30 dnů na vrácení Shop roku

Tiffen 62 mm Sky1

Termékkatalógus
Tiffen 62 mm Sky1
4,0 1 értékelés
Szűrő
Kód:  OT505f Termékszám:  62SKY

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tiffen 62 mm Sky1

Tiffen Sky 1-A 62 mm-es szűrő védi a lencsét és elnyeli majdnem fele a nem kívánt UV fény. A film és videó sokkal érzékenyebbek az UV fényt, mint egy emberi szem. Gyakran megfigyelhető, hogy az árnyalat kékes, különösen, ha a felvételt a nagy magasságban és nagy távolságokra. További szűrő védi a kamera lencséje vagy a fényképezőgép a portól, nedvességtől, ujjlenyomatok, karcolások és sérülések, az az előnye, hogy lehet telepíteni a lencse minden alkalommal. Meg pink szín és az árnyalat a melegebb színeket, jobb és segít, ha a felvételt az árnyékban, és a növekvő felhőzet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tiffen 62 mm Sky1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TIFFEN 62mm Sky1A. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TIFFEN 62mm Sky1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tiffen 62 mm Sky1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tiffen 62 mm Sky1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ