30 dnů na vrácení Shop roku

TicWatch Pro 4G fekete

Termékkatalógus
TicWatch Pro 4G fekete
3,6 5 értékelés
Okosóra - férfi, közvetlen pulzusmérés a csuklón, Google Pay, alvásfigyelés, lehetőség eSIM kártyás, vízállóság: az IPXX szabvány szerint, IP68, Wear OS, iOS és Android kompatibilis, tárhely kapacitása: 4,096 GB, üveg anyaga: gorilla glass, szíj anyaga: szilikon, tok anyaga: rozsdamentes acél
Kód:  TicPro003 Termékszám:  P1031004200A

TicWatch Pro 4G fekete

A(z) TicWatch Pro 4G fekete smart karóra olyanok számára ajánlott, akik megbízható okoseszközt keresnek a napi sporttevékenységük monitorozására. A(z) szilikon anyagú óraszíj igazán figyelemfelkeltő. A(z) gorilla glass üveg fokozottan védi a számlapot a sérülésekkel szemben. Egy 1,39" átlójú kijelző segítségével mindent megmutat, amire kíváncsi vagy. Dizájnos kivitelezéséhez a(z) kerek számlap szintén hozzájárul. A(z) TicWatch Pro 4G fekete egyik lényeges pozitívuma, hogy eSIM profilt is belemásolhatsz. Ennek köszönhetően sportolás közben vagy más tevékenységek során nem kell magadnál tartanod a mobilt. Hogyha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt megteheted az órával. Olyan klasszikus órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, naptár, kronográf, kettős idő és holdfázis. Ezenkívül a következő sportfunkciók is rendelkezésre állnak: pulzus zónák, automatikus tevékenység indítás és diéta alkalmazás támogatása. Az üzletekben kényelmesen fizethetsz a(z) Google Pay segítségével. Ennek a modellvariánsnak a tömege 47,4 g. Vásárlás előtt arra is figyelj oda, hogy minimum 17 cm és maximum 23 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. A(z) TicWatch által készített okos karóra csomagolásának belsejében ezeket is megtalálod: töltőkábel.

A(z) TicWatch Pro 4G fekete smartwatch alapvető tulajdonságai

  • A(z) TicWatch okosóra összeköthető az Android és iOS operációs rendszerrel
  • Vízállósági szintje: Az IPXX szabvány szerint
  • Időmegjelenítés: kombinált
  • Olyan hagyományos órafunkciókkal is büszkélkedhet, mint a(z) dátum, stopper, ébresztőóra, a hét napja, naptár, kronográf, kettős idő és holdfázis
  • Kezelni tudja a telefonos értesítéseket
  • eSIM profil betöltését követően telefonáláshoz is használhatod
  • A(z) TicWatch márkájú smartwatch sportfunkciói: pulzus zónák, automatikus tevékenység indítás és diéta alkalmazás támogatása
  • Operációs rendszerének típusa: wear OS
  • Óraszíj színkivitele: fekete

A(z) TicWatch Pro 4G fekete okosóra kellemes meglepetéseket rejt

A(z) TicWatch Pro 4G fekete párosítható iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel, mégpedig WiFi és Bluetooth használatával. Az alvásmonitor funkció ellenőrzi az éjszakai ébrenlét és a mély alvás idejét, illetve segít a jobb alvásban, hogy elegendő energiád legyen a nap folyamán. A lejátszó könnyebbé teszi a következő dal kiválasztását anélkül, hogy elő kéne húznod a mobilodat. Az akkumulátor funkcionálási ideje 48 óra. Így elkerülheted, hogy pont akkor merüljön le, amikor belekezdtél a sportolásba. Belső tárhellyel úgyszintén rendelkezik, melynek kapacitása 4,096 GB. Angol, cseh és német nyelvű kezelőfelületet kínál. A(z) TicWatch márkájú okos karóra mobilapplikációja letölthető angol és német nyelven.

Ez a(z) okosóra mozgásra ösztönöz

A(z) TicWatch Pro 4G fekete figyelemmel kíséri az aktivitásodat olyan sportoknál, mint a(z) futás, séta, kerékpározás, fitnesz és úszás. A pulzusmérés biztosítja, hogy a számodra ideális, zsírégetésre alkalmas pulzusszámon végezd a gyakorlatokat.

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 15, iOS 14, iOS 13 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
45,1 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Standard ellenállás
MIL-STD 810G Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
47,4 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth, WiFi, GPS Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Séta, Úszás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés , Kézmosás Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Alkalmazásbolt, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Német Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
48 óra (2 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
4,1 GB Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv! Egy kis segítséget szeretnék kérni a TicWatch Pro 4G okosórával kapcsolatban. Az órára sikerült telekomos esimet tennem, de szeretném teljesen telefon nélkül használni, tehát ha a telefonom tfh. 2 km-re van az órától, akkor is tudjak az órán hívást fogadni és indítani. Jelenlegi releván beállításaim az órán Settings/Connectivity/Mobile menüpontban: Mobile ON Data roaming ON Call forwarding from phone Akítv Displayed phone number az eredeti telefonszámom amihez a multisim esim társul Advanced menüben call és sms ON Sajnos ezen beállítások ellenére sem sikerült működésre bírni a telefontól független, önálló hívás indítást/fogadást. Ha hívnak, a telefon csörög, az óra nem, hiába ír az óra is networknél Telekom HU-t. Hívás indításnál úgy jelzi mintha hívnék, mutatja a piros letevő gombot is, de néma hang, hívott telefon sem csörög, majd 1-2 perc múlva hangos lerakás hang jelez. Milyen beállítás oldaná meg a problémát? Köszönöm előre is válaszukat, Balázs

Kérdések és válaszok: TicWatch Pro 4G fekete
Kiegészítők: TicWatch Pro 4G fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TicWatch Pro 4G Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TicWatch Pro 4G Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TicWatch Pro 4G Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TicWatch Pro 4G Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ