A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Tchibo Esperto Caffe

Termékkatalógus
Tchibo Esperto Caffe
4,7 13 értékelés
Automata kávéfőző - 19 bar nyomás, kávédaráló, kijelző, beállítható vízmennyiség, beállítható kávémennyiség, csepegtető rendszer, időzítő, vízkőtelenítő rendszer és automatikus kikapcsolás, 1,1 l-es víztartály, 160 g-os daráló tartály, 1470 W fogyasztás, 31,5 cm magas, 18 cm széles, 40 cm mély, 7,5 kg, fekete és ezüst színű
Kód:  TCHEC580 Termékszám:  366580 Gyártó honlapja:

Tchibo Esperto Caffe

A jó reggel jó kávéval kezdődik. A(z) Tchibo Esperto Caffe automata presszó kávéfőzővel saját otthonodban főzhetsz le egy minőségi feketét. Ez egyszerűen egy stílusos és csendes automata kávéfőző berendezés, amely könnyedén kreál az őrölt arabikából egy igazán fekete és aromával teli forró eszpresszót. Annak köszönhetően, hogy ez egy automata kávéfőző, az eszpresszó készítés hihetetlenül egyszerű. Egyetlen gombot kell megnyomni és a vágyott forró kávé már áramlik is a bögrébe. A forró kávé 19 bar nyomás alatt jön létre, ami azt árulja el, hogy túlszárnyalja a minimális 9 bar-t, ami a kiváló kávé készítéséhez szükséges. A stílusos kávéfőző Fekete és Ezüst színe feldobja a konyhát.

Az integrált kijelzőnek köszönhetően beállítása hihetetlenül egyszerű. Az automata kávéfőző berendezést egyebek mellett ellátták egy vízkőoldó rendszerrel, amely meggátolja a vízkő lerakódását. A(z) Tchibo Esperto Caffe pontosan annyi eszpresszót készít, amennyit beállítasz. Az automatához tartozik egy saját kávédaráló is.

A(z) Tchibo Esperto Caffe legfőbb jellemzői

  • Az automata kávéfőző teljesítménye: 1470 W
  • A kávék és capuccínók mennyisége megválasztható
  • Az integrált kijelző segítségével minden kávéval kapcsolatos adat leolvasható
  • Az integrált kávédaráló segítségével könnyen darálhatod le kedvenc kávédat

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 470 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Időzítő, Automatikus kikapcsolás Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Méret & súly

Mélység
40 cm Kész!
Szélesség
18 cm Kész!
Magasság
31,5 cm Kész!
Tömeg
7,5 kg Kész!
Max. magasság a csésze számára
15,5 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete, Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tchibo Esperto Caffe Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tchibo Esperto Caffe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tchibo Esperto Caffe.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ