Shop roku 30 dnů na vrácení

TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon

Termékkatalógus
TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon
Objektív - digitális tükörreflexes gépekhez, APS-C,Canon EF-S bajonet, 19–45 mm kisfilmes ekvivalens, szűrőátmérő: 77 mm
Kód:  TOK109b Termékszám:  ATX128VC Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon

Az AT-X 128 PRO DX V 12-28 mm egy széles látószögű zoom objektív, amely egy follow focus fogaskerék rendszerrel van felszerelve a videók DSLR (VDSLR) fényképezőgépekkel való forgatásához. A maximális rekesze f/4 állandó a teljes zoom tartományban. Optikai kialakítás a mai 20 megapixeles DX szenzoros gépek igényeinek van alárendelve. Újdonság a Silent Drive Motor (SD-M), ami jelentősen csökkenti az AF mechanizmus zaját. A GMR mágneses AF-érzékelő növeli az autofókusz sebességét, köszönhetően az élesítéshez használt elemek pontos helymeghatározásának. Javítottak a lencsék felületkezelésén is. Az SD-FK01 és az FK03  szuper-alacsony szórású üveget használva a lencsék kiváló képminőséget adnak és csökkentik a tükröződést és egyéb optikai hibákat.

Legfontosabb jellemzői

  • Széles látószögű zoom objektív Canon gépekhez
  • Fogaskerék rendszerrel van ellátva a fókusz követésére
  • Az objektívnek fix f/4 fényereje van az egész zoom tartományban
  • Szűrő átmérője 77 mm
  • Csöndesen fókuszáló Silent Drive Motor
  • Új mágneses GMR érzékelő fókuszáló
  • Tükröződésmentes lencse
  • Gyors váltás az autofókusz és a manuális között

A jó képek érdekében

A Tokina 11-16 az újonnan kifejlesztett csendes új generációs Silent Drive Motort (SD-M) használja. Ez kombinálva a GMR érzékelővel, nagyobb sebességet és alacsonyabb zajszintet tud biztosítani az autofókusznak. Az aszférikus lencsetagok és a jellemzően rendkívül alacsony szórású lencsetagok, amelyek csökkenti a kromatikus aberrációt segítenek elérni a maximális felbontást, nagy fényerő, és a geometriai torzítás korrekciója mellett. 

Follow focus

Az objektív élességállító gyűrűje egy fogaskerék rendszerrel van ellátva a fókusz követésére a filmes színvonalú videó felvételek készítésére DSLR fényképezőgépekkel. A vidófelvételek készítésekor a „follow focus” rendszerrel a fényképezőgépet manuális élesítés (MF) módba kell kapcsolni. Fényképezés esetén használható AF módban is.

One-touch Focus Clutch

Az objektív másik nagy előnye az, hogy egyszerű és kényelmes a váltás az autofókusz és a manuális élesítés között. A One-touch Focus Clutch mechanizmus úgy képes váltani az egyes módok között, hogy elég a fókusz gyűrűt előre vagy hátra mozdítani. Nem kell keresgélni a kapcsolót a vázon, elég a fókusz gyűrűt elmozdítani.  Az objektív fókuszáló gyűrűjének sima és pontos működése van a kézi üzemmódban.

Paraméterek

Bajonett
Canon EF-S Kész!
Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
28 mm Kész!
Maximális rekesznyílás
4 Kész!

Bajonett

Bajonett
Canon EF-S Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
12 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
28 mm Kész!
Maximális rekesznyílás
4 Kész!
Szűrőátmérő
77 mm Kész!
Min. fókusztávolság
25 cm Kész!

Funkciók

Fókusz technológiája
SDM Kész!

Méret

Hossz
90 mm Kész!
Átmérő
84 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
530 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TOKINA 12-28 mm F4.0 Canon Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TOKINA 12-28mm F4.0 pro Canon. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si TOKINA 12-28mm F4.0 pre Canon. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TOKINA 12-28mm F4.0 für Canon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TOKINA 12-28mm F4.0 für Canon.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ