Trust Arys PC Soundbar
SoundBar - 2.0, 6 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
12 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS267c9b02
Trust GXT 619 Thorne RGB - SoundBar
Típusok
4,3 28×
Trust GXT 619 Thorne RGB
SoundBar - 2.0, 12 W összteljesítmény, 3,5 mm jack (1× bemenet), USB
16 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JS301b2
4,2 15×
Creative Stage SE
SoundBar - 2.0, 48 W összteljesítmény, Bluetooth, USB, USB tápellátás, távirányító
27 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JJ126a07
Sonos Beam Sub Mini 3.1 Surround set - fekete - Házimozi rendszer
Ingyenes
szállítás boltjainkba
448 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON010q
4,4 13×
JBL Cinema SB170
SoundBar - 2.1, 220 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× kimenet), Bluetooth, ARC, Dolby Digital, kijelző, távirányító
80 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JJ090c8e1a4
4,9 15×
LG SP8YA
SoundBar - 3.1.2, 440 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay, Chromecast, ARC, vezérlés Android eszközzel, távirányító
162 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: JLG502d1
4,8
LG S75Q
SoundBar - 3.1.2, 380 W összteljesítmény, aktív vezeték nélküli mélynyomó, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), optikai digitális audió (1× bemenet), Bluetooth, USB, 4K Video Pass, ARC, Dolby Atmos, DTS: X, Dolby Digital, kijelző, távirányító
135 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: JLG502c3a

Hangprojektorok (Soundbar)

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Ha minőségi hangrendszerrel szeretnéd kiegészíteni a tévédet, de nem szeretnél csúnya kábelekkel vesződni, akkor valószínűleg egy soundbar vagy más néven hangprojektor az, amire szükséged van. Cikkünkben megnézzük, mit tudnak a mai soundbarok, jobbak-e a hagyományos...
philips Philips cashback: vásárolj televíziót és ingyenes hangprojektort szerezhetsz Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk

Hangprojektorok (Soundbar)

A Hangprojektorok (Soundbar) kategóriában összesen 241 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hangprojektorok (Soundbar) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hangprojektorok (Soundbar) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hangprojektorok (Soundbar) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hangprojektorok (Soundbar) vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ