Napszemüvegek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Napszemüveg
(436)
Kék fény ellen
(1)
UV-szűrés
UV400
(412)
UVA
(21)
UVB
(20)
UVC
(14)
Keret színe
Fekete
(194)
Kék
(55)
Szürke
(51)
Rózsaszín
(40)
Fehér
(37)
Szűrés

A napszemüveg megvédi a szemed a napsugárzástól, ráadásul stílusos divatkiegészítő is. Ez a nélkülözhetetlen darab jól jön városi sétához, vízparti kikapcsolódáshoz és hegyi túrához is. Biztosíts stílusos védelmet szemeidnek az UV-sugárzás ellen minden helyzetben. Hogyan választható ki megfelelően egy napszemüveg? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

A napszemüveg megbízhatóan védi szemeidet a napfénytől

Csak a stílusos napszemüvegek érdekelnek, vagy megbízható védelmet szeretnél a napsütés ellen? Tanácsot adunk, hogyan válaszd ki a megfelelő modellt a mindennapi és különleges viseletekhez úgy, hogy az védelmet nyújtson és tökéletesen alkalmazkodjon a fényviszonyokhoz. A napszemüveg funkciói mellett nézd meg a formáját is a kellemes illeszkedés érdekében.

Milyen kerettel kell, hogy rendelkezzen a napszemüveg?

A napszemüvegek állítható orrnyereggel ellátott kerettel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a napszemüveg egyéni beállítását, így növelve a viselés kényelmét. A napszemüveg stabilitását javítja a keret ívelt formája is, amely által a napszemüveg könnyebben alkalmazkodik az arc formájához. Ez a dizájnfunkció különösen hasznos a sportolók számára.

Okos segédeszköz lehet a hitelkártya, amely segíthet a méret kiválasztásában. Állj egy tükör elé, és a rövidebb oldal sarkát helyezd az orrod közepére. Ha a másik oldala eléri a szemed végét, akkor M-es méreted van, ha nem, akkor válassz L-es méretet. Így nem tudsz melléfogni a méretet illetőleg.

Sportos vs. luxus napszemüvegek

A sport napszemüvegek, más néven outdoor napszemüvegek elsősorban a kerékpárosok és a hegymászók körében népszerűek. Nemcsak a napfénytől, hanem a rovaroktól is védik a szemed. A megfelelő lencseszín és tulajdonságok választásával ezek funkcionális kiegészítővé válnak. A luxus napszemüvegek ezzel szemben inkább esztétikai és takaró funkciót töltenek be. A luxus általában magasabb árral jár, ami magasabb minőségű keret- és lencseanyagok használatát jelentheti.

Napszemüveg - Sportos
Sportos napszemüveg

Napszemüveg - szabadidős
Szabadidős napszemüveg

Napszemüveg - luxus
Luxus napszemüveg

i

A jó minőségű UV-szűrő legyen a napszemüveg alapja

Bár a napszemüvegek elsősorban a túl erős fényt tompítják, de fontos a védelmet nyújtó UV-szűrő is, amely nem engedi át a káros sugarakat a szembe és a szem körüli bőrre. Az UVA-, UVB- és UVC-szűrők a 400-200 nm-es tartományban blokkolják az UV-sugárzást, amely normál esetben képes lenne áthatolni a bőrön. Az UV400-as napszemüvegek, amelyek nem engedik át a 400 nm-nél kisebb vagy azzal egyenlő sugárzást, 100%-os védelmet nyújtanak az UV-sugárzás minden típusával szemben. Védd hatékonyan a látásodat.

Hogyan választható ki a napszemüveg sötétítésének intenzitása? Napszemüveg és dioptriás szemüveg

A sötétítés intenzitását mind a napszemüvegek, mind a dioptriás szemüvegek esetében az európai szabvány szerint számokkal jelölik egy 0-4-es skálán. A számok a sötétítés nélküli napszemüveget (0), a kissé sötét (1), a közepesen sötét (2-3) és a nagyon sötét lencséket (4) jelölik. A színezett lencsék fényáteresztő képessége a legmagasabb, míg a sötét lencséké a legalacsonyabb - használd őket a hegyekben vagy tengerparti napfénynél. A 80%-nál nagyobb sötétítéssel rendelkező szürke vagy fekete lencséket ne használd autóvezetés közben, mivel csökkentik a reakcióidőd.

Csak a dioptriás napszemüvegek képesek a 2in1 kezelésre

A dioptriás napszemüvegek stílusosan ötvözik a napfény elleni védelmet és a dioptriás lencséket, így már nem kell küzdened a kellemetlen természeti elemekkel. Ezeket a módosított napszemüvegek számos színváltozatban és dizájnban megtalálod, így tényleg mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Egy jó UV-szűrővel ellátott napszemüveg könnyen felismerhető. A napszemüvegek szárára általában a "CE" felirat van írva, ami igazolja, hogy a napszemüveg megfelel az Európai Uniós szabványoknak. Az ilyen jelöléssel ellátott napszemüvegek esetében 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy megvéd a káros UV-sugaraktól.

Napszemüveg színes lencsékkel

A színes tónusú lencsékkel ellátott napszemüvegek nemcsak jól nézhetnek ki, hanem számos célt is szolgálhatnak.

  • A piros és narancssárga lencsék a legjobbak a sportoláshoz használt napszemüvegek esetében, mivel javítják a kontrasztot gyenge fényviszonyok mellett. Ezek blokkolják a leghatékonyabban a kék fényt.
  • A barna lencsék sokoldalúak, és szintén blokkolják a kék fényt. Növelik a látás élességét is, ezért rövidlátóknak ajánlottak.
  • A zöld lencsék javítják a kontrasztot és csökkentik a vakító fényt, ami az erős fényre érzékeny embereknek tetszeni fog. Ugyanakkor nem torzítják a színérzékelést.
  • A kék és lila lencsék stílusosak és népszerűek a teniszben, mivel segítenek jobban látni a labda körvonalait és kontrasztját. A távollátók is értékelik őket.
  • A sárga és rózsaszín lencsék megnehezítik a színek megkülönböztetését, ezért autóvezetők ne használják őket. Tiszta időben növelik a kontrasztot, ezért népszerűek a vadászok körében.
  • A fekete és a szürke lencsék a legnépszerűbbek a napszemüvegek esetében, mivel ezek csillapítják a leghatékonyabban a szembe érkező fény intenzitását, és nem torzítják a színeket.

Napszemüveg sárga lencsékkel
Napszemüveg sárga lencsékkel

Napszemüveg kék lencsékkel
Napszemüveg kék lencsékkel

Napszemüveg barna lencsékkel
Napszemüveg barna lencsékkel

Napszemüveg fekete lencsékkel
Napszemüveg fekete lencsékkel

i

Napszemüvegek szűrővel a kék fény elleni védelem érdekében

A speciális szűrővel ellátott napszemüvegek védelmet nyújtanak a kék fény ellen, amely nagymértékben károsan befolyásolhatja az egészségedet. Ha nehezen alszol éjszaka, és a mindennapjaid során hosszú ideig monitorra vagy más képernyőre nézel, akkor nagy valószínűséggel a kék fény az oka. További tünetek közé tartozik a vörös szem és az enyhe fejfájás, amelyekről a képernyő kék fényének akár 99%-át elnyelő szűrő gondoskodik.

Milyen anyagokból készülnek a napszemüveg keretek?

A napszemüveg keretek leggyakrabban műanyagból, fémből és ezek kombinációiból vagy fából készülnek. Nézzük meg ezeket az anyagokat és hasonlítsuk össze hasznos tulajdonságaikat.

A keret anyaga Tulajdoságok Előnyök Hátrányok
Fém Tartós és elegáns, mindennapi használatra alkalmas Nagyon erős, hipoallergén és korrózióálló A napszemüveg nehezebb és drágább, nem alkalmas sportolásra
Műanyag Megfizethető, sporthoz és szabadidőhöz is alkalmas Kényelmes viselet, széles dizájnválaszték A napszemüveg nem olyan tartós és kevésbé elegáns lehet
Műanyag/fém kombináció Ötvözi mindkét anyag előnyeit, könnyű és erős Kreatív lehetőségek és színváltozatok a tartósság megtartásával Drágább, mint a hagyományos műanyag napszemüvegek
Fa Környezetbarát, stílusos és egyedi dizájn Egyedi textúra és megjelenés, nagyon könnyű és kényelmes A napszemüveg törékenyebb és sérülékenyebb

Hogyan választható ki a hozzád illő napszemüveg?

Nem tudod, hogyan választható ki a napszemüveg, amely jól illeszkedik hozzád, és a lehető legjobban ellátja a funkcióját? Segítünk kiválasztani a megfelelőt az otthonod kényelméből. A férfi, női és gyermek napszemüvegeknek jól kell kinézniük, jól kell illeszkedniük, és jól kell teljesíteniük funkciójukat.

Elegáns és kényelmes női napszemüvegek

A női napszemüvegek minden nő kedvelt kiegészítői, gyakran több színben. Ugyanakkor minden vonásodat kiemelhetik, akár alkalmi, akár sportos, akár elegáns megjelenésre törekszel. Állandó klasszikusnak számítanak a női napszemüvegek tükrös, nagy lencsékkel vagy Cat Eye szemüveggel.

Mindennapi kényelmet biztosító férfi napszemüvegek

A férfi napszemüvegek között különösen népszerűek a pilóta napszemüvegek, amelyek évek óta a trendek élén állnak. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is választhatnak divatos és sportos stílusok közül. A férfi, de az uniszex napszemüvegek is nagyon gyakran különböző színű lencsékkel rendelkeznek.

Napszemüvegek csecsemőknek és gyerekeknek csak UV-védelemmel

A babáknak és gyerekeknek szánt napszemüvegek fontosabbak, mint gondolnád. A napfénynek kitéve a gyermekek szeme sokkal érzékenyebb a sugarakra. A kisebb gyermekek esetében ezért feltétlenül szükséges az UV-védelem. Nézd meg a fiú és lány modelleket is, amelyek a lehető legkönnyebbek, hogy garantálják a kényelmet.

Napszemüveg– Cat Eyes
Női napszemüveg - Cat Eye

Napszemüveg - Pilota
Férfi napszemüveg - pilota

Napszemüveg - gyermek
Napszemüveg - gyermek

i

Az unisex napszemüveg mindenkinek tetszeni fog

Az uniszex napszemüveg univerzális megjelenésű és méretű, így férfiak és nők egyaránt választhatják. A napszemüveg csak a súlyban, a méretekben és a felhasznált anyagokban különbözik, így biztosítva az egyéniséget. Általánosságban azonban jó, ha arra gondolunk, hogy a napszemüveg legyen könnyű, hogy ne nyomja az orrod.

A napszemüveg lencsék és tulajdonságaik

A napszemüvegek különböző lencseváltozatokat kínálnak, amelyek mindegyike más-más tulajdonságokkal és felhasználási célokkal rendelkezik. Akár a mechanikai sérülések elleni védelemről, akár a lencsék könnyű cseréjéről van szó, a minőségi napszemüveg lencsék olyan praktikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik az életed.

  • A tükrös lencsék a hagyományos színezés mellett olyan fényvisszaverő optikai réteget használnak, amely a hagyományos lencsékhez képest akár 60%-kal hatékonyabban veri vissza a napfényt.
  • Az önsötétedő lencsék automatikusan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz, szabályozva, hogy mennyi fény jut a szembe, amit különösen a kerékpárosok fognak értékelni.
  • A cserélhető lencsék bármilyen módon használhatók. A dioptriás lencséket használhatod a munkához/az alkalmi viselethez, és sportoláskor kicserélheted a színezett lencsékre.
  • A polarizált lencsék nagyon népszerűek, mivel csökkentik a vízfelületek és más fényes felületek tükröződését. A szem megterhelése ilyenkor nem olyan nagy.
  • A törésálló lencsék védelmet nyújtanak a mechanikai sérülések ellen sportolás és egyéb megerőltető tevékenységek során. Kézi munkához is ideálisak.
  • A REVO technológia a polarizált lencsék utódja. Rendkívül fejlett technológiával rendelkeznek, amely javítja a színérzékelést, és hihetetlenül könnyűek.

i

A napszemüveg egyéb tulajdonságokkal is büszkélkedhet

A napszemüvegek néhány további tulajdonsággal is büszkélkedhetnek. Először is, vízlepergető és karcálló lencsék, amelyek különösen a sportolók vagy szenvedélyes horgászok számára hasznosak. Továbbá, „easy to clean” lencséket kínálunk, amelyeket egyszerűen és csíkmentesen letörölhetsz a pólóddal, illetve fokozatosan sötétedő lencséket.

Mivel kell, hogy rendelkezzen egy minőségi napszemüveg?

A minőségi napszemüvegek általában praktikus tartozékokkal rendelkeznek, amelyek biztosítják a védelmüket és karbantartásukat. Egy masszív tok a legjobb védelem az új szemüveged számára, főként azért, mert ellenáll a leejtésekkel szemben. Egy tisztítókendő biztosítja a tisztaságot anélkül, hogy a lencsék megsérülnének, egy vászontáska pedig gondoskodik a könnyű hordozhatóságról.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
436 termék
4,9 10×
OAKLEY Sutro Mtt Blk/PRIZM Road Jade OO9406-52
Kerékpáros szemüveg - férfi/fiú, sötétedő, lila és zöld üveg, áteresztő képesség 14 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , panoráma látómező, csúszásgátló szárak, keretes konstrukció, fekete és zöld színű keret, puha híd a csomag része, UV400 UV védelem, lencse mérete 5,7 × 13,7 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 14 cm
55 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: sptoak225
5,0
OAKLEY napszemüveg Sutro OO9406-10 Prizm Road Jade Lenses / Grey Ink Frame
Kerékpáros szemüveg - férfi/fiú, sötétedő, lila és zöld üveg, áteresztő képesség 15 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , panoráma látómező, csúszásgátló szárak, keretes konstrukció, fekete színű keret, puha híd a csomag része, UV400 UV védelem, lencse mérete 5,7 × 13,7 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 14 cm
58 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: SPToak233
PREGO 9948-01 One Polarized - Napszemüveg Típusok
4,2
PREGO 9948-01 One Polarized
Napszemüveg - négyszögletes, férfi/fiú, UV400 védelem, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke, keret színe: ezüst, tartozék: puha tok
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle1853
5,0
HAWKEYE S Q-LITE turquoise matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, tükrös, víztaszító és nem párásodó, zöld üveg, fényáteresztő képesség S1, S2 és S3, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, türkizkék színű keret, UVA, UVB és UVC UV védelem, lencse mérete 5,4 × 13 cm (Ma×Sz), tömege 33 g
31 390 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp555
4,0
POC Aim Prismane Red VSI
Kerékpáros szemüveg - női/lány, tükrös és cserélhető, lila és szürke üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, piros színű keret, UV400 UV védelem, lencse magassága 6,3 cm, orrtámasz hossza 16,2 cm
Leárazás -30 %
41 220 Ft 58 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpoc0446
4,4
Bliz Motion + fehér füst w ezüst tükör + narancs + tiszta
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, tükrös és cserélhető, világos, szürke és narancs üveg, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , állítható orrnyereg, rugalmas keret, csúszásgátló szárak, keret nélküli konstrukció, fehér színű keret, UV400 UV védelem, tömege 27 g
20 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTsc411
5,0
ALPINA BONFIRE all black matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, nem párásodó, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, fekete színű keret, UV400 UV védelem, lencse mérete 4,7 × 14,2 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 16,2 cm, tömege 25 g
14 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp575
4,7
Koolsun FLEX - Fehér 3+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
10 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19747
4,7
Koolsun FLEX - Rózsaszín 3+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
10 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19745
4,7
Koolsun FLEX Kék/Lime 3+
Napszemüveg UV400 védelem, karcvédelem, lencsék színe: fekete, keret színe: zöld, tartozék: puha tok
10 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19733
5,0
RAM HR Q-LITE dirt blue matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, tükrös, ezüst üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, keret nélküli konstrukció, kék színű keret, UV400 UV védelem, lencse magassága 5,4 cm, orrtámasz hossza 14,2 cm, tömege 25 g
14 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPTalp568
3,0
POC Devour Uranium Black/Clarity Trail/Partly Sunny Silver
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, cserélhető és törésgátló, barna üveg, áteresztő képesség 18 %, fényáteresztő képesség S2, lencsék anyaga polikarbonát , panoráma látómező, ívelt keret, keretes konstrukció, fekete színű keret, UV400 UV védelem, lencse magassága 4,4 cm, orrtámasz hossza 11,8 cm, tömege 200 g
83 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTpoc0967
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 3+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Neon rózsaszín 3+
Napszemüveg ovális, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: rózsaszín, tartozék: puha tok
8 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19763
Koolsun WAVE - Neon kék 3+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Neon kék 3+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: merev tok
8 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19761
Koolsun WAVE - Kék 3+ - Napszemüveg Típusok
4,0
Koolsun WAVE - Kék 3+
Napszemüveg szögletes, UV400 védelem, karcvédelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: fekete, keret színe: kék, tartozék: puha tok
8 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY19759
Alpina Rocket Bold black matt - Kerékpáros szemüveg Típusok
Alpina Rocket Bold black matt
Kerékpáros szemüveg - női/lány, világos, tükrös, víztaszító és nem párásodó, fekete üveg, fényáteresztő képesség S1, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, víztiszta színű keret, UV400 UV védelem, lencse mérete 6,4 × 14,4 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 15,2 cm, tömege 40 g
38 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp771
Alpina Rocket Bold neon-pink yellow matt - Kerékpáros szemüveg
Típusok
Alpina Rocket Bold neon-pink yellow matt
Kerékpáros szemüveg - női/lány, sötétedő, tükrös, víztaszító és nem párásodó, fekete üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, rózsaszín és sárga színű keret, UV400 UV védelem, lencse mérete 6,4 × 14,4 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 15,2 cm
Leárazás -30 %
17 910 Ft 25 590 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp770
WAY KIDS - 1 - KW006-BL-003
Napszemüveg - pilot, uniszex, UV400 védelem, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: fekete
5 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2688
Alpina Rocket Bold Q-Lite pumkin-orange matt - Kerékpáros szemüveg
Típusok
Alpina Rocket Bold Q-Lite pumkin-orange matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, tükrös, víztaszító és nem párásodó, szürke üveg, fényáteresztő képesség S3, keretes konstrukció, narancssárga színű keret, UV400 UV védelem, lencse mérete 6,4 × 14,4 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 15,2 cm, tömege 40 g
Leárazás -29 %
30 860 Ft 43 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp769
OAKLEY Radar EV Path 0OO9208, piros - Kerékpáros szemüveg Típusok
OAKLEY Radar EV Path 0OO9208, piros
Kerékpáros szemüveg - uniszex, fényes, polarizációs, piros és piros üveg, áteresztő képesség 19 %, fényáteresztő képesség S3, lencsék anyaga polikarbonát , panoráma látómező, ívelt keret, csúszásgátló szárak, keret nélküli konstrukció, fekete színű keret, puha híd a csomag része, UV400 UV védelem, lencse magassága 5,1 cm, orrtámasz hossza 12,8 cm, orrtámasz szélessége 1,7 cm, tömege 30 g
71 990 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPToak257
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold - Napszemüveg Típusok
ADIDAS AOM000 BI4783 028.120 51 20 145, Denim and Gold
Napszemüveg - ovális, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: fém, lencsék színe: szürke és kék, keret színe: kék és arany
24 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2498
ADIDAS AOK005 CK4119 012.000 52 19 145, Crystal
Napszemüveg - négyszögletes, uniszex, UV400 védelem, polarizációs, szemfáradtság csökkentő, keret anyaga: műanyag, lencsék színe: szürke, keret színe: víztiszta
24 090 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Bryle2497
Alpina Rocket QV olive matt - Kerékpáros szemüveg
Típusok
Alpina Rocket QV olive matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, víztaszító, önsötétedő , polarizációs és nem párásodó, szivárványos üveg, áteresztő képesség 18 %, fényáteresztő képesség S1, S2 és S3, keretes konstrukció, khaki színű keret, UV400 UV védelem, lencse mérete 5,5 × 14 cm (Ma×Sz), orrtámasz hossza 15 cm, tömege 34 g
Leárazás -29 %
57 180 Ft 81 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp768
RAM Q-LITE olive matt
Kerékpáros szemüveg - uniszex, sötétedő, tükrös, arany üveg, fényáteresztő képesség S3, állítható orrnyereg, keretes konstrukció, szürke színű keret, UV400 UV védelem, lencse magassága 5,7 cm, orrtámasz hossza 14,2 cm, tömege 27 g
Leárazás -30 %
19 170 Ft 27 390 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SPTalp567

Napszemüvegek

A Napszemüvegek kategóriában összesen 436 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó napszemüvegek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább napszemüvegek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb napszemüvegek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: napszemüvegek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ