A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

Tchibo kapszulás

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Tchibo
(12)
CATLER
(7)
Általános funkciók
Ital készítése egy gombnyomással
(14)
Automatikus kikapcsolás
(19)
Ital típusa
Espresso
(19)
Tejes kávéitalok
(1)
Filteres kávé
(6)
Általános felszereltség
Víztartály
(19)
Kijelző
(7)
Tejadagolás
(1)
Felhasználói felület
Érintős vezérlőpanel ikonokkal
(1)
Manuális gombok
(12)
Tejadagolás módja
Tejrendszer
(1)
Tejes megoldás nélkül
(5)

A Tchibo Cafissimo kávéfőző otthon is változatos kávékínálatot biztosít a széles kapszula-választéknak köszönhetően. Az összes Tchibo kapszulás kávéfőző rendkívül kompakt, még a beépített tejhabosítóval rendelkező Tchibo Cafissimo Milk sorozat darabjai is. A 3 különböző kávétípus 3 különböző nyomásszinten készül, így ideális ízű és aromájú lesz minden csésze kávé. Ismerkedjünk meg alaposabban a Tchibo kapszulás kávéfőző sorozatokkal.

Tovább

Milyen ital készíthető a Tchibo Cafissimo kávéfőző segítségével

A Tchibo Cafissimo Easy és Cafissimo Mini kávéfőző 3 kávétípus készítését teszi lehetővé: eszpresszó, caffè crema és filteres kávé. A Tchibo Cafissimo Milk sorozat kávéfőzőivel emellett tejes italok, úgymint cappuccino és caffè latte is készíthető. A sokszínű Tchibo kávékapszula kínálatnak köszönhetően változatos kávézási élményben lehet otthon is részed.

Tchibo Cafissimo kapszulák

Tchibo Cafissimo kapszula kínálatunkban a caffé crema és eszpresszó kapszulák mellett filteres kávé kapszulák is találhatók. Koffeinmentes kávét is készíthetsz magadnak a Tchibo kapszulás kávéfőző segítségével.

A Tchibo Cafissimo kapszulák kívül-belül a fenntarthatóság jegyében készültek:

  • A Tchibo Cafissimo kávé tanúsítottan fenntartható termesztésből származik
  • A kapszulák 100%-ban újrahasznosíthatók

Létezik Tchibo teakapszula is, így a Tchibo kapszulás kávéfőző tea készítéséhez is alkalmas.

A Tchibo Cafissimo kávéfőző főzőrendszere

A Tchibo kapszulás kávéfőző főzőrendszerének legfontosabb jellemzője a 3 nyomásfokozat, amely a három különböző kávétípushoz igazodik, így mindegyik optimális gőznyomással készül. Ez biztosítja minden csésze kávé tökéletes aromáját, hiszen például a filteres kávé alacsonyabb nyomást igényel, mint az eszpresszó. A Tchibo kapszulás kávéfőző esetében a szivattyúnyomás max. 15 bar. A nyomás beállításával viszont nem kell bajlódnod, csak nyomd meg a készüléken a megfelelő kávétípus gombját, minden másról a Tchibo kapszulás kávéfőző gondoskodik.

A kávé személyre szabását is lehetővé teszi a Tchibo Cafissimo

Minden kávétípushoz van egy előre beállított mennyiség, de ezt a mennyiséget, ezáltal a kávé erősségét, az ízlésednek megfelelően 30 és 250 ml között be tudod állítani. Az italok gyárilag beállított mennyisége:

  • Eszpresszó - kb. 40 ml
  • Caffè crema - kb. 125 ml
  • Filter kávé - kb. 125 ml

A Tchibo Cafissimo Milk kávéfőzővel tejes italok is készíthetők:

  • Cappuccino - kb. 90 ml tejhab + kb. 40 ml eszpresszó
  • Tejhab - kb. 130 ml

A Tchibo Cafissimo Milk kávéfőzővel latte macchiato két lépésben készíthető. Először készítsd el a tejhabot, majd nyomd meg az eszpresszó gombot.

Mekkora csészét vagy poharat tehetek a Tchibo kapszulás kávéfőző kifolyónyílása alá?

A Tchibo kapszulás kávéfőző által kínált különböző kávétípusok más és más csészét, illetve poharat igényelnek. A csészemagasság állítható, mégpedig az eltávolítható csészetartó segítségével. Továbbra is kortyolgathatod az eszpresszót egy kicsi csészéből, vagy a latte-t egy magasabb pohárból.

Tchibo Cafissimo sorozatok

Az eddig leírtak az összes Tchibo kapszulás kávéfőző modellre jellemzőek, a folytatásban megismerkedünk három sorozattal és legfontosabb jellemzőikkel, hogy megkönnyítsük számodra a választást.

Tchibo Cafissimo Easy - könnyen kezelhető és tisztítható

A modern és kompakt Tchibo Cafissimo Easy kávéfőző nagy előnye, hogy könnyen használható és egyszerűen tisztítható. Az előlap és a kapszulatartó fedele is matt műanyagból készült, amelyen kevésbé látszódnak meg a foltok és ujjlenyomatok. A Tchibo Cafissimo Easy nem pazarolja az energiát, 9 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

A 650 ml-es víztartály teteje nyitható, akkor is után tudod tölteni, ha magát a tartályt nem veszed le. A kapszulagyűjtő tartályba mindössze 4 kapszula fér, cserébe mosogatógépben mosható, éppúgy, mint a csepegtetőrács és a csepegtetőtál.

Ne keress bekapcsológombot a Tchibo Cafissimo Easy és Cafissimo Milk készülékeken. Bekapcsoláshoz csak nyomd meg a kávéfőzőn lévő bármelyik gombot.

Tchibo Cafissimo Mini - kis helyen is elfér

A Tchibo Cafissimo Mini bár kicsi, mégis ugyanolyan nagyszerű kávét készít, mint az összes többi Tchibo kapszulás kávéfőző. A gombok megjelenése és kiosztása kicsit más: a bekapcsológomb mellett színkóddal jelölt gombok találhatók. Ez megkönnyíti a tökéletes kávé készítését, hiszen a kapszulák hasonló színkódokkal készülnek, így mindig tudni fogod, melyik kávétípus (nyomásszint) ideális az adott kapszulához.

  • Fehér eszpresszó gomb - fekete kávékapszula
  • Sárga caffè crema gomb - sárga kávékapszula
  • Kék filteres kávé gomb - kék kávékapszula

Tchibo Cafissimo Milk - beépített tejhabosítóval

A Tchibo Cafissimo Milk egy olyan Tchibo kapszulás kávéfőző, amelynek segítségével tejes italokat is egy gombnyomással készíthetsz. Valamivel nagyobb, mint a már megismert Tchibo Cafissimo Mini és Easy modellek, de túl sok helyet nem fog elfoglalni a konyhádban. A korábban bemutatott három kávétípus gomb mellett egy cappuccino és tejhab gomb található rajta.

A tejrendszer tisztítása szintén egy gombnyomással beindítható. Miután nem főzöl több tejes italt, minden esetben indítsd be a tisztítást, amely kevesebb, mint egy percet vesz igénybe, viszont alaposan eltávolítja a rendszerből a maradék tejet. A Tchibo kapszulás kávéfőző figyel arra, hogy erről ne feledkezz meg, tejes ital készítése után a tisztítás gomb világít.

Tchibo kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo Easy
Tchibo Cafissimo Easy

Tchibo kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo Mini
Tchibo Cafissimo Mini

Tchibo kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo Milk
Tchibo Cafissimo Milk

A Tchibo kapszulás kávéfőzők néhány jellemzője

Tchibo kapszulás kávéfőző sorozat / Jellemzők Tchibo Cafissimo Easy Tchibo Cafissimo Mini Tchibo Cafissimo Milk
Víztartály kapacitása 650 ml 650 ml 1,2 l
Kapszulagyűjtő tartály kapacitása 4 kapszula 4 kapszula 6 kapszula
Méret (Szé x Mé x Ma) 12 x 32 x 24,5 cm 18 x 29,8 x 22,3 cm 18 x 31,5 x 25 cm
Tömeg 3 kg 3,7 kg 4,8 kg

A Tchibo kapszulás kávéfőző vízkőtelenítése

A Tchibo kapszulás kávéfőző vízkőtelenítése nem nehéz feladat, a szemléletes használati utasítás lépésről lépésre végigvezet a folyamaton. A legfontosabb tudnivalókat röviden összefoglaljuk:

  1. A Tchibo kapszulás kávéfőző vízkőtelenítése akkor szükséges, amikor a kontroll lámpa sárgán villog.
  2. Kapcsold ki a készüléket.
  3. Tölts a víztartályba kávéfőző vízkőmentesítő szert, majd töltsd fel a tartályt hideg vízzel a MAX jelzésig.
  4. Helyezz egy edényt a kifolyónyílás alá (az edény űrtartalmát az adott modell használati utasításában találod), - a vízkőmentesítési folyamat során ezt többször ki kell üríteni.
  5. Indítsd el a vízkőtelenítési folyamatot, ez idő alatt ne hagyd a kávéfőzőt felügyelet nélkül.
  6. A vízkőtelenítési szakasz kb. 25 perc elteltével véget ér. Az öblítési szakasz elindítása előtt mosogasd el mosogatószeres vízzel a Tchibo Cafissimo kávéfőző alkatrészeit (víztartály, kapszulagyűjtő tartály). Ezután indítsd el a kb. 2 perces öblítési szakaszt. Ha ez véget ér, a kávéfőző használatra kész.
  7. A Tchibo kapszulás kávéfőző vízkőtelenítése kb. 30 percet vesz igénybe.

!

Kizárólag kávéfőzőkhöz alkalmas vízkőmentesítő szert használj.

Tchibo kapszulás kávéfőző hibakód

Mivel a Tchibo Cafissimo kávéfőző nem rendelkezik kijelzővel, a Tchibo kapszulás kávéfőző hibakód nem hagyományos betű és szám kombináció. A Tchibo Cafissimo kávéfőző hibái a kontroll lámpa színéből, a világítás módjából és hangjelzésekből ismerhetők fel.

Tchibo kapszulás kávéfőző hibakód A hibakód jelentése Lehetséges ok/megoldás
Kontroll-lámpa pirosan villog + hangjelzések Üres víztartály Töltsd fel vízzel a víztartályt. / Nyomd meg az egyik italgombot a szivattyú beindításához.
Kontroll-lámpa sárgán villog Vízkőmentesítés szükséges A használati utasításban leírtaknak megfelelően hajtsd végre a Tchibo kapszulás kávéfőző vízkőtelenítését.
A tejes ital gombok nem világítanak* A tejtartály nem megfelelően van behelyezve A tejtartályt ütközésig told a helyére.

* Kizárólag a Tchibo Cafissimo Milk kávéfőzőre vonatkozik

i

Ha kedvező áron szeretnél vásárolni, nézd meg outlet kínálatunkat, ahol felbontott csomagolású vagy rövid ideig használt Tchibo kapszulás kávéfőző is kapható.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
TCHIBO Cafissimo Easy szürke Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, ezüst és szürke kivitel
16 690 Ft

2.
Tchibo Cafissimo Easy, fehér Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fehér kivitel
16 690 Ft

3.
TCHIBO Cafissimo Easy piros Szállításra kész > 5 db
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, érintős vezérlőpanel ikonokkal, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, piros kivitel
16 690 Ft

Még több
19 termék
TCHIBO Cafissimo Easy szürke - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,8 81×
TCHIBO Cafissimo Easy szürke
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, ezüst és szürke kivitel
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF195
TCHIBO Cafissimo Easy piros - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 81×
TCHIBO Cafissimo Easy piros
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, tárolóhely a poharaknak, érintős vezérlőpanel ikonokkal, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, piros kivitel
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHIKK527
Tchibo Cafissimo PURE+ Black - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ Black
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete kivitel
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk00
Tchibo Cafissimo Easy, fehér - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,8 81×
Tchibo Cafissimo Easy, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fehér kivitel
16 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF157
Tchibo Cafissimo PURE+ Happy Mango - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ Happy Mango
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete és narancssárga kivitel
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk42
4,4 17×
Tchibo Cafissimo MILK, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1350 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 1,2 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály és tejadagolás, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 18 × 25 × 31,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 4,8 kg, fehér kivitel
42 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHKK673
Tchibo Cafissimo PURE+ White - Kapszulás kávéfőző
Típusok
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ White
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fehér és fekete kivitel
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk24
4,8
CATLER ES 720 Porto W
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
46 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv51
5,0
CATLER ES 721 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv68
CATLER ES 700 Porto BG - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 14×
CATLER ES 700 Porto BG
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, többszínű dizájn
48 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv37
Tchibo Cafissimo PURE+ Wild Fuchsia - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ Wild Fuchsia
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete és rózsaszín kivitel
26 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk48
CATLER ES 702 Porto W - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 14×
CATLER ES 702 Porto W
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fehér kivitel
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv79
CATLER ES 701 Porto BH - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 14×
CATLER ES 701 Porto BH
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, többszínű dizájn
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv44
CATLER ES 703 Porto B - Kapszulás kávéfőző Típusok
4,3 14×
CATLER ES 703 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CATkvv86
4,8 81×
TCHIBO Cafissimo Easy szürke
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, ezüst és szürke kivitel
14 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF195
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ Black
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fekete kivitel
25 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk00
4,8 81×
Tchibo Cafissimo Easy, fehér
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,65 l-es víztartály, tartály 4 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése és energiatakarékos mód, manuális gombok, állítható italméret, mérete 32 × 12 × 24,5 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,9 kg, fehér kivitel
14 490 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCAF157
4,6 25×
Tchibo Cafissimo PURE+ White
Kapszulás kávéfőző - Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1250 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, tartály 6 használt kapszulához, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály, vízkőmentesítés/tisztítás szükségességének jelzése, manuális gombok, állítható italméret, mérete 24 × 11,9 × 33,7 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, fehér és fekete kivitel
25 190 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TCHkk24
4,3 14×
CATLER ES 703 Porto B
Kapszulás kávéfőző - Dolce Gusto, Nespresso Original és Tchibo Cafissimo kapszulákhoz, otthonra, 1150 W teljesítmény, 15 bar nyomás, 0,8 l-es víztartály, automatikus kikapcsolás, italkészítés egy gombnyomásra, víztartály és kijelző, mérete 26,5 × 11,5 × 27 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 3,2 kg, fekete kivitel
39 190 Ft
Használt raktáron
Termékkód: CATkvv86

Tchibo kapszulás

kávéfőzőHogyan tisztítsuk ki a kávéfőzőt (TIPPEK ÉS TÜRKKÖK) A kávéfőzőnek köszönhetően már otthon is elkészíthetjük a kávézói minőséghez hasonló kávét. Ugyanakkor ha zavaró ízek és mellékízek nélkül szeretnénk élvezni a kávé zamatát, tudnunk kell, hogyan gondoskodjunk megfelelően a kávéfőzőről. Hogy mit jelent a kávéfőző...
A különféle típusú kávé- és nem kávés italok széles választéka, valamint a hihetetlenül egyszerű működés teszi a kapszulás kávéfőzőket rendkívül népszerű háztartási készülékekké. Azonban, a modern kapszulás kávéfőzők többre képesek, mint valaha. Ezért már nem csak új...

Tchibo kapszulás

A Tchibo kapszulás kategóriában összesen 19 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó tchibo kapszulás A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb tchibo kapszulás A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: tchibo kapszulás vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ