ApF HU Akvizice ApF HU

Tamron 24-135 mm

Termékkatalógus
Tamron 24-135 mm
Napellenző
Kód:  OT357l Termékszám:  D6FH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tamron 24-135 mm

A 24-135 mm-es objektívekhez készült Tamron napellenző pontosan az a kiegészítő, amely bizonyos mértékig megmentheti az elrontott fényképet, még mielőtt elmentenéd a fényképezőgéped memóriájába. Ugyanis megakadályozza, hogy az ún. kóbor fénysugarak megzavarják a fénykép kinézetét. A kóbor sugarak negatívan hatnak a kész képek kontrasztjára és színeire. Napellenző használatakor biztos lehetsz benne, hogy ezek a sugarak kiküszöbölésre kerülnek.

A Tamron 24-135 mm napellenző fő jellemzői

  • Megakadályozza a fényképek vignettálódását
  • A Tamron napellenző nem engedi meg a kóbor sugarak bejutását az objektívbe
  • Része van a fényképeid jobb kontrasztjának és színvisszaadásának elérésében
  • A Tamron napellenző csatlakoztatása pillanatok kérdése
  • A napellenző Tamron 24-135 mm-es objektívekhez készült

Egy képet se napellenző nélkül

Az ún. kóbor fénysugarak komoly gondokat okozhatnak a fényképészeknek. A fényképek zavaró hibái, mint a vignettáció, a színvisszaadás változásai vagy a rosszabb kontraszt, akkor keletkeznek, amikor ezek a sugarak bejutnak az objektívbe, és ott létrejön a nem kívánt tükröződés. Szinte bármiről visszaverődhetnek - egy épület faláról, ami nincs is a fényképen, vagy az asszisztensed fehér ingéről, esetleg a menyasszony ruhájáról esküvői fotózáskor. A napellenző egy hatékony megoldás. Elsősorban kültéri fotózáskor jön jól, amikor napos az idő, de általánosságban elmondható, hogy le sem kell venni az objektívről. Soha nem tudhatod, mikor lesz rá szükséged.

Tamron - minőség megfizethető áron

A Tamron minőségi objektíveket gyárt, amelyek olcsóbb, de határozottan nem rosszabb minőségű pótlékok az olyan cégek eredeti objektívjei helyett, mint a Canon vagy a Nikon. Ez a kiegészítők minőségére is érvényes, nem kivétel ez a 24-135 mm-es objektívekhez készült napellenző sem. Könnyű, de nagyon ellenálló műanyagból készült. Nagyon könnyen csatlakoztatható az objektívhez, sehogyan sem befolyásolja az egész berendezés egyensúlyát, így fényképezés közben egyáltalán nem zavar.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TAMRON pro 24-135mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TAMRON pre 24 – 135 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TAMRON für 24 - 135 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TAMRON für 24 - 135 mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ