Shop roku Akvizice ApF HU

Tefal FreshKitchen tál citrus K0640216

Termékkatalógus
Tefal FreshKitchen tál citrus K0640216
4,0 1 értékelés
citrom- és narancsfélék
Kód:  EAY40a57 Termékszám:  K0640216 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tefal FreshKitchen tál citrus K0640216

Vypnuto
Tefal FreshKitchen tál citrus K0640216

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Fresh kitchen konyhai edények

« Friss» és « színes » konyhai kiegészítők különleges kivitelezésben, zöldségek és gyümölcsök elkészítéséhez

  • csúszásmentes foganytúk a biztonságos fogás érdekében
  • könnyen tisztítható
  • a kiemelt edények mosogatógépben tisztíthatók
  • több színben kaphatóks

A Tefal edények teljesen biztonságosak, az egészségre nem ártalmasak és környezetbarátok. Nem tartalmaznak ólmot, kadmiumot ,PFOA-t ("perfluoro- octaonic“ sav),  BPA-t ( biszfenol A) és ftalátokat.

A Tefalt 1954-ben, Franciaországban alapította Marc Grégoire, miután otthon, a feleségének megalkotta az első tapadásmentes serpenyőt. Később sikeresen alkalmazta a felületet más konyhai felszerelésen is, és ezzel az új konyhai forradalom meghódította a világot. A márka hosszú története alatt több áttörő innovációt is bevezettek, mint például a vezeték nélküli vasalót. Ma már a Tefal széleskörű kínálatában nemcsak az összes elképzelhető konyhai felszerelés található meg, hanem vasalók és mérlegek is. 1968-tól a Tefal a nemzetközi óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tefal FreshKitchen tál citrus K0640216 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tefal FreshKitchen dóza na citrusy K0640216. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tefal FreshKitchen dóza na citrusy K0640216. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tefal FreshKitchen Dessert für Zitrusfrüchte K0640216. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tefal FreshKitchen Dessert für Zitrusfrüchte K0640216.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ