30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Tefal Express TT360131

Termékkatalógus
Tefal Express TT360131
4,3 13 értékelés
Kenyérpirító - fehér, 850 W, 2 nyílás, 7 pirítási fokozat, leállítás funkció, kiolvasztás és melegítés, zsemlemelegítő, morzsatálca
Kód:  EAV1002f2 Termékszám:  TT360131 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal Express TT360131

A TEFAL Express TT360131 kenyérpirítóval mindennap remek reggelit és vacsorát készíthetsz. Dupla nyílásának köszönhetően egyszerre két finom és ropogós pirítóst is elkészíthetsz. Összesen hét különböző pirítási fokozat közül választhatsz, sőt a pirítási folyamatot bármikor meg is szakíthatod. A készülék 850 W teljesítménnyel rendelkezik, továbbá alkalmas lefagyasztott kenyér egyenletes felolvasztására és pirítására is. A Hi-Lift rendszer nagymértékben megkönnyíti a pirítósok kivételét, a speciális morzsatálca pedig az egyszerű karbantartást és tisztítást szavatolja. A készülék további előnye, hogy egy zsemlemelegítő kiegészítőt, illetve egy praktikus vezetéktárolót is tartalmaz.

Műszaki adatok:

Típus:
kétnyílásos

Pirítási fokozatok száma:
7

Teljesítmény:
850 W

Egyéb jellemzők:
Kiolvasztás és melegítése
STOP funkció
Zsemlemelegítő
Morzsatálca
Hi-Lift rendszer a pirítós könnyű kiemeléséhez
Vezetéktároló

A készülék méretei:
132 x 32 x 135 mm

Szín:
fehér


 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Funkció
Kiolvasztás, Magas kiemelés Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
850 W Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Kiolvasztás, Magas kiemelés Kész!

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal Express TT360131 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal Express TT360131. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal Express TT360131. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal TT360131. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal TT360131.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ